advertentie

 

Financieel, Financieel coach

Resultaten voor Financieel, Financieel coach (70 bureaus)Financiële coaching is een opkomende vorm van coaching die mensen helpt om hun financiële doelen te bereiken. Bij financiële coaching gaat het niet om de financiële adviezen of de financiële informatie. Een financiële coach helpt mensen om hun financiële doelen helder te krijgen en werkt vervolgens met de cliënt om die doelen in haalbare taken op de delen. De cliënt gaat vervolgens aan de slag om die doelen binnen het gestelde tijdsbestek te realiseren. Als de doelen niet gehaald worden, identificeren de coach en cliënt samen de barrières waar de cliënt tegenaan loopt. Vervolgens maken zij een nieuw plan van aanpak om de gestelde doelen te halen.

 
  1  2  3  4    6   
 

BudgetGemak houdt zich bezig met budgetcoaching, budgetbeheer en thuisadministratie. Met 15 jaar ervaring in de financiële dienstverlening en een officiële certificering als budgetcoach bent u verzekerd van een goed advies. Voor elke financiële uitdaging hebben we een oplossing.
 

Geeft u meer geld uit dan er binnenkomt? Of heeft u problemen met het vinden van de juiste balans tussen uw inkomsten en uitgaven? Mijn naam is Frank Verbeek en ik woon in Lelystad. Ik ben gestart met Verbeek Budget Advies met als doel de financiële balans van mensen te herstellen.
 

Ik coach voor particulieren sinds 2003 vanuit mijn eigen bedrijf in het centrum van Breda en eventueel online (skype). Ook coach ik managers, medewerkers en teams van bedrijven. Ik werk voornamelijk met NLP, gesprekstechnieken, visualisaties en opstellingen. U kunt meer lezen over mijn visie op coaching in mijn boek ONTDEK je VRIJHEID!. Meer informatie hierover vindt U op mijn website.
 

Keoma Administratie & Financiën is opgericht per 2015. Onze diensten richten zich zowel op particulieren als op bedrijven. Voor de particuliere klanten bieden wij: Budgetcoaching, Budgetbeheer, Bewindvoering en Schuldhulpverlening.
 

Wij zijn Budgetcare en wat wij het liefst doen is mensen helpen met hun financiën op een laagdrempelige manier! Samen met jou achterhalen we de oorzaak van je financiële vragen/problemen en zoeken we samen naar de beste oplossing. Wij helpen je graag, samen staan we sterker!
 

De Overzicht Coach helpt je bij het overzichtelijk krijgen en houden van je administratie, huis, je agenda en / of werkplek, zodat jij meer tijd overhoudt voor jezelf, je gezin, familie en vrienden!
 

Hulp nodig om uw privé-leven, uw relaties (privé en werk) en/of uw financiën weer in balans te brengen en te houden? Wij zijn gediplomeerd life coach en budget coach en helpen u met uw hulpvraag.
 

Ik ben Maurice van Lier. Ik coach financials die doen wat ze doen, maar niet gedaan krijgen wat ze willen. Ik help mensen uit de parkeerstand en zorg ervoor dat ze door de voorruit kijken in plaats van door de achteruitkijkspiegel. Dit leidt ertoe dat je weet wat het is om je kwetsbaar op te stellen en tegelijk professioneel te zijn. Je bent overtuigend in wat je doet. Anderen zien jouw meerwaarde. Je vindt draagvlak voor jouw zienswijze. Je stuurt op resultaten. Jij maakt het verschil.
 

Wilt u graag ondersteuning voor een geordende, overzichtelijke thuisadministratie? Heeft u moeite om rond te komen? Wilt u weer inzicht en grip krijgen op uw financiële situatie? Inzicht + Grip biedt via budgetcoaching en -training begeleiding en ondersteuning naar financiële zelfredzaamheid en balans in uw budget.
 

MvdH Life Planning ondersteunt en begeleidt mensen bij een veranderingsproces. Zowel vrijwillige als onvrijwillige veranderingen geven nieuwe kansen in je leven. Ik help je bij een pro-actieve aanpak, waardoor je je bewust wordt van de situatie en je niet in de overlevings modus reageert.
 
  1  2  3  4    6   
 
advertentie