advertentie

 

Financieel, Budgetcoach, Lelystad

Resultaten voor Financieel, Budgetcoach, Lelystad (15 bureaus)De Budgetcoach maakt samen met u een overzicht van uw inkomsten, uitgaven en eventuele achterstanden en bekijkt of u recht heeft op toeslagen of ander financieel voordeel, zoals bijvoorbeeld teruggave van de Belastingdienst. De Budgetcoach laat zien hoe u er financieel voorstaat en geeft u inzicht in uw financiële situatie. De Budgetcoach maakt u bewust van eventuele (dreigende) financiële problemen en geeft aan hoe deze op te lossen. Ook laat de Budgetcoach zien of u ergens op kunt besparen. Als u schulden of betalingsachterstanden heeft, zal de Budgetcoach adviseren hoe u hier het beste mee om kunt gaan.

 
    1   
 

ProCaro Coaching & Advies helpt mens en bedrijf op weg naar het gewenste resultaat: Projectmatig en oplossingsgericht. Met ProCaro ontstaat inzicht in vandaag en wordt u begeleid op uw weg naar verandering!
 

Novalix Bewindvoering B.V. is specialist op het gebied van beschermingsbewind, budgetbeheer, schuldeninventarisatie en financieel coaching. Bij Novalix worden de cijfers weer mensen en problemen worden oplossingen. Wij zijn geen reus, maar die jonge hond die wil presteren. Wij zoeken actief naar oplossingen en gaan verder dan "dat hoort niet tot onze taak of bij het overeenkomst". Daarom bieden wij een breed pakket aan diensten voor personen die hun financiële huishouden niet meer op orde hebben. Ook ondersteunen wij sociale partners met raad en daad en bedenken wij gezamenlijk oplossingen om mensen weer financieel op de rit te krijgen. Financial problems? Novalix Solutions!
 

Stichting Arona Financieel Beheer biedt landelijk diensten aan op het gebied van beschermingsbewind, budgetcoaching, budgetbeheer/inkomensbeheer, thuisadministratie en PGB-beheer.
 

Ik geef studiecoaching zowel privé aan huis als on line via Skype. Ik begeleid studenten, zowel HBO als Universitair, bij (voorkomen van)studie problemen. Met name richt ik mij op die studenten die door hun culturele of emotionele achtergrond moeilijk om hulp vragen.
 

Bureau Extravert wil u van dienst zijn op het gebied van - Beschermingsbewind en budgetcoaching - loopbaan- en studieadvies
 

Je wilt graag een beter, zinvoller en aangenamer leven. Wat heeft invloed op jouw huidige levenskwaliteit en wat kun je doen om dat te veranderen? Je wilt het graag anders maar weet niet wat of hoe dat aan te pakken.
 

Zie je door de bomen het bos niet meer in je administratie, je huishouden, loop je tegen je grenzen aan door alle stress of ben je al zo ver over je grenzen heen dat je thuis zit met een burn-out? Ik ben Suzanne van Weerd en help particulieren, werknemers of werkgevers, zowel thuis als op het werk. Ik geef je inzicht in je cijfers, gedrag en help je de draad in je leven weer op te pakken.
 

Als u geen overzicht meer hebt in uw financiën en/of administratie dan kan ik u helpen. Mijn naam is Rinanda van Leusen en ik ben gecertificeerd budgetcoach. Samen met u zorg ik dat er weer overzicht komt. Hierdoor krijgt u rust en door die rust komt er weer ruimte om positief en oplossingsgericht te denken.
 

Een evenwichtige, financiële huishouding maakt een wereld van verschil. Coomans AbC helpt u graag de balans weer te herstellen door middel van een persoonlijke aanpak: geen mens is immers hetzelfde, iedere financiële huishouding is anders dus dit vereist maatwerk.
 

Ik werk vanuit balans. Jij staat op het koord en beweegt hierop. Kleine stapjes maar steeds vooruit. De stok is je omgeving, hoe houdt die jouw in balans en hoe gebruik je die. Je staat stevig maar beweegt ook. Jij bent de KOORDDANSER.
 
    1   
 
advertentie