advertentie

 

Financieel, Budgetcoach, Groningen

Resultaten voor Financieel, Budgetcoach, Groningen (12 bureaus)De Budgetcoach maakt samen met u een overzicht van uw inkomsten, uitgaven en eventuele achterstanden en bekijkt of u recht heeft op toeslagen of ander financieel voordeel, zoals bijvoorbeeld teruggave van de Belastingdienst. De Budgetcoach laat zien hoe u er financieel voorstaat en geeft u inzicht in uw financiële situatie. De Budgetcoach maakt u bewust van eventuele (dreigende) financiële problemen en geeft aan hoe deze op te lossen. Ook laat de Budgetcoach zien of u ergens op kunt besparen. Als u schulden of betalingsachterstanden heeft, zal de Budgetcoach adviseren hoe u hier het beste mee om kunt gaan.

 
    1   
 

Welkom bij budgetcoach Griemink Financiële problemen komen vaker voor dan u zelf denkt. U bent gelukkig niet de enigste in Nederland die problemen heeft met uw inkomsten en uitgaven. Wanneer u kampt met geldproblemen hoeft u zich niet te schamen en kunt u altijd contact met mij opnemen. Dan kijken wij samen naar een oplossing en gaan wij doelgericht aan het werk. en uitgaven weer helemaal in balans te krijgen, zodat u weer overzicht krijgt en geen stress meer heeft rondom uw administratie en/of financiën. Tevens probeer ik u vaardigheden aan te leren die u weer kunt gebruiken in de toekomst.
 

Stichting Arona Financieel Beheer biedt landelijk diensten aan op het gebied van beschermingsbewind, budgetcoaching, budgetbeheer/inkomensbeheer, thuisadministratie en PGB-beheer.
 

Budgetcoach Gonnie - voor als je het financieel niet meer ziet zitten, niet meer rond kunt komen en de rekeningen zich maar opstapelen.
 

Bureau Extravert wil u van dienst zijn op het gebied van - Beschermingsbewind en budgetcoaching - loopbaan- en studieadvies
 

Je wilt graag een beter, zinvoller en aangenamer leven. Wat heeft invloed op jouw huidige levenskwaliteit en wat kun je doen om dat te veranderen? Je wilt het graag anders maar weet niet wat of hoe dat aan te pakken.
 

CanDo LifeCoaching maakt het onzichtbare (verborgen emoties) zichtbaar met de CanDo Methode™. Persoonlijke Stress Analyse, ontdek de stress die onbewust aanwezig is.
 

Inzicht in inkomsten en uitgaven. Gedragsverandering.
 

Heeft u moeite om uw administratie en financiële zaken op orde te krijgen of te houden? Wilt u weer een gezonde balans tussen uw inkomsten en uitgaven, orde in uw administratie en uit de schulden blijven, dan is Budgetcoaching ‘op maat’ misschien iets voor u!
 

Christentherapeut en coach, van een stressvol leven naar een dankbaar leven. Een leven met balans en dagelijkse rust in al je levensgebieden. Zodat je ook weer liefdevol kunt zijn naar anderen.
 

Wij bieden begeleiding, coaching en training aan op individueel niveau of teamverband bij zeer uiteenlopende onderwerpen. Hierbij wordt gewerkt aan de persoonlijk en professionele ontwikkeling van de mensen. Belangrijk speerpunt is de groei van de innerlijke mens versterken. Bij de sessies zetten wij meestal een paard in als co-coach.
 
    1   
 
advertentie