Beschrijving van 2bcoaching

Algemeen
Coaching 'to be'. Wij helpen je om de keuzes te maken die nu echt bij je passen! Uit eigen ervaring weten we hoe lastig dat kan zijn.
Daarom besteden we aandacht aan vragen als: Wie ben ik? (wat wil ik, kan ik, doe ik en heb ik te bieden) en Wat is er nodig op de plek waar ik werk/zou willen werken? We helpen je om die vragen te beantwoorden zodat je de antwoorden vervolgens met elkaar kunt gaan verbinden.
Beren op de weg vormen we samen om. In plaats van wegversperders worden ze wegwijzers!
 
 
Ons uitgangspunt is de juiste persoon, op de juiste plek, in de juiste omgeving op het juiste moment. We gaan er vanuit dat als je doet wat je leuk vindt, in een omgeving waar je het naar zin hebt, jij ook maximaal jezelf kunt zijn én jezelf verder kunt ontwikkelen. Daar wordt jij gelukkig van en daar heeft de organisatie waar je voor werkt ook het meeste aan: een medewerker die met passie en volledige inzet zijn/haar werk doet.
Ons team van coaches/consultants hebben een heel diverse achtergrond, van arts, pedagoog, techneut, jurist en fysiotherapeut tot psycholoog, mediator, onderwijskundige, HR professional, clown en yoga deskundige. Zo is er altijd iemand die jouw situatie begrijpt en herkent terwijl wij als team elkaar ook ondersteunen. We gaan regelmatig bij elkaar te rade hoe wij een coachee in een traject het meest effectief te kunnen ondersteunen zodat alle expertises voor jou ondersteuning kunnen worden ingezet.
Onze coaches zijn allemaal ervaringsdeskundigen, ook wij hebben gestoeid met bovenstaande vragen, daarom weten wij nu ook wat te doen om jou daarbij te kunnen helpen. We zijn Noloc geregistreerd, CMI gecertificeerd, gecertificeerd mediator, psycholoog ed. Wij vinden het belangrijk om onze professionaliteit door onafhankelijke derden te laten controleren, voor jouw en onze zekerheid van professionaliteit.
 
 
Trefwoorden
loopbaanbegeleiding, management development, re-integratie, persoonlijke ontwikkeling, team ontwikkeling, coaching, communicatie training,leren coachen, persoonlijke ontwikkelplannen, cultuurverandering, carrièrevragen, mediation, leiderschap, CV coaching, trainen, zelfreflectie, zelfrealisatie, inlevingsvermogen, omgaan met tegenslag,