advertentie

 

Financieel, Financieel coach

Resultaten voor Financieel, Financieel coach (70 bureaus)Financiële coaching is een opkomende vorm van coaching die mensen helpt om hun financiële doelen te bereiken. Bij financiële coaching gaat het niet om de financiële adviezen of de financiële informatie. Een financiële coach helpt mensen om hun financiële doelen helder te krijgen en werkt vervolgens met de cliënt om die doelen in haalbare taken op de delen. De cliënt gaat vervolgens aan de slag om die doelen binnen het gestelde tijdsbestek te realiseren. Als de doelen niet gehaald worden, identificeren de coach en cliënt samen de barrières waar de cliënt tegenaan loopt. Vervolgens maken zij een nieuw plan van aanpak om de gestelde doelen te halen.

 
  2  3  4  5    7   
 

Wilt u graag ondersteuning voor een geordende, overzichtelijke thuisadministratie? Heeft u moeite om rond te komen? Wilt u weer inzicht en grip krijgen op uw financiële situatie? Inzicht + Grip biedt via budgetcoaching en -training begeleiding en ondersteuning naar financiële zelfredzaamheid en balans in uw budget.
 

MvdH Life Planning ondersteunt en begeleidt mensen bij een veranderingsproces. Zowel vrijwillige als onvrijwillige veranderingen geven nieuwe kansen in je leven. Ik help je bij een pro-actieve aanpak, waardoor je je bewust wordt van de situatie en je niet in de overlevings modus reageert.
 

Hoebe Coaching, Training en Advies. Waarom? Ik geloof dat ieder mens gelukkig kan worden met zichzelf met zijn/haar leven. Als jij verandert, veranderd de omgeving met je mee. Daar wil ik graag een bijdrage in leveren, omdat het zo mooi is om mensen te begeleiden en ze te zien groeien en ontwikkelen. Hoe? Een persoonlijke begeleiding, die op maat is gemaakt. Gebruikmakend van alle mogelijkheden die er zijn van zowel jezelf als van mij. Tevens maak ik gebruik van Personality Scan. Een innovatief uniek en indrukwekkend testsysteem waarbij je binnen een uur inzicht krijgt in je kwaliteiten, de valkuilen, jouw energievreters en verbanden die gelegd kunnen worden tussen het heden en verleden. Absolute aanrader.
 

Bij RIXT kun je terecht voor: - resultaatgerichte (wandel) coaching voor drukke managers - budgetcoaching voor medewerkers met financiële problemen
 

Ambulante begeleiding voor jongeren, volwassenen en gezinnen
 

Budgetcoaching;grip op je financiele administratie na baanverlies, overlijden partner, samenwonen, gezinsuitbreiding, structurele tekorten. Bewindvoering: als je het zelf even niet meer kunt of mag doen. Professional organizing: van chaos naar orde op je werkplek of thuis.
 

Heeft u schulden? Of gaat er iets drastisch veranderen in uw privésituatie waardoor u geen grip meer heeft op uw (financiële) administratie? Ziet u door de bomen het bos niet meer? Heeft u het te druk? Is uw administratie te veel voor u geworden? Ik help u graag hier weer rust en orde in te brengen.
 

Inzicht in inkomsten en uitgaven. Gedragsverandering.
 

maatzorg niet zorgen voor maar zorgen dat. maatzorg bied thuisbegeleiding, psychosociale hulpverlening en praktische ondersteuning
 

Ik ben een coach die u graag wil helpen om weer inzicht te krijgen in uw financiële situatie en deze eventueel weer verbeteren.
 
  2  3  4  5    7   
 
advertentie