advertentie

 

Financieel, Budgetcoach

Resultaten voor Financieel, Budgetcoach (121 bureaus)De Budgetcoach maakt samen met u een overzicht van uw inkomsten, uitgaven en eventuele achterstanden en bekijkt of u recht heeft op toeslagen of ander financieel voordeel, zoals bijvoorbeeld teruggave van de Belastingdienst. De Budgetcoach laat zien hoe u er financieel voorstaat en geeft u inzicht in uw financiële situatie. De Budgetcoach maakt u bewust van eventuele (dreigende) financiële problemen en geeft aan hoe deze op te lossen. Ook laat de Budgetcoach zien of u ergens op kunt besparen. Als u schulden of betalingsachterstanden heeft, zal de Budgetcoach adviseren hoe u hier het beste mee om kunt gaan.

 
  3  4  5  6    8    10  11  12 
 

De naam van mijn bedrijf Jubencoze Budgetcoaching is afgeleid van mijn missie. Jubencoze staat voor "Judith begeleidt en coacht naar zelfredzaamheid".
 

Uw Life Coach voor alle levensvragen
 

Ik coach voor particulieren sinds 2003 vanuit mijn eigen bedrijf in het centrum van Breda en eventueel online (skype). Ook coach ik managers, medewerkers en teams van bedrijven. Ik werk voornamelijk met NLP, gesprekstechnieken, visualisaties en opstellingen. U kunt meer lezen over mijn visie op coaching in mijn boek ONTDEK je VRIJHEID!. Meer informatie hierover vindt U op mijn website.
 

Coachingsbureau 'COACHING met een tintje' kan u op drie verschillende manieren (online) ondersteunen; - Individuele (Life)Coaching (voor jong & oud) - Relatiecoaching - Gezinscoaching / Opvoedingscoaching
 

Christentherapeut en coach, van een stressvol leven naar een dankbaar leven. Een leven met balans en dagelijkse rust in al je levensgebieden. Zodat je ook weer liefdevol kunt zijn naar anderen.
 

Het doel van budgetcoaching is om inkomen en uitgaven dusdanig op elkaar af te stemmen, zodat er meer financiële ruimte ontstaat. Zowel personen als gezinnen met of zonder schulden, kunnen worden geholpen door een budgetcoach. Je wordt door mij begeleid, maar je blijft zelf verantwoordelijk voor je financiën. Het beheer van de financiën wordt dus niet overgenomen door mij. Ik breng samen met jouw je financiële zaken weer op orde en dien als (tijdelijke) steun en toeverlaat.
 

Wij zijn Budgetcare en wat wij het liefst doen is mensen helpen met hun financiën op een laagdrempelige manier! Samen met jou achterhalen we de oorzaak van je financiële vragen/problemen en zoeken we samen naar de beste oplossing. Wij helpen je graag, samen staan we sterker!
 

maatzorg niet zorgen voor maar zorgen dat. maatzorg bied thuisbegeleiding, psychosociale hulpverlening en praktische ondersteuning
 

Geeft u meer geld uit dan er binnenkomt? Of heeft u problemen met het vinden van de juiste balans tussen uw inkomsten en uitgaven? Mijn naam is Frank Verbeek en ik woon in Lelystad. Ik ben gestart met Verbeek Budget Advies met als doel de financiële balans van mensen te herstellen.
 

Budgetcoach en wijkcoach. Hulp bij financiële vraagstukken en verbindingen leggen in de wijk. Ondersteuning van gezinnen, multi probleemgezinnen enzovoorts.
 
  3  4  5  6    8    10  11  12 
 
advertentie