advertentie

 

Financieel, Budgetcoach, Advocatuur & Notariaat

Resultaten voor Financieel, Budgetcoach, Advocatuur & Notariaat (5 bureaus)De Budgetcoach maakt samen met u een overzicht van uw inkomsten, uitgaven en eventuele achterstanden en bekijkt of u recht heeft op toeslagen of ander financieel voordeel, zoals bijvoorbeeld teruggave van de Belastingdienst. De Budgetcoach laat zien hoe u er financieel voorstaat en geeft u inzicht in uw financiële situatie. De Budgetcoach maakt u bewust van eventuele (dreigende) financiële problemen en geeft aan hoe deze op te lossen. Ook laat de Budgetcoach zien of u ergens op kunt besparen. Als u schulden of betalingsachterstanden heeft, zal de Budgetcoach adviseren hoe u hier het beste mee om kunt gaan.

 
    1   
 

Als je financieel overzicht mist, achterstanden hebt en/of schulden; ik help (tijdelijk), coach en geef advies. Tijdens een of meerdere huisbezoeken (re)organiseren we de financiële administratie en maken we een budgetplan afgestemd op de situatie. Het doel is om een gezonde en blijvende balans tussen inkomsten en uitgaven te creëren.
 

Je laten coachen is een manier om jezelf te ontdekken. Uit eigen ervaring als gecoachte en coach weet ik dat je vaak tot verrassende antwoorden komt op vraagstukken waar je soms al heel lang mee worstelt, als iemand je hier goed bij begeleidt. Niet omdat diegene je de oplossingen aandraagt, maar omdat hij of zij je tot het vinden van je eigen oplossingen en acties aanzet.
 

Graag help ik u om uw financiën op een rijtje te zetten, zodat u weer overzicht en inzicht heeft in uw eigen financiën. We kijken waar u geld kunt besparen, of waar u mogelijk meer inkomsten kunt genereren met als doel dat u de zaken weer zelf onder controle heeft.
 

Schuldhulp Zaanstad is een jonge, ambitieuze organisatie die als doel heeft om schuldhulpverlening toegankelijk te maken voor iedereen die het nodig heeft. Schuldhulp Zaanstad is er zowel voor bedrijven die werknemers hebben met schulden als voor particulieren die hulp willen bij hun financiële administratie.
 

In het leven zijn veranderingen en aanpassingen aan nieuwe omstandigheden voortdurend aan de orde. Soms zijn veranderingen vanzelfsprekend omdat men een nieuwe fase in het leven ingaat, of zeer onverwacht en ongewenst. Soms heeft een persoon iemand nodig die naar zijn of haar vragen luistert en helpt om de persoonlijke kracht weer te ontdekken en te benutten. Die meehelpt om de situatie, gedachten en of gevoelens en de mogelijke keuzes te verhelderen.
 
    1   
 
advertentie