Ervaringen met 4-inspiration

Gemiddeld cijfer voor 4-inspiration: 8.9 (Gebaseerd op 3 ervaringen)
 
Algemeen 9
Coach 9.3
Inhoud 9
Effectiviteit 8.7
Organisatie 8.3
 
 
Verfijn op soort  
Anna van Wees over 4-inspiration (ervaring ingevuld 22 02 2012) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 7
 
Ik heb Carla als een zeer betrokken, integere coach/therapeut ervaren. Ze heeft ruim voldoende vakkennis en past de veelheid aan technieken steeds verrassend èn effectief toe.

Ze weet in korte tijd tot de kern van het probleem door te dringen, waar ze vervolgens zorgvuldig mee aan het werk gaat. Soms zacht, soms stevig, nooit over een grens. Wat een vakvrouw dat ze het zo goed kan inschatten! Ze daagde me uit mijn schaduwen onder ogen te zien, wat ik dankzij haar humor en liefdevolle menselijkheid zowaar ook durfde.

Carla had me na de intake een schatting gegeven van het aantal sessies dat ik nodig zou hebben om een heel eind op streek te komen met mijn problematiek. Ik dacht dat ze het onderschatte en er veel meer nodig zou zijn, maar ze had gelijk. In relatief weinig tijd is er veel werk verzet!

Wat Carla anders dan anderen maakt is de manier waarop ze kan kijken naar haar eigen inbreng, ze zit niet in ivoren toren van wijsheid. De paar keer dat haar reactie op mij/mijn proces voor mij niet leken te kloppen bleek ze in staat te horen hoe het voor mij zat. Werkelijk te horen. Ze stelde dan of haar inbreng bij, of ze legde me uit waarom ze er anders over dacht dan ik. In theorie zou elke coach of therapeut dit moeten kunnen, maar zoals deze vrouw het kan heb ik nog niet vaak gezien. Het maakte dat ik me in alle kwetsbaarheid erg veilig voelde.

Alles bij elkaar ben ik gewoon heel blij dat ik haar gevonden heb. En als ik over een tijdje verder wil met de processen, dan ga ik zeker naar haar terug.
 
Sandra Vletter over 4-inspiration (ervaring ingevuld 16 01 2012) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 7
Organisatie 8
 
In een gesprek van 1 uur en het verslag nav het wereken met symbolen, stof tot nadenken en overwegen mee gekregen.
 
francine Christiaanse over 4-inspiration (ervaring ingevuld 10 12 2011) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Na dertig jaar te zijn vastgeroest in gewoontes en geen carriere mogelijkheid kunnen benutten, ben ik op het moment in een carriere boost gekomen onder begeleiding van Carla. Mijn interactie met mensen is 100 % verbeterd en nu kan ik mijn ervaring daadwerkelijk ook gebruiken om verder te groeien in mijn werk.