advertentie

 

Financieel, Budgetcoach

Resultaten voor Financieel, Budgetcoach (121 bureaus)De Budgetcoach maakt samen met u een overzicht van uw inkomsten, uitgaven en eventuele achterstanden en bekijkt of u recht heeft op toeslagen of ander financieel voordeel, zoals bijvoorbeeld teruggave van de Belastingdienst. De Budgetcoach laat zien hoe u er financieel voorstaat en geeft u inzicht in uw financiële situatie. De Budgetcoach maakt u bewust van eventuele (dreigende) financiële problemen en geeft aan hoe deze op te lossen. Ook laat de Budgetcoach zien of u ergens op kunt besparen. Als u schulden of betalingsachterstanden heeft, zal de Budgetcoach adviseren hoe u hier het beste mee om kunt gaan.

 
  4  5  6  7    9    11  12  13 
 

Ik schep orde en overzicht in de financiële administratie van mijn doelgroep: kleine ondernemers in het MKB, starters en ZZP-ers.
 

Fexx, gevestigd in Zaandam, helpt u weer orde en structuur aan te brengen in uw financiële situatie. Uw administratie wordt onder de loep genomen en er zal gekeken worden naar zaken waar op bezuinigd kan worden. U wordt gecoacht door een gediplomeerde budgetcoach. Ook kunt u terecht bij schulden.
 

In het leven zijn veranderingen en aanpassingen aan nieuwe omstandigheden voortdurend aan de orde. Soms zijn veranderingen vanzelfsprekend omdat men een nieuwe fase in het leven ingaat, of zeer onverwacht en ongewenst. Soms heeft een persoon iemand nodig die naar zijn of haar vragen luistert en helpt om de persoonlijke kracht weer te ontdekken en te benutten. Die meehelpt om de situatie, gedachten en of gevoelens en de mogelijke keuzes te verhelderen.
 

Inzicht in inkomsten en uitgaven. Gedragsverandering.
 

Als u geen overzicht meer hebt in uw financiën en/of administratie dan kan ik u helpen. Mijn naam is Rinanda van Leusen en ik ben gecertificeerd budgetcoach. Samen met u zorg ik dat er weer overzicht komt. Hierdoor krijgt u rust en door die rust komt er weer ruimte om positief en oplossingsgericht te denken.
 

Wij bieden begeleiding, coaching en training aan op individueel niveau of teamverband bij zeer uiteenlopende onderwerpen. Hierbij wordt gewerkt aan de persoonlijk en professionele ontwikkeling van de mensen. Belangrijk speerpunt is de groei van de innerlijke mens versterken. Bij de sessies zetten wij meestal een paard in als co-coach.
 

Ik ben een coach die u graag wil helpen om weer inzicht te krijgen in uw financiële situatie en deze eventueel weer verbeteren.
 

Aan het eind van uw geld ook een stuk maand over? SF budgetcoach helpt u om weer inzicht te krijgen in uw financien. Belangrijkste is dat u baas blijft over uw eigen geld. Ik help u om het zelf te doen.
 

Zie je door de bomen het bos niet meer in je administratie, je huishouden, loop je tegen je grenzen aan door alle stress of ben je al zo ver over je grenzen heen dat je thuis zit met een burn-out? Ik ben Suzanne van Weerd en help particulieren, werknemers of werkgevers, zowel thuis als op het werk. Ik geef je inzicht in je cijfers, gedrag en help je de draad in je leven weer op te pakken.
 

Financieel lekker in je vel voor het begeleiden van het krijgen van orde in uw administratie en het voorlichten in omgaan met geld. Wilt u weer orde in uw financiële situatie. Stop met piekeren en trek vroegtijdig aan de bel.
 
  4  5  6  7    9    11  12  13 
 
advertentie