advertentie

 

Financieel, Budgetcoach, Purmerend

Resultaten voor Financieel, Budgetcoach, Purmerend (12 bureaus)De Budgetcoach maakt samen met u een overzicht van uw inkomsten, uitgaven en eventuele achterstanden en bekijkt of u recht heeft op toeslagen of ander financieel voordeel, zoals bijvoorbeeld teruggave van de Belastingdienst. De Budgetcoach laat zien hoe u er financieel voorstaat en geeft u inzicht in uw financiële situatie. De Budgetcoach maakt u bewust van eventuele (dreigende) financiële problemen en geeft aan hoe deze op te lossen. Ook laat de Budgetcoach zien of u ergens op kunt besparen. Als u schulden of betalingsachterstanden heeft, zal de Budgetcoach adviseren hoe u hier het beste mee om kunt gaan.

 
    1   
 

- Ben je het inzicht in je financiële situatie kwijt? - Wil je meer grip op je uitgaven? - Wil je tips om weer zelf aan de slag te kunnen met je financiën? Ik kan je weer op weg helpen! Neem vrijblijvend contact op.
 

bewindvoerder/budgetbeheerder/mentorschap bureau te Broek op Langedijk Zijn uw financiën een puzzel geworden? Wellicht kunnen wij u helpen de puzzel op te lossen
 

Financiële problemen en/of elke maand weer net in het rood, komt vaker voor dan u denkt. In Nederland heeft een groot deel van de bevolking schulden. Vaak ontstaan door een (onverwachte) gebeurtenis met inkomensdaling als gevolg, denk bv. aan een scheiding, ontslag of overlijden. Maar het gebeurt ook bij mensen die nooit geleerd hebben met geld om te gaan. Dit komt voor in alle lagen van de bevolking, gezinnen, tweeverdieners met een modaal of boven modaal inkomen. Een budgetcoach is er voor mensen met en zonder schulden. Door op tijd een gediplomeerd budgetcoach in te schakelen, kunt u weer grip krijgen op uw financiële situatie en de juiste balans vinden tussen inkomsten en uitgaven. Op tijd ingrijpen of preventief ingrijpen voorkomt grotere financiële problemen/schulden die als gevolg kunnen hebben schuldhulpverlening. Ook weer zin om geld over te houden in plaats van elke maand weer die zorgen? Sparen voor één van uw wensen ( auto, vakantie, kinderwens, trouwen of samenwonen) ?. Schakel dan vandaag nog JM|Budgetcoaching in!
 

Stichting Arona Financieel Beheer biedt landelijk diensten aan op het gebied van beschermingsbewind, budgetcoaching, budgetbeheer/inkomensbeheer, thuisadministratie en PGB-beheer.
 

Mijn naam is Ivonne Kirschbaum. Als eigenaar van Schuldhulppunt is het mijn passie om vroegtijdig schulden te signaleren.
 

In tegenstelling tot de meeste schuldhulpverleners neem ik als budgetcoach de financiële administratie van de cliënt niet over. Ik begeleid de cliënt naar een situatie waarbij er weer grip op de eigen financiële administratie is, geef inzicht en handvaten om de financiële huishouding op orde te brengen én te houden. Het gaat erom dat de cliënt uiteindelijk de financiële huishouding zelfstandig op orde kan houden en maar tijdelijk begeleiding/coaching nodig heeft om daar te komen. Uiteraard bestaat er een mogelijkheid tot een langdurigere begeleiding. Streven is zelfstandigheid!
 

Heka Consult is in 2013 opgericht door Judith Lub en combineert jarenlange (management- en veranderings-) ervaring in het bedrijfsleven met het begeleiden, coachen en helpen ontwikkelen van mensen die willen leren omgaan met verandering. Heka Consult biedt counselling en coaching en is gevestigd in Purmerend.
 

Zie je door de bomen het bos niet meer in je administratie, je huishouden, loop je tegen je grenzen aan door alle stress of ben je al zo ver over je grenzen heen dat je thuis zit met een burn-out? Ik ben Suzanne van Weerd en help particulieren, werknemers of werkgevers, zowel thuis als op het werk. Ik geef je inzicht in je cijfers, gedrag en help je de draad in je leven weer op te pakken.
 

Heeft u schulden? Of gaat er iets drastisch veranderen in uw privésituatie waardoor u geen grip meer heeft op uw (financiële) administratie? Ziet u door de bomen het bos niet meer? Heeft u het te druk? Is uw administratie te veel voor u geworden? Ik help u graag hier weer rust en orde in te brengen.
 

Wij bieden begeleiding, coaching en training aan op individueel niveau of teamverband bij zeer uiteenlopende onderwerpen. Hierbij wordt gewerkt aan de persoonlijk en professionele ontwikkeling van de mensen. Belangrijk speerpunt is de groei van de innerlijke mens versterken. Bij de sessies zetten wij meestal een paard in als co-coach.
 
    1   
 
advertentie