Ervaringen met Annelies Teisman Coaching Counselling & Training

Gemiddeld cijfer voor Annelies Teisman Coaching Counselling & Training: 9.1 (Gebaseerd op 21 ervaringen)
 
Algemeen 9.1
Coach 9.3
Inhoud 9.1
Effectiviteit 9
Organisatie 8.8
 
 
Verfijn op soort  
Frederike over Annelies Teisman Coaching Counselling & Training (ervaring ingevuld 07 01 2018) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 8
 
Ik heb Annelies benaderd voor coaching omdat ik met name in het werk tegen dingen aanliep. Ik had moeite mijn standpunt te geven in bepaalde situaties en liet over me heen lopen/ging mee in de mening van anderen. Annelies leerde me naar mezelf te kijken als naar een volwassen vrouw. We spraken over invloeden vanuit het verleden en hoe deze opzij te zetten. Ik ben door de coaching sterker geworden als persoon en kan beter voor mijn mening uitkomen, zowel op het werk als privé.
 
Lotte over Annelies Teisman Coaching Counselling & Training (ervaring ingevuld 04 07 2017) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 9
Organisatie 8
 
De coaching heb ik als prettig en effectief ervaren. Dit komt voornamelijk omdat er veel gebruik werd gemaakt van praktische opdrachten zodat ik de theorie in de praktijk leerde toepassen. Annelies is een open en hartelijk persoon waarbij ik me veilig voelde om me open te stellen.
 
L.K. over Annelies Teisman Coaching Counselling & Training (ervaring ingevuld 23 10 2016) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Ik heb me meteen op m'n gemak gevoeld bij de coaching. Ik heb de gesprekken en opdrachten als zeer effectief ervaren. Het heeft me veel inzicht gegeven in mezelf en ik heb veel hulp gehad aan de RET-methode.
 
Sandra Rijfkogel over Annelies Teisman Coaching Counselling & Training (ervaring ingevuld 25 03 2016) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ik heb mijn coachsetting positief ervaren. Ook de coaches is een zeer kundig,ervaren,betrokken en professioneel persoon.
Ik heb genoeg handvatten mee gekregen om het nu zelf te gaan proberen.
 
Sandra Rijfkogel over Annelies Teisman Coaching Counselling & Training (ervaring ingevuld 09 03 2016) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Ik heb deze coaching ais zeer prettig ervaren.
Ik heb er veel aangehad en heb veel handvatten aangeleerd om er in de praktijk wat mee te doen
 
Lieke over Annelies Teisman Coaching Counselling & Training (ervaring ingevuld 27 03 2015) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Annelies heeft mij enorm geholpen mijn valkuilen duidelijker op een rijtje te krijgen en positiever tegen alles aan te kijken.
 
Esther van der Eijk over Annelies Teisman Coaching Counselling & Training (ervaring ingevuld 28 02 2015) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ik vond het fijn om deze training te krijgen. Heb veel over mezelf geleerd en hoe ik op andere mensen kan reageren, vooral mensen die voor mijn idee verbaal sterker zijn dan mij.
 
Kees Koning over Annelies Teisman Coaching Counselling & Training (ervaring ingevuld 19 02 2015) Zorgcoach
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ik heb Annelies leren kennen als een strenge maar eerlijke coach. Dankzij haar hulp ben ik weer op de plek waar ik wil zijn. het waren best wel intensieve trainingen maar wel erg leerzaam. Door de hulp van Annelies ben ik een sterker persoon geworden die weer voor zijn mening durft uit te komen, en ik heb geleerd meer te doseren waardoor ik thuis weer een stuk rustiger ben en dit geld ook voor mijn werk
 
Erik Peters over Annelies Teisman Coaching Counselling & Training (ervaring ingevuld 30 07 2014) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Ik heb van Annelies een hele goede begeleiding gehad; het was voor mij een grote drempel om aan therapie te beginnen maar deze was al snel weg! Annelies weet tot de kern van de zaak door te dringen en zet je daarna ook weer op de goede weg. Ik heb hier absoluut veel aan gehad!!
 
Liesbeth over Annelies Teisman Coaching Counselling & Training (ervaring ingevuld 01 10 2013) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Wonderen bestaan! Een daarvan heet Annelies Teisman. Zit je met een vervelende herinnering, bijvoorbeeld een terugkerend filmpje in je hoofd waar je last van hebt?

Geef Annelies de kans om je te helpen. Bij mijn dochter heeft ze dat fantastisch gedaan. Met één sessie is het probleem verdwenen.


Liesbeth
 
Lonneke v dam over Annelies Teisman Coaching Counselling & Training (ervaring ingevuld 14 05 2013) Assertiviteit
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 6
 
Heeft u angsten of wil u gewoon sterker in het leven komen te staan zou ik zeker een afspraak maken met Annelies! Zelfs als u bepaalde angsten heeft waar u zich misschien voor schaamt gewoon doen!! Annelies is een erg lieve vrouw en stelt je meteen op je gemak en zorgt ervoor dat je je nergens voor schaamt! Het was voor mij een hele bijzondere ervaring en had er dezelfde avond al profijt van! Zeker doen!
 
patricia van pierre over Annelies Teisman Coaching Counselling & Training (ervaring ingevuld 30 04 2013) Depressie
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
ik kan niet anders zeggen dat deze therapie en Annelies Teisman mij leven heeft veranderd. In een nieuw leven voor mij en mijn partner. En dat het leven er zonder kinderen best leuk kan zijn. Met nieuwe vrienden en dat het niet uit alleen maar werken bestaat. Mijn leven heeft weer een doel en betekenis. Bedankt Annelies ook nu nog zo af en toe.
 
Ed de \vries over Annelies Teisman Coaching Counselling & Training (ervaring ingevuld 19 04 2013) Angst / fobie
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Ik kwam bij Annelies op advies van een goede vriendin. Annelies heeft mij van mijn angst voor de tandarts bevrijd met MatriXcoaching. Toen ik de volgende dag bij de tandarts op de stoel zat was ik niet meer bang. Zelfs mijn tandarts vroeg, wat is er met jou gebeurt. Ik vertelde over de MatriXcoaching. Dank je wel Annelies.
 
K. Weber over Annelies Teisman Coaching Counselling & Training (ervaring ingevuld 26 10 2012) Assertiviteit
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie n.v.t.
 
Annelies is ontzettend betrokken met haar client. Met haar methodes, kennis en inlevingsvermogen ben ik een grote stap verder gekomen in het leven. Ik zie alles nu positiever en weet hoe ik mijn negatieve gedachtes om kan zetten in het positieve. Annelies bedankt!
 
Jeroen van Leeuwen over Annelies Teisman Coaching Counselling & Training (ervaring ingevuld 23 10 2012) Overig
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 7
Organisatie 8
 
Annelies heeft me weer op het juist pad gezet. ik had last van faalangst. Door rationeel te denken wordt je met je neus op de feiten gedrukt. Dit heeft Annelies mij inlaten zien.
 
J van Leeuwen over Annelies Teisman Coaching Counselling & Training (ervaring ingevuld 02 10 2012) Angst / fobie
Algemeen 7
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Annelies is een fijne coach die je meteen een goed gevoel geeft en die je een spiegel voor houd. Door verschillende methodes krijg je inzichtelijk waar je naar toe gaat en wat je doelen worden.
 
Tonia Brummer over Annelies Teisman Coaching Counselling & Training (ervaring ingevuld 20 07 2012) Overig
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Ik heb de gesprekken en coaching als zeer prettig ervaren.
Ik heb er meer zelfvertrouwen van gekregen en ben nu minder gespannen bij een toets.
 
t.wolffenbuttel over Annelies Teisman Coaching Counselling & Training (ervaring ingevuld 03 07 2012) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Annelies heeft een aantal medewerkers gecoacht die door diverse privé problemen hun balans op de werkvloer als belemmerend ervaarden en tijdelijk niet hun werk konden doen zoals ze dat graag wilden.

Door een aantal coach sessies werden privé problemen al snel opgelost doordat Annelies snel tot de kern van de hulpvraag kwam.

Annelies past krachtige methodieken toe die snel en effectief zijn, met als resultaat blije medewerkers.

Dank je wel Annelies.Daarnaast heeft Annelies een groep vakantiemedewerkers die in de zomer maanden in onze locatie komen werken een training gegeven over de basiszorg en omgangsnormen zodat zij bekwaam onze zorgvragers kunnen ondersteunen in hun dagelijkse behoeften.

Annelies heeft deze groep met haar enthousiasme, hart en oog voor de zorg goed weten over te brengen. De feedback die ik terug kreeg was; een zeer effectieve training die niet alleen uit theorie en praktijk bestond maar ook vooral het thuis voelen door haar warme persoonlijkheid.

Iedereen was vreemd voor elkaar maar Annelies wist er heel snel een groep van te maken, mede door haar oprechtheid en humor. Dat is wat Annelies ons ook heeft meegegeven; lachen met elkaar, je collega’s en de zorgvragers is tevens een belangrijk onderdeel in je werk.

Bedankt Annelies en heel prettig dat je een ieder van ons een dagdeel individueel begeleid op de werkvloer. 
Farah over Annelies Teisman Coaching Counselling & Training (ervaring ingevuld 18 06 2012) Zorgcoach
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Dankzij haar positieve houding en enthousiasme heb ik mijn opleiding in de zorg met enorm plezier kunnen afronden. Zij is een ware inspiratiebron.
 
Vincent over Annelies Teisman Coaching Counselling & Training (ervaring ingevuld 24 03 2012) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
In een open en constructieve sfeer weet Annelies mij mijn doelen helder voor ogen te krijgen. Annelies wist mijn vertrouwen te winnen waardoor ik met haar in alle openheid aan mijn doelen kon werken.
 
Marian Jelluma over Annelies Teisman Coaching Counselling & Training (ervaring ingevuld 23 03 2012) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 8
 
Annelies heeft mij prima begeleid, kwam op het juiste moment.
Ik heb punten van kritiek....voor organisatie heb ik een 8 ingevuld dit komt omdat het een aardig eindje uit mijn buurt is.