advertentie

 

Financieel, Budgetcoach

Resultaten voor Financieel, Budgetcoach (121 bureaus)De Budgetcoach maakt samen met u een overzicht van uw inkomsten, uitgaven en eventuele achterstanden en bekijkt of u recht heeft op toeslagen of ander financieel voordeel, zoals bijvoorbeeld teruggave van de Belastingdienst. De Budgetcoach laat zien hoe u er financieel voorstaat en geeft u inzicht in uw financiële situatie. De Budgetcoach maakt u bewust van eventuele (dreigende) financiële problemen en geeft aan hoe deze op te lossen. Ook laat de Budgetcoach zien of u ergens op kunt besparen. Als u schulden of betalingsachterstanden heeft, zal de Budgetcoach adviseren hoe u hier het beste mee om kunt gaan.

 
  1  2  3  4    6    8  9  10 
 

Elgers Coaching biedt coaching op verschillende leefgebieden. Iedereen heeft wel eens een moment dat alles teveel wordt.De oorzaak kan divers zijn. Het zijn levensvragen, relatie-, werk- en/of loopbaanvragen. Dan is het prettig dat er dan iemand een duwtje in de rug geeft. Daar kan Elgers coaching bij helpen.
 

Je wilt graag een beter, zinvoller en aangenamer leven. Wat heeft invloed op jouw huidige levenskwaliteit en wat kun je doen om dat te veranderen? Je wilt het graag anders maar weet niet wat of hoe dat aan te pakken.
 

Master Professional(Personal) Organizer,Budgetcoach en AD(H)D coach die persoonlijke ondersteuning biedt bij organiseren, opruimen, plannen, agenderen, budgetteren en social media. Ik help door: samen de handen uit de mouwen te steken taken over te nemen, advies en coaching begeleiden jongeren met plannen en organiseren workshops en lezingen.
 

CanDo LifeCoaching maakt het onzichtbare (verborgen emoties) zichtbaar met de CanDo Methode™. Persoonlijke Stress Analyse, ontdek de stress die onbewust aanwezig is.
 

Heeft u problemen met uw financiën en geen overzicht meer in uw administratie dan helpen wij u graag op weg naar een betere financiële toekomst. Neem vrijblijvend contact op via telefoon of mail. Domme vragen bestaan niet, domme antwoorden wel!!!
 

Als u geen overzicht meer hebt in uw financiën en/of administratie dan kan ik u helpen. Mijn naam is Rinanda van Leusen en ik ben gecertificeerd budgetcoach. Samen met u zorg ik dat er weer overzicht komt. Hierdoor krijgt u rust en door die rust komt er weer ruimte om positief en oplossingsgericht te denken.
 

Wij bieden begeleiding, coaching en training aan op individueel niveau of teamverband bij zeer uiteenlopende onderwerpen. Hierbij wordt gewerkt aan de persoonlijk en professionele ontwikkeling van de mensen. Belangrijk speerpunt is de groei van de innerlijke mens versterken. Bij de sessies zetten wij meestal een paard in als co-coach.
 

Ik ben een coach die u graag wil helpen om weer inzicht te krijgen in uw financiële situatie en deze eventueel weer verbeteren.
 

Aan het eind van uw geld ook een stuk maand over? SF budgetcoach helpt u om weer inzicht te krijgen in uw financien. Belangrijkste is dat u baas blijft over uw eigen geld. Ik help u om het zelf te doen.
 

Zie je door de bomen het bos niet meer in je administratie, je huishouden, loop je tegen je grenzen aan door alle stress of ben je al zo ver over je grenzen heen dat je thuis zit met een burn-out? Ik ben Suzanne van Weerd en help particulieren, werknemers of werkgevers, zowel thuis als op het werk. Ik geef je inzicht in je cijfers, gedrag en help je de draad in je leven weer op te pakken.
 
  1  2  3  4    6    8  9  10 
 
advertentie