advertentie

 

Financieel, Belastingadviseur

Resultaten voor Financieel, Belastingadviseur (11 bureaus)Is belastingaangifte doen een jaarlijks terugkerende nachtmerrie voor u? Bent u bang dat u kostbare fouten maakt bij het invullen van uw aangifte? Heeft u hulp nodig bij de belastingaangifte of ziet u geen mogelijkheid om het tijdig te regelen? Een belastingadviseur of fiscalist is een deskundige op het gebied van belastingen, die mensen en bedrijven adviseert met betrekking tot belastingen, en in veel gevallen ook hun belastingaangiften verzorgt. Belastingadviseurs hebben meestal een fiscaal-juridische of fiscaal-economische achtergrond.

 
    1   
 

Als particulier krijgt u tegenwoordig steeds vaker te maken met het bureaucratische beleid van de overheid en allerlei uitkerende instanties. Ik help u graag om alles weer op een rijtje te krijgen.
 

Klein kantoor in de omgeving van Meppel. Geen hoge kosten, waardoor de tarieven laag kunnen blijven. U kunt bij ons terecht voor budgetcoaching, belastingadvies en administratie.
 

Welkom bij budgetcoach Griemink Financiële problemen komen vaker voor dan u zelf denkt. U bent gelukkig niet de enigste in Nederland die problemen heeft met uw inkomsten en uitgaven. Wanneer u kampt met geldproblemen hoeft u zich niet te schamen en kunt u altijd contact met mij opnemen. Dan kijken wij samen naar een oplossing en gaan wij doelgericht aan het werk. en uitgaven weer helemaal in balans te krijgen, zodat u weer overzicht krijgt en geen stress meer heeft rondom uw administratie en/of financiën. Tevens probeer ik u vaardigheden aan te leren die u weer kunt gebruiken in de toekomst.
 

U maakt kennis met een vernieuwende manier van financieel advies. Ik ga luisteren. Oordeelloos. Ik luisteren en stel vragen over uw drijfveren, angsten en (levens)wensen. Pas dan start ik met financieel advies. Geluk is belangrijker dan geld. Dus eerst uw leven, dan de financiële invulling.
 

Onze organisatie is een platte organisatie. met daarin twee medewerkers en een zeer breed netwerk. Wij onderscheiden ons in onze aanpak, souplesse en combinatie van gedrevenheid,vakbekwaamheid,ervaringsdeskundigheiden fiscaal - juridische kennis. met ons kleine team staan wij graag voor u klaar. bij ons is onze klant koning.
 

Wij helpen mensen met financiële problemen aan de hand van voor budgettering op een prettige manier weer orde op zaken te brengen. Werkgebied: Friesland, Groningen, Drenthe. Mensen met financiële problemen, alle leeftijdscategorieën. Via de website kan men het aanmeldingsformulier invullen, een e-mail sturen naar alsmede telefonisch contact opnemen.
 

Zeer ervaren financieel adviseur met nalatenschappen als specialisatie.
 

Van Der Haring Financials helpt en ondersteund particulieren en bedrijven bij schuldenproblematiek. Door een bijzondere eigen werkwijze kunnen wij stellen dat onze werkwijze effectief is gebleken. Wij streven ernaar om voor elk probleem een oplossing te zoeken en te vinden. Betrouwbaarheid, transparant, oplossingsgericht en de cliënt zijn kernwoorden die wij hoog in het vaandel hebben staan. Ziet u door de bomen het bos niet meer of heeft u personeel die er niet meer uitkomen? Van Der Haring Financials heeft voor ieder probleem een oplossing. Wij willen u graag hierbij helpen om weer zicht te krijgen op een gezonde en zorgeloze toekomst.
 

Financieel lekker in je vel voor het begeleiden van het krijgen van orde in uw administratie en het voorlichten in omgaan met geld. Wilt u weer orde in uw financiële situatie. Stop met piekeren en trek vroegtijdig aan de bel.
 

Heeft u vragen of problemen op het gebied van uw persoonlijke financiën of administratie? Heeft u schulden die u moeilijk kan betalen, of bent u bang dat schulden spoedig kunnen ontstaan? Als gecertificeerd budgetcoach, schuldhulpverlener en sociaal raadsman bied ik u - respectvol, dienstbaar en betrouwbaar - advies en ondersteuning op maat.
 
    1   
 
advertentie