advertentie

 

Financieel, Financieel coach, Venlo

Resultaten voor Financieel, Financieel coach, Venlo (5 bureaus)Financiële coaching is een opkomende vorm van coaching die mensen helpt om hun financiële doelen te bereiken. Bij financiële coaching gaat het niet om de financiële adviezen of de financiële informatie. Een financiële coach helpt mensen om hun financiële doelen helder te krijgen en werkt vervolgens met de cliënt om die doelen in haalbare taken op de delen. De cliënt gaat vervolgens aan de slag om die doelen binnen het gestelde tijdsbestek te realiseren. Als de doelen niet gehaald worden, identificeren de coach en cliënt samen de barrières waar de cliënt tegenaan loopt. Vervolgens maken zij een nieuw plan van aanpak om de gestelde doelen te halen.

 
    1   
 

Chaudron Business Services begeleidt bedrijven en instanties in de breedste zin op het gebied van financiële en administratieve processen en het opzetten van managementinformatiesystemen.
 

Stichting Arona Financieel Beheer biedt landelijk diensten aan op het gebied van beschermingsbewind, budgetcoaching, budgetbeheer/inkomensbeheer, thuisadministratie en PGB-beheer.
 

Inzicht in inkomsten en uitgaven. Gedragsverandering.
 

Budgetcoaching en Budgetbeheer
 

Wij zijn Budgetcare en wat wij het liefst doen is mensen helpen met hun financiën op een laagdrempelige manier! Samen met jou achterhalen we de oorzaak van je financiële vragen/problemen en zoeken we samen naar de beste oplossing. Wij helpen je graag, samen staan we sterker!
 
    1   
 
advertentie