Ervaringen met CorCaroli.Life

Gemiddeld cijfer voor CorCaroli.Life: 9.4 (Gebaseerd op 4 ervaringen)
 
Algemeen 9.5
Coach 9.3
Inhoud 9.3
Effectiviteit 9.5
Organisatie 9.3
 
 
Verfijn op soort  
Carla Vermunt over CorCaroli.Life (ervaring ingevuld 11 09 2017) Personal / Life coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Vanuit een uitzichtloze situatie, vastgelopen in de huidige maatschappij. Reguliere psycholoog hielp niks meer... ik was radeloos. Na het zoeken op internet kwam ik dit tegen, ik wilde niet naar een kliniek of iets wat de pan uit zweefde. Nuchter en vooral ruuussst. Dus ik ging maar... geen idee waar ik terecht zou komen. En serieus, life-changing... geen wachttijden, ik belde op en kon per direct komen. Binnen uur, viel het eerste kwartje, ik wist niet wat me overkwam... ik kreeg weer perspectief, ik was niet gek of iets... vanaf toen heb ik zoveel geleerd, ben ik zo gegroeid als mens. Die crisis is mijn grootste kans geworden. In die tijd die daarop volgde had ik altijd een basis om op terug te vallen, je kan altijd bellen, je kan altijd mailen... en ze zullen altijd klaar staan. Het is niet een sessie van uur en dan doei, je bent geen nummertje.. ze helpen je op het moment dat je het nodig bent. Eerlijk, soms confronterend, pijnlijk, verdriet en de switch naar jezelf overwinnen, vertrouwen krijgen, groeien tot de mens die je daadwerkelijk bent. En al met al gelukkig kunnen zijn in deze maatschappij.
 
Leonie over CorCaroli.Life (ervaring ingevuld 07 09 2017) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 10
Organisatie 9
 
Er waren momenten in de opleidingsgroep dat ik vanuit mijn hart helemaal hier was. En dat voelde zo enorm goed. Ik ben verbindingen aangegaan, mezelf gebleven, heb inzichten gehad. Ik vond het zo’n fijn weekend. Het ‘outdoor cooking’ was een erg geslaagd onderdeel. een moment waarop we ontspanden en er iets in de groep ontstaat, een soort eenheid. Het was een leuke groep met mensen die graag willen leren en het ook snel oppakken. Ik wil erg graag verder, meer leren, meer ervaren. Ik wil mensen zien, meer delen van mezelf, om anderen te helpen, hierin groeien. Het was een goeie keus om met jullie te blijven leren en ontwikkelen. Dank jullie wel voor deze mogelijkheid.
 
Chantal over CorCaroli.Life (ervaring ingevuld 04 09 2017) Overig
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ik heb het pilot-weekend gevolgd voor de Training Life. Er zijn bij mij verschillende dingen/situaties naar voren gekomen wat ik voor mijzelf een plaats heb kunnen geven, mee aan de slag ben gegaan en hierdoor achter mij heb kunnen laten.

Verder was voor mij de nieuwe aanpak ‘het leider loze gedeelte’ heel erg wennen omdat ik vanuit mijzelf gewend ben om iemand erbij te hebben die de leider is en bepaald wat er gaat gebeuren. Omdat er geen leider bij was kwamen er juist situaties ter sprake die op dat moment belangrijk was voor die persoon. Iedereen in de groep kon die persoon coachen. De gesprekken vonden oa plaats tijdens de activiteiten: het wandelen, outdoor cooking, houthakken en groepslessen. Dit was een eye opener voor mij. Doordat ik zelf veel mee heb gemaakt kan ik andere mensen ook helpen door hun te coachen. Dit gaf mij meer zelfvertrouwen.

Het is fijn om met mensen samen te zijn die je een andere kijk geven op je eigen situaties, die ik zelf op een andere manier bekeek. Hierdoor kreeg ik zelf inzichten in de situatie en kon ik hiermee verder.

Spiegelen

Wat ik ook geleerd heb is dat je jezelf spiegelt op een ander. Dat je vragen stelt aan iemand en dat het niet betrekking heeft op de ander maar juist op mijzelf. Dit gebruik ik nog steeds. Zo leer je jezelf steeds beter kennen.

Tijdens het weekend was ik herstellende van een burn-out. Ik liep al jaren met zware/vermoeide benen. Doordat er verschillende situaties naar voren kwamen die ik had meegemaakt in mijn leven werd er voor mij veel duidelijk. Na het weekend had ik meer energie en waren de zware/vermoeide benen verleden tijd! Dit was heel bijzonder.

Ik zou dit weekend aan iedereen aanraden omdat ik er zelf veel van heb geleerd. Ik heb mijzelf beter leren kennen, hoe ik zelf tegen situaties aan kijk, ik heb dingen die ik in mijn leven heb meegemaakt een plek kunnen geven en kunnen afsluiten, dat ik andere mensen kan coachen en dat ik een bevestiging heb van wat ik graag in de toekomst wil gaan doen, mensen coachen!

Daarnaast is de omgeving mooi en rustgevend!
 
Marianne over CorCaroli.Life (ervaring ingevuld 02 08 2012) Personal / Life coaching
Algemeen 10
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ik heb het vertrouwen terug gekregen in hetleven.
De mensen en mijzelf. Ik weet nu daadwerkelijk wie ik ben.
Ik ga vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet.
Door de duidelijke aanpak van het Instituut CorCaroli.