advertentie

 

Financieel, Gouden handdruk specialist

Resultaten voor Financieel, Gouden handdruk specialist (2 bureaus)Heeft u bij uw ontslag een (aanzienlijke) ontslagvergoeding meegekregen en wilt u die op een goede manier aanwenden? De gouden handdruk specialist kan u hierbij helpen. Rekent u direct af met de belastingdienst, gebruikt u het als koopsom voor een lijfrente, brengt u het onder in een bankspaarrekening of gebruikt u het voor de oprichting van een stamrecht BV? De gouden handdruk specialist helpt u met het maken van de juiste keuzes, rekening houdend met uw wensen en verplichtingen, nu en in de toekomst.

 
    1   
 

U maakt kennis met een vernieuwende manier van financieel advies. Ik ga luisteren. Oordeelloos. Ik luisteren en stel vragen over uw drijfveren, angsten en (levens)wensen. Pas dan start ik met financieel advies. Geluk is belangrijker dan geld. Dus eerst uw leven, dan de financiƫle invulling.
 

Een prettige plek om eens bij te praten over jezelf, je werk, je onrust, onzekerheid. Dat bied ik je in mijn praktijk: het praathuis. Mijn specialisatie is jij en je werk. Ik ben jarenlang manager geweest en heb toe al geleerd te coachen. Daarnaast heb ik een jaarlang bij de Alba Academie de opleiding tot professioneel coach.
 
    1   
 
advertentie