advertentie

 

Financieel, Budgetcoach, Frans

Resultaten voor Financieel, Budgetcoach, Frans (2 bureaus)De Budgetcoach maakt samen met u een overzicht van uw inkomsten, uitgaven en eventuele achterstanden en bekijkt of u recht heeft op toeslagen of ander financieel voordeel, zoals bijvoorbeeld teruggave van de Belastingdienst. De Budgetcoach laat zien hoe u er financieel voorstaat en geeft u inzicht in uw financiële situatie. De Budgetcoach maakt u bewust van eventuele (dreigende) financiële problemen en geeft aan hoe deze op te lossen. Ook laat de Budgetcoach zien of u ergens op kunt besparen. Als u schulden of betalingsachterstanden heeft, zal de Budgetcoach adviseren hoe u hier het beste mee om kunt gaan.

 
    1   
 

Inzicht, overzicht, structuur, rust... zijn kernwoorden als het gaat over de particuliere financiele administratie. SICOACHING helpt u bij het (her-)vinden van een gezond financieel leven !
 

Graag help ik u om uw financiën op een rijtje te zetten, zodat u weer overzicht en inzicht heeft in uw eigen financiën. We kijken waar u geld kunt besparen, of waar u mogelijk meer inkomsten kunt genereren met als doel dat u de zaken weer zelf onder controle heeft.
 
    1   
 
advertentie