advertentie

 

Financieel, Budgetcoach, Gratis

Resultaten voor Financieel, Budgetcoach, Gratis (6 bureaus)De Budgetcoach maakt samen met u een overzicht van uw inkomsten, uitgaven en eventuele achterstanden en bekijkt of u recht heeft op toeslagen of ander financieel voordeel, zoals bijvoorbeeld teruggave van de Belastingdienst. De Budgetcoach laat zien hoe u er financieel voorstaat en geeft u inzicht in uw financiële situatie. De Budgetcoach maakt u bewust van eventuele (dreigende) financiële problemen en geeft aan hoe deze op te lossen. Ook laat de Budgetcoach zien of u ergens op kunt besparen. Als u schulden of betalingsachterstanden heeft, zal de Budgetcoach adviseren hoe u hier het beste mee om kunt gaan.

 
    1   
 

Westland budgetcoaching ondersteunt mensen bij het vinden van manieren om hun financiële problemen in het leven effectiever aan te pakken, hun eigen kwaliteiten en mogelijkheden te ontdekken en ten volle te benutten om volledig tot bloei te komen. Ieder mens is uniek; ik zet dan ook graag al mijn inlevingsvermogen, intuïtie en oplossingsgerichtheid in om samen met jou te zoeken naar jouw specifieke oplossingen.
 

Stichting Arona Financieel Beheer biedt landelijk diensten aan op het gebied van beschermingsbewind, budgetcoaching, budgetbeheer/inkomensbeheer, thuisadministratie en PGB-beheer.
 

U heeft de volgende wensen Ik heb mijn financiën op orde. Ik doe waar ik goed in ben. Ik sta onbezorgder in het leven. Ik doe wat ik altijd al heb willen doen. Cliënten begeleiden in een persoonlijke verandering naar een overzichtelijke, gezonde financiële administratie. Een prettige leefsituatie, een duurzaam evenwicht in werkrelaties en tevredenheid in het huidige of toekomstige werk.
 

U wilt balans in de inkomsten en de uitgaven, orde in de chaos en rust? Ik zorg er samen met u voor dat er weer een gezonde financiële situatie ontstaat. Door intensieve coaching en begeleiding creëren we niet alleen inzicht, maar kunnen we een plan voor de toekomst maken waarbij geldzaken niet langer alle aandacht vragen, maar er weer ruimte ontstaat om te genieten van de mooie dingen die het leven te bieden heeft.
 

Budgetcoach Frank voor uw administratie en financiën
 

Ik ben een coach die u graag wil helpen om weer inzicht te krijgen in uw financiële situatie en deze eventueel weer verbeteren.
 
    1   
 
advertentie