advertentie

 

Financieel, Budgetcoach, Heerlen

Resultaten voor Financieel, Budgetcoach, Heerlen (8 bureaus)De Budgetcoach maakt samen met u een overzicht van uw inkomsten, uitgaven en eventuele achterstanden en bekijkt of u recht heeft op toeslagen of ander financieel voordeel, zoals bijvoorbeeld teruggave van de Belastingdienst. De Budgetcoach laat zien hoe u er financieel voorstaat en geeft u inzicht in uw financiële situatie. De Budgetcoach maakt u bewust van eventuele (dreigende) financiële problemen en geeft aan hoe deze op te lossen. Ook laat de Budgetcoach zien of u ergens op kunt besparen. Als u schulden of betalingsachterstanden heeft, zal de Budgetcoach adviseren hoe u hier het beste mee om kunt gaan.

 
    1   
 

Ik, als budgetcoach, kan een (tijdelijke) steun in de rug zijn, om u weer op weg te helpen, zodat u weer van uw nachtrust kunt genieten, in plaats van te malen over financiële problemen die u boven het hoofd zouden kunnen hangen.
 

Stichting Arona Financieel Beheer biedt landelijk diensten aan op het gebied van beschermingsbewind, budgetcoaching, budgetbeheer/inkomensbeheer, thuisadministratie en PGB-beheer.
 

Wij bieden begeleiding, coaching en training aan op individueel niveau of teamverband bij zeer uiteenlopende onderwerpen. Hierbij wordt gewerkt aan de persoonlijk en professionele ontwikkeling van de mensen. Belangrijk speerpunt is de groei van de innerlijke mens versterken. Bij de sessies zetten wij meestal een paard in als co-coach.
 

Inzicht in inkomsten en uitgaven. Gedragsverandering.
 

Financiële problemen zorgen voor stress en iedereen kan ze krijgen. Als budgetcoach help ik je weer BinnenBudget te komen. We gaan werken aan een goed financieel overzicht. Daarvoor kijken we naar je thuis-administratie en naar je financiële keuzes. Ook onderzoeken we of besparingen mogelijk zijn en of je inkomen is te verhogen. Zo krijg jij weer rust!
 

BudgetGemak houdt zich bezig met budgetcoaching, budgetbeheer en thuisadministratie. Met 15 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en een officiële certificering als budgetcoach bent u verzekerd van een goed advies. Voor elke financiële uitdaging hebben we een oplossing.
 

Wij zijn Budgetcare en wat wij het liefst doen is mensen helpen met hun financiën op een laagdrempelige manier! Samen met jou achterhalen we de oorzaak van je financiële vragen/problemen en zoeken we samen naar de beste oplossing. Wij helpen je graag, samen staan we sterker!
 

Budget Rijk coacht, begeleidt en ondersteund u bij het op orde krijgen en houden van uw financiële administratie.
 
    1   
 
advertentie