Coach(es) van 2bcoaching

Gert Westerveld
 
Jurist van oorsprong, zie ik graag dat mensen tot hun recht komen. Je ervaart het als je je talenten kunt inzetten voor zaken waarin je gelooft. En ook, als je aan het eind van de dag hebt gedaan, wat je wilde doen.
Kortom, in mijn coachingstrajecten ontdek je je eigen gebruiksaanwijzing. Om authentiek en effectief te zijn in je werk en privé. Bewust zijn van de waarden die de houding bepalen, waarmee je communiceert wat je nodig hebt om te krijgen wat je wilt, is daarbij een eye-opener. De Birkman methode werkt hierbij als een accellerator. Sinds 1994 werk ik als zelfstandige en sinds 2006 ook regelmatig voor 2bcoaching als coach, loopbaanadviseur en supervisor om serieus en speels met u 'eruit te halen wat erin zit'. Ik ben CMI-C gecertificeerd en Noloc geregistreerd loopbaanprofessional.
----------------------
 
Hannah Salomé
 
Sinds 1985 ben ik werkzaam met begeleiding van mensen binnen organisaties, individueel en in groepsverband. In dit werk richt ik me vooral op de persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden die een individu in zijn of haar setting kan verwezenlijken en daardoor zijn of haar zinvolle werkwijze en effectiviteit in de organisatie kan verbeteren. Hiernaast ben ik ook NMI gecertificeerd mediator en als zodanig hou ik me bezig met conflictbemiddeling in het werk en relaties in het algemeen. Sinds de oprichting werk ik regelmatig samen met 2bcoaching.
----------------------
 
Jenny Rouwette
 
Ze is opgeleid tot (loopbaan)coach en trainer. Bovendien is Jenny gecertificeerd om te werken met het zelfassessment instrument van Birkman en ze werkt sinds 2006 met 2bcoaching samen. Na jarenlange ervaring als trainer in de zakelijke dienstverlening startte zij in 2008 haar eigen onderneming als coach en trainer. Sindsdien werkt ze voor een aantal projecten samen met 2bcoaching. Jenny gebruikt daarnaast ook methodieken uit de psychodrama en dialectisch coachen.
Jenny over zichzelf: “Empatisch, creatief en onorthodox, dat zijn termen die bij me passen. Het is niet gauw te gek. Toch sta ik tegelijkertijd met beide voeten op de grond.
Ik vind het heerlijk om met mensen te werken. Niet met allerlei trucs of op een gekunstelde manier. Ik hou het liever eenvoudig, dichtbij en heel herkenbaar. Om te coachen en te trainen laat me inspireren door de mensen en het moment en gebruik daarbij een rugzak vol kennis en ervaring waar ik naar believen uit kan putten. Ik laat mensen beter naar zichzelf luisteren”
----------------------
 
Judith Wijnbergen
 
Ik ben een (loopbaan)coach en trainer die luistert, analyseert, betrokken en resultaatgericht is. Een kracht van mij is het geven van zelfvertrouwen, waardoor de coachee stappen kan zetten en met energie aan het werk gaat. In beweging zijn en ontwikkelen zijn voor mij kernwoorden.
Na mijn studie Nederlands Recht stapte ik in het bedrijfsleven en was werkzaam in verschillende functies in de HR discipline. Onder andere bij Vendex, Van Lanschot Bankiers, Thomassen International, ING Bank en Persgroep. Daarnaast volgde ik meerdere loopbaanontwikkeling- en coachingsopleidingen. Sinds 2004 werk ik vanuit mijn eigen bureau en vanaf 2008 werk ik samen met 2bcoaching. Ik ben CMI-B gecertificeerd en Noloc geregistreerd loopbaanprofessional.
----------------------
 
Margreet Harms
 
Als coach, loopbaanadviseur en intervisor begeleid ik individuele trajecten en intervisiegroepen. Betrokken en nieuwsgierig stem ik af op de vraag van mijn client, om samen onderliggende opvattingen en overtuigingen te onderzoeken, die mogelijk remmend zijn bij het bereiken van het doel of belemmerend bij het doorvoeren van een verandering. Leidende vragen: hoe kom je tot vrij handelen, vrij spreken, vrij kiezen? Naast een breed scala aan werkvormen maak ik o.a. gebruik van de Birkman-assessment. Samenwerken, uitwisselen en ontwikkelen met collega's binnen 2bcoaching is voor mij een bron van inspiratie.
----------------------
 
Pauline Povel-Boekwijt
 
Bewustmaking van wie je bent en wat je wilt bereiken. Ook vanuit mijn vakgebied: de fysiotherapie. Via de vraagstelling van de client, de client een veranderproces in laten gaan waarvoor de client zijn volle verantwoordelijkheid neemt. Dit doe ik: empathisch, luisterend, creatief, probleemoplossend, stimulerend, motiverend maar vooral praktisch en resultaatgericht en in het hier en nu en met kleine stap(pen).
Ik werk ook veel met jongeren via de Stichting 2bmyself.nl, die door 2bcoaching gesubsidieerd wordt, om ze te leren focussen en zichzelf te leren managen. Birkman is een prachtig tool om te gebruiken in dit proces. Sinds 2008 werk ik met 2bcoaching samen.
----------------------
 
Susan van Ass
 
Na functies in de consultancy en HR vervuld te hebben, zocht ik naar een combinatie van
beiden: ‘onderzoeken wat mensen beweegt, hun ontwikkeling en waarom ze doen wat ze doen.’Als
coach wil ik mensen begeleiden in het vinden van de weg naar zichzelf; in hun loopbaan, maar
ook in hun privéleven. Mensen typeren me als een ‘no-nonsens’-coach; analytisch, emphatisch,
betrokken en eerlijk. Naast mijn eigen praktijk, ben ik sinds 2010 als freelance consultant betrokken
bij 2bcoaching.
----------------------
 
Trudy van den Berg
 
Ik houd me bezig met al je vragen die je effectiviteit als mens in wat je doet en je werk in de weg staan, stimuleren en/of kunnen blokkeren. Dit doe ik primair voor jouw. Zo zijn mijn opdrachtgevers organisaties en particulieren. Ik werk intuïtief, analytisch, gestructureerd, creatief, strategisch en projectmanagement georiënteerd, empathisch, begripsvol, luisterend, motiverend en uitdagend. Mensen zeggen dat het bij mij hard werken is vanuit het hart.
In de praktijk heb ik zelf diverse functies vervult in een multi-functionele en culturele omgeving. Ik streef ernaar om de effectiviteit van teamsamenwerking te verbeteren met als rode draad, aandacht voor jou als medewerker en als on-afhankelijk individu gericht op je ontplooiing, ont-wikkeling. En tegelijkertijd ben ik gericht op een effectieve implementatie van je individuele doelstellingen, ondersteund door respect en bewondering voor jou inbreng en die van anderen -de mensen om je heen. Ik hou van mensen!
Ik ben oprichter en partner van 2bcoaching en CMI-C gecertificeerd en Noloc geregistreerd loopbaanprofessional.
----------------------