Ervaringen met Crossing Limits Business Planning

Gemiddeld cijfer voor Crossing Limits Business Planning: 8.5 (Gebaseerd op 9 ervaringen)
 
Algemeen 8.3
Coach 8.9
Inhoud 8.5
Effectiviteit 8.3
Organisatie 8.6
 
 
Verfijn op soort  
VINO VELZKY over Crossing Limits Business Planning (ervaring ingevuld 29 12 2013) Ondernemers coaching
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 9
Organisatie 8
 
De coach was zeer professioneel, flexibel en betrokken. Ook had hij een proactieve houding. Ik ben zeer tevreden.
 
Annet Verbeek over Crossing Limits Business Planning (ervaring ingevuld 10 05 2013) Ondernemers coaching
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Ik vind Atila een betrokken coach die is geïnteresseerd in de ander, mee denkt en zeer dienstverlenend is. Hij heeft een hoog abstractie niveau waardoor de vertaalslag soms iets concreter kan wat mij betreft. De sfeer en locatie waren prima. Ik voelde me welkom, wat n.m.m. een belangrijke randvoorwaarde is. Kortom een geslaagd traject.
 
O. Girard over Crossing Limits Business Planning (ervaring ingevuld 06 11 2012) Ondernemers coaching
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 10
Effectiviteit 8
Organisatie 10
 
The coach followed a logical approach that helped bringing structure into my professional project. He is very knowledgeable and integrates well theory into practice.
 
Andre Oosterbeek over Crossing Limits Business Planning (ervaring ingevuld 25 06 2012) Ondernemers coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud n.v.t.
Effectiviteit n.v.t.
Organisatie n.v.t.
 
Ik heb het coachingstraject als positief ervaren en er veel aan gehad, ook de betrokkenheid van de coach was fantastisch.
De coachpool is zeker aan te raden voor mensen die een eigen bedrijf willen starten.
 
Heleen Kieboom over Crossing Limits Business Planning (ervaring ingevuld 28 12 2011) Ondernemers coaching
Algemeen 7
Coach 7
Inhoud 7
Effectiviteit 6
Organisatie 7
 
Tijdens de gesprekken heb ik goede tips gekregen. Maar ik had meer verwacht naast de gesprekken in de vorm van tools om mee aan de slag te gaan.
 
Leila ter Haar over Crossing Limits Business Planning (ervaring ingevuld 19 10 2011) Ondernemers coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie n.v.t.
 
Het is een leerzaam traject waarin je goed begeleid wordt en wat je ook meteen in de praktijk kunt brengen. Een coach die enthousiast is en laat zien dat ondernemen leuk is en hoort te zijn.
 
Ad van Hal over Crossing Limits Business Planning (ervaring ingevuld 03 10 2011) Ondernemers coaching
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Atila heeft mij in eerste instantie geholpen met het verkrijgen van een UWV-ondersteuningtraject. Inmiddels draait een onderneming: bemiddeling in buitenlandhypotheken, zie europahypotheek.nl . Momenteel wordt bemiddeld in hypotheken voor Frankrijk en Italië. Hij heeft mij ondersteund in het doorgaan met het traject, ook toen het wat minder ging. In samenwerking met hem is de focus op de juiste zaken gelegd. Er is een ondernemingsplan ontworpen waarin kansen en risico's zo reëel mogelijk zijn afgewogen en hetgeen derhalve een degelijke basis is vanwaaruit de onderneming verder kan worden ontwikkeld.
Atila Akin is specialist op het gebied van business development en kan je heel goed helpen met het maken van een ondernemingplan om daarmee eventueel financiën voor investeringen te verkrijgen. Hij adviseert en begeleid en gaat zeker niet op de stoel van de ondernemer zitten. Ik beveel hem graag aan.
 
Ender Girgin over Crossing Limits Business Planning (ervaring ingevuld 18 08 2011) Ondernemers coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ik vond het zeer prettig en nuttig om Atilla als coach te hebben. Als onervaren startende ondernemer kom je veel kennis en ervaring te kort om een goede basis op te zetten om eventuele risico's en verrassingen te voorkomen. Zodoende heeft mijn coach mij attent gemaakt wat mijn concrete doelstelling moest zijn, om een pad op te stellen dat ik moest bewandelen. Hierbij legde hij netjes uit wat voor bijzaken er konden komen of wat er gedaan moest worden als aanvulling om toch op het pad te blijven zonder de doelstelling nog te hebben bereikt. Ook legde hij uit dat er bepaalde tegenslagen kunnen komen en dat je moest leren om ermee om te kunnen gaan ipv dat het je moest afschrikken. Om een voorbeeld te noemen, mijn doelstelling was het beginnen van een architenbureau, maar bij de start kon ik hiermee nog geen geld verdienen dus legde hij mij uit wat ik ondertussen kon doen om per direct geld te verdienen en nog steeds mijn concentratie aan het bureau te geven en niet zomaar op te geven als het even financieel tegen zat. Hierbij gaf hij mij veel tactische inzichten mbv diagrammen en andere dergelijke analytisch tekeningen. Hij deed actief mee met analyses en confronteerde mij ermee. Zodoende betrok hij mij bij het gehele denkproces om iets op te zetten. Hij legde mij ook uit hoe ik klanten moest werven, wat de mogelijke manieren daarvan waren. Bij sommige manieren gaf hij ook de voor -en nadelen. Ook confronteerde hij je dan op zo een manier dat je zelf mee ging denken en dan leidde dan toch eigen opgezette tactieken. Ik vond dat heel prettig omdat hij mij bewust maakte van de bijzaken die erbij kwamen. Als onervaren startende ondernemer zou ik de komst van vele bijzaken niet hebben gezien en dat werd mij duidelijk gemaakt. Daarnaast gaf mij nuttige informatie waarmee ik te werk kon gaan waarbij dit het proces van opzet sterker maakte en ook versnelde met minimale risico's. Hij was zo actief erbij betrokken dat hij een onderdeel van mijn opzet vormde. Daarnaast gaf het ook een extra uitdaging om hem te laten zien of de tactiek werkte of niet, het gaf ook een extra impuls. Ook betrok hij mij bij de business bijeenkomsten. Hierbij wilde hij mij graag kennis laten maken met andere mensen waarbij het netwerk vergroot moest worden. Daarnaast stelde hij mij een paar keer voor om met zijn contactenpersonen kennis te maken die in dezelfde branche zaten en die misschien iets voor mij konden betekenen. Kortom ik vond hem goed gemotiveerd, rijk aan kennis en ervaring, direct betrokken, grote netwerk, analytisch, direct, duidelijk communicerend en duidelijk in zijn afspraken. Ik vond het een zeer pretiige samenwerking.
 
sandra jansen over Crossing Limits Business Planning (ervaring ingevuld 11 08 2011) Financieel coach
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 10
Organisatie 9
 
tegen alle verwachtingen in hebben we de financiering voor een café rond gekregen dankzij de goede begeleiding.