advertentie

 

Financieel, Budgetcoach, Sneek

Resultaten voor Financieel, Budgetcoach, Sneek (12 bureaus)De Budgetcoach maakt samen met u een overzicht van uw inkomsten, uitgaven en eventuele achterstanden en bekijkt of u recht heeft op toeslagen of ander financieel voordeel, zoals bijvoorbeeld teruggave van de Belastingdienst. De Budgetcoach laat zien hoe u er financieel voorstaat en geeft u inzicht in uw financiële situatie. De Budgetcoach maakt u bewust van eventuele (dreigende) financiële problemen en geeft aan hoe deze op te lossen. Ook laat de Budgetcoach zien of u ergens op kunt besparen. Als u schulden of betalingsachterstanden heeft, zal de Budgetcoach adviseren hoe u hier het beste mee om kunt gaan.

 
    1   
 

Chaudron Business Services begeleidt bedrijven en instanties in de breedste zin op het gebied van financiële en administratieve processen en het opzetten van managementinformatiesystemen.
 

Stichting Arona Financieel Beheer biedt landelijk diensten aan op het gebied van beschermingsbewind, budgetcoaching, budgetbeheer/inkomensbeheer, thuisadministratie en PGB-beheer.
 

Bureau Extravert wil u van dienst zijn op het gebied van - Beschermingsbewind en budgetcoaching - loopbaan- en studieadvies
 

Je wilt graag een beter, zinvoller en aangenamer leven. Wat heeft invloed op jouw huidige levenskwaliteit en wat kun je doen om dat te veranderen? Je wilt het graag anders maar weet niet wat of hoe dat aan te pakken.
 

CanDo LifeCoaching maakt het onzichtbare (verborgen emoties) zichtbaar met de CanDo Methode™. Persoonlijke Stress Analyse, ontdek de stress die onbewust aanwezig is.
 

Als u geen overzicht meer hebt in uw financiën en/of administratie dan kan ik u helpen. Mijn naam is Rinanda van Leusen en ik ben gecertificeerd budgetcoach. Samen met u zorg ik dat er weer overzicht komt. Hierdoor krijgt u rust en door die rust komt er weer ruimte om positief en oplossingsgericht te denken.
 

Financieel lekker in je vel voor het begeleiden van het krijgen van orde in uw administratie en het voorlichten in omgaan met geld. Wilt u weer orde in uw financiële situatie. Stop met piekeren en trek vroegtijdig aan de bel.
 

Heeft u moeite om uw administratie en financiële zaken op orde te krijgen of te houden? Wilt u weer een gezonde balans tussen uw inkomsten en uitgaven, orde in uw administratie en uit de schulden blijven, dan is Budgetcoaching ‘op maat’ misschien iets voor u!
 

Christentherapeut en coach, van een stressvol leven naar een dankbaar leven. Een leven met balans en dagelijkse rust in al je levensgebieden. Zodat je ook weer liefdevol kunt zijn naar anderen.
 

Wij bieden begeleiding, coaching en training aan op individueel niveau of teamverband bij zeer uiteenlopende onderwerpen. Hierbij wordt gewerkt aan de persoonlijk en professionele ontwikkeling van de mensen. Belangrijk speerpunt is de groei van de innerlijke mens versterken. Bij de sessies zetten wij meestal een paard in als co-coach.
 
    1   
 
advertentie