Coach(es) van Crossing Limits Business Planning

Atila Akin
 
Ik heb een bedrijfskundige marketing achtergrond en bezit beslist een passie voor het ondernemerschap. Ik werk nu zo’n veertien jaar voor startende ondernemers. Eerst als bedrijfsadviseur bij een stichting van de gemeente. Daar begeleidde ik starters met een uitkering, studenten, allochtonen, vrouwen en gevestigde ondernemers met financiële problemen. Daarna werkte ik vijf jaar bij een bank als accountmanager startersmarkt. Bij de bank beoordeelde ik voornamelijk ondernemersplannen van beginnende ondernemers. Drie jaar geleden werd ik zelf starter toen ik mijn eigen bedrijf Crossing Limits oprichtte.

Wat kun je verwachten De naam van mijn bedrijf zegt het al: ik ga over de grens, mede dankzij mijn multiculturele achtergrond. Ik bied niet alleen advies, maar ook een netwerk. Ik ben flexibel wat betreft aanpak, tijd en bereikbaarheid en ik kom graag naar je toe. Ik mail en bel je altijd terug, ook ’s avonds of in het weekend. Ik coach niet alleen in het Nederlands, maar desgewenst ook in het Engels.

Ik heb een groot netwerk, vooral in de bankwereld, waarvan je kunt profiteren. Mijn specialisatie is marketing; ik deel graag mijn kennis hoe je klanten kunt vinden en binden. Verder heb ik veel ervaring met businessplannen, financieringsplannen, haalbaarheidsonderzoeken en vestigingsplaatsonderzoeken. Dankzij mijn multiculturele achtergrond kan ik me goed verplaatsen in ondernemers die geen Nederlandse oorsprong hebben. Je vindt in mij een klankbord en een goede, laagdrempelige en flexibele coach met gevoel voor humor.


----------------------