Ervaringen met Aukje Reinders coaching, supervisie en training

Gemiddeld cijfer voor Aukje Reinders coaching, supervisie en training: 9.4 (Gebaseerd op 6 ervaringen)
 
Algemeen 9.3
Coach 9.6
Inhoud 9.7
Effectiviteit 9.2
Organisatie 9.2
 
 
Verfijn op soort  
M Vlaar over Aukje Reinders coaching, supervisie en training (ervaring ingevuld 29 11 2014) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Hallo alle.
Ik ben begonnen bij Aukje en kreeg de eerste keer supervisie om bij coaching te geven als teamcoördinator. Dit was zeer verhelderend en zeker van grote waarde in mijn werk. Door haar ogen kan je situaties een anders bekijken wat van groet meerwaarde kan zijn. Door dit te leren kan je het zelf toepassen.
enige tijd later ben ik weer bij haar geweest dit deze sessies verliepen van coaching naar coaching, tot loopbaanbegeleiding. Door Aukje is het mij helder geworden dat een bepaalde baan/ branche niet meer passend is bij mij wensen in mijn werk.
Aukje is recht door zee, duidelijk en heeft een goede manier van aanpak om je ZELF te laten inzien dat er mogelijkheid is voor andere keuzen in het leven.
Gesprekken met Aukje zijn ongedwongen en prettig, Aukje heeft een open mind, daar door is het makkelijk communiceren met haar.
Er ontstaand en band van vertrouwen en vriendschap.
 
Andrea Veldkamp over Aukje Reinders coaching, supervisie en training (ervaring ingevuld 16 10 2014) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach n.v.t.
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 9
 
Ik heb dankzij de prettige manier van werken met Aukje een nieuwe en positieve kijk gekregen op mijn dagelijks leven en mijn toekomst. Door een gedegen en uitgebreide zoektocht naar ondergesneeuwde wensen en talenten heb ik een nieuwe focus gevonden. Dit geeft mij veel houvast bij mijn dagelijkse bezigheden. Ik functioneer beter doordat ik het gevoel heb dat ik weer weet wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil.
 
Gerrie Visser over Aukje Reinders coaching, supervisie en training (ervaring ingevuld 01 10 2014) Personal / Life coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Aukje heeft mij met enkele van haar methodieken op een heel praktische en prettige manier kunnen helpen met zelfreflectie en in gespeelde situaties oefenen met voor mij cruciale thema’s. Dat was verhelderend en vervolgens ook bruikbaar. Meer dan enkel erover praten. Ook vond ik het prettig dat inhoud en duur van het traject vooraf helder en afgebakend was vastgelegd in een contract.
Door haar rustige manier van doen, haar kernachtige manier van formuleren en positief bemoedigende instelling voelde ik mij veilig en op mijn gemak. Mocht ik het nodig hebben, dan zal ik zeker weer met haar afspreken.
 
Kim Molenaar over Aukje Reinders coaching, supervisie en training (ervaring ingevuld 24 09 2014) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 8
 
Aukje heeft mij begeleid toen ik op mijn werk als therapeut af en toe vastliep.
Zij heeft mij de ruimte en middelen geboden om uitgebreid onderzoek te doen naar mezelf. De methodes die Aukje gebruikte waren om te smullen voor mij (o.a. voice dialogue, spelvormen, visualisaties) en deden me naast veel leren over mezelf ook inspireren mbt mijn eigen werk. Aukje heeft een enorme rust en kalmte waarmee zij geduldig beschouwt en luistert. Tegelijkertijd bezit zij een grote dosis humor en nuchterheid waarmee zij de vinger op zere plek weet te leggen en het toch draaglijk is. Ik zie deze sessies als een kado voor mezelf, om even intensief stil te hebben mogen stilstaan bij hoe ik nu in mijn werk sta. Ik zal waar nodig graag weer gebruik maken van Aukjes diensten in de toekomst.
 
margot over Aukje Reinders coaching, supervisie en training (ervaring ingevuld 19 09 2014) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ik kwam bij Aukje terecht omdat ik voor mezelf op zoek was naar antwoorden zowel in de zakelijke sfeer als persoonlijk.

Aukje speelt heel goed in op het moment!, geen vastomlijnd traject maar met veel gevoel voor de persoon die voor haar zit.

De sessies waren altijd ongedwongen en niet met het gevoel van "de klok".
Ruim de tijd nemen voor je vragen en obstakels.
Confronterend maar wel met humor, traan en een lach.

Ik heb er erg veel aangehad! Aanrader
 
Claudia over Aukje Reinders coaching, supervisie en training (ervaring ingevuld 15 09 2014) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Aukje heeft mij supervisie gegeven tijdens mijn registratietraject. Ze heeft zich laten zien als een zeer betrokken, emphatisch en helpend persoon. Haar grote kracht is haar humor, haar doortastendheid en haar vertrouwen. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik me verder kon professionaliseren en ontwikkelen als therapeute.