advertentie

 

Financieel, Overig

Resultaten voor Financieel, Overig (28 bureaus)Nieuwsgierig welke andere coachingsvormen er in deze categorie zitten, klik dan op ‘meer’.

 
    1    3 
 

Rader Coaching & Counselling biedt ondersteuning bij het oplossen of het accepteren van problemen. U krijgt inzicht in de eigen denkpatronen, overtuigingen en leert bewuster keuzes maken. U maakt zich daarbij nieuwe competenties eigen en oefent met nieuw gedrag. Soms kijken we ook waar bepaald gedrag of bepaalde gevoelens vandaan komen, zonder daarbij te gaan ‘graven in het verleden’. Rader Coaching & Counselling biedt een praktische en klantgerichte benadering en begeleidt op weg naar herstel.
 

ProCaro Coaching & Advies helpt mens en bedrijf op weg naar het gewenste resultaat: Projectmatig en oplossingsgericht. Met ProCaro ontstaat inzicht in vandaag en wordt u begeleid op uw weg naar verandering!
 

BFB Groningen biedt financieel beheer en niet financieel beheer voor cliënten die zelf hun belangen onvoldoende kunnen behartigen. Dit kan zijn vanwege fysieke of geestelijke beperkingen, maar ook vanwege problematische schulden. Indien gewenst kan financieel beheer in combinatie met financiële coaching.
 

bewindvoerder/budgetbeheerder/mentorschap bureau te Broek op Langedijk Zijn uw financiën een puzzel geworden? Wellicht kunnen wij u helpen de puzzel op te lossen
 

Novalix Bewindvoering B.V. is specialist op het gebied van beschermingsbewind, budgetbeheer, schuldeninventarisatie en financieel coaching. Bij Novalix worden de cijfers weer mensen en problemen worden oplossingen. Wij zijn geen reus, maar die jonge hond die wil presteren. Wij zoeken actief naar oplossingen en gaan verder dan "dat hoort niet tot onze taak of bij het overeenkomst". Daarom bieden wij een breed pakket aan diensten voor personen die hun financiële huishouden niet meer op orde hebben. Ook ondersteunen wij sociale partners met raad en daad en bedenken wij gezamenlijk oplossingen om mensen weer financieel op de rit te krijgen. Financial problems? Novalix Solutions!
 

Stichting Arona Financieel Beheer biedt landelijk diensten aan op het gebied van beschermingsbewind, budgetcoaching, budgetbeheer/inkomensbeheer, thuisadministratie en PGB-beheer.
 

Bureau Extravert wil u van dienst zijn op het gebied van - Beschermingsbewind en budgetcoaching - loopbaan- en studieadvies
 

U maakt kennis met een vernieuwende manier van financieel advies. Ik ga luisteren. Oordeelloos. Ik luisteren en stel vragen over uw drijfveren, angsten en (levens)wensen. Pas dan start ik met financieel advies. Geluk is belangrijker dan geld. Dus eerst uw leven, dan de financiële invulling.
 

Dinga heeft ruim 25 jaar ervaring in zowel marketing & sales als coaching. De combinatie van commerciële achtergrond, coachende grondhouding, professionele (gecertificeerde) coaching en ervaring in verschillende branches maakt dat Dinga breed inzetbaar is.
 

De missie van Fervent is om mensen en organisaties het beste uit zich zelf te leren halen waardoor ze kansen creëren en ze benutten.
 
    1    3 
 
advertentie