advertentie

 

Aanbieders

Resultaten voor Aanbieders (1479 bureaus) 
    1    3  4  5  6  7  8  9  10 
 

Weight4All, praktijk voor begeleiding van en naar een gezond gewicht.,
 

Slimming You, voedingsadvies op maat. Een gediplomeerd voedingsadviseur helpt u gewicht (vet) te verliezen. Na een uitgebreide lichaamsanalyse ontvangt u een behandelplan op maat, waarbij rekening wordt gehouden met uw gezinssituatie, werkzaamheden en voedselvoorkeur. Slimming You is ook gespecialiseerd in voedingsadvies voor sporters. Geïnteresseerd? Bezoek de website van Slimming You.
 

Te klein voor je lichaam is informeel, laagdrempelig en je wordt begeleid om niet tijdelijk af te vallen, maar om het nu juist EINDELIJK eens vol te houden en positief over je lichaam te worden.
 

ADHD Coaching voor: -volwassenen en partners -overige gezinsleden van broertjes/zusjes met ADHD -leerkrachten, IB-ers, remedial teachers -werkgevers/HR medewerkers
 

Coaching al dan niet in combinatie met hypnotherapie, gespecialiseerd in Pijnreductie. Samen gaan we naar de bron en lossen jouw issue vanaf daar samen op. Mijn praktijk is in Berghem, dat is 4km van Oss in de driehoek Den Bosch, Nijmegen en Tiel.
 

Ik heb een praktijk voor stress counseling. Ik behandel mensen die last hebben van langdurige of chronische stress. Ik doe dat d.m.v. gesprekken en bespreek ook het belang van een gezonde leefstijl (beweging en voeding). Ik heb een praktische en no-nonsense aanpak, waarbij zelf werkzaamheid van de cliënt een rol speelt.
 

'Fluitend naar je werk' begeleidt mensen die met (meer) plezier willen werken. Cliënten zijn mensen met loopbaanvragen als: - Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik? - Waar liggen mijn mogelijkheden? - Hoe zet ik mijn talenten effectief in?
 

Ik ben Cinthia Zijderveld en het is mijn passie om particulieren, werknemers en ondernemers te helpen om structuur aan te brengen, zodat zij weer rust ervaren in hun hoofd en weer tijd krijgen voor andere dingen. Als professional organizer,help ik je bij het opzetten van een systeem dat bij jou past en voor jou op maat gemaakt wordt.
 

Wil je erachter komen wat echt bij jou past? Wil je al tijden ondernemen? Zoek je meer voldoening binnen je eigen bedrijf? Wil je eindelijk beginnen met het volbrengen van jouw missie? Of wil je meer plezier in je werk en er energie van krijgen? Ik heb met zulke vragen rondgelopen en daarom ben je bij mij aan het goede adres: Reisman Coaching & Training is opgericht om de mens en “mensen in bedrijf” een basis te bieden. Een basis die een mens nodig heeft om belangrijke beslissingen te nemen, die oprecht passen bij de persoon of onderneming.
 

Wil je ontdekken... ... wat jouw talenten zijn? ... waar nieuwe uitdagingen liggen? ... welke richting je op wil nu je vastloopt op je werk? ... waarom je dat irritante patroon maar niet kan doorbreken? ... wat je tegenhoudt om de stap te zetten? ... hoe je met werkdruk om kunt gaan? ... dat je glas minstens net zo vol is als leeg? Wil je ontdekken wat voor jou werkt? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
 
    1    3  4  5  6  7  8  9  10 
 
advertentie