advertentie

 

Financieel, Financieel coach

Resultaten voor Financieel, Financieel coach (70 bureaus)Financiële coaching is een opkomende vorm van coaching die mensen helpt om hun financiële doelen te bereiken. Bij financiële coaching gaat het niet om de financiële adviezen of de financiële informatie. Een financiële coach helpt mensen om hun financiële doelen helder te krijgen en werkt vervolgens met de cliënt om die doelen in haalbare taken op de delen. De cliënt gaat vervolgens aan de slag om die doelen binnen het gestelde tijdsbestek te realiseren. Als de doelen niet gehaald worden, identificeren de coach en cliënt samen de barrières waar de cliënt tegenaan loopt. Vervolgens maken zij een nieuw plan van aanpak om de gestelde doelen te halen.

 
  1  2  3    5    7 
 

CanDo LifeCoaching maakt het onzichtbare (verborgen emoties) zichtbaar met de CanDo Methode™. Persoonlijke Stress Analyse, ontdek de stress die onbewust aanwezig is.
 

Heeft u problemen met uw financiën en geen overzicht meer in uw administratie dan helpen wij u graag op weg naar een betere financiële toekomst. Neem vrijblijvend contact op via telefoon of mail. Domme vragen bestaan niet, domme antwoorden wel!!!
 

Heeft u schulden? Of gaat er iets drastisch veranderen in uw privésituatie waardoor u geen grip meer heeft op uw (financiële) administratie? Ziet u door de bomen het bos niet meer? Heeft u het te druk? Is uw administratie te veel voor u geworden? Ik help u graag hier weer rust en orde in te brengen.
 

Inzicht in inkomsten en uitgaven. Gedragsverandering.
 

maatzorg niet zorgen voor maar zorgen dat. maatzorg bied thuisbegeleiding, psychosociale hulpverlening en praktische ondersteuning
 

Ik ben een coach die u graag wil helpen om weer inzicht te krijgen in uw financiële situatie en deze eventueel weer verbeteren.
 

Financieel lekker in je vel voor het begeleiden van het krijgen van orde in uw administratie en het voorlichten in omgaan met geld. Wilt u weer orde in uw financiële situatie. Stop met piekeren en trek vroegtijdig aan de bel.
 

Budgetcoaching en Budgetbeheer
 

Budget Rijk coacht, begeleidt en ondersteund u bij het op orde krijgen en houden van uw financiële administratie.
 

COACHING "I've been walking around all day, thinking. I think I have a problem, I think I think too much" [Fragile - Maria Mena, 2002] Direxion Coaching & Consultancy Consultant in de logistek en luchtvaart. Docent HBO Aviation No-nonsense coach. - Life- & Job Coaching - Businesscoach - Outplacement Coaching - Internship- & Graduation Coaching - Thesis Advisor
 
  1  2  3    5    7 
 
advertentie