de Nederlandse Vereniging Voor Seksuologie. " />Gezondheid & Welzijn, Seksualiteit: Alle aanbieders van Nederland op Coachingland
advertentie

 

Gezondheid & Welzijn, Seksualiteit

Resultaten voor Gezondheid & Welzijn, Seksualiteit (67 bureaus)Seksuele problemen komen veel vaker voor dan men denkt: een kwart van de mensen heeft wel eens problemen met seksualiteit. Veel mensen vinden het niet makkelijk om over seks te praten, laat staan om hulp te vragen bij seksuele problemen. Maar seksuele problemen hebben vaak een negatieve invloed op het dagelijks leven van veel mensen. Seksuologen bieden hulp bij het oplossen van seksuele klachten. Wij adviseren u om te checken of een seksuoloog of sekscoach is aangesloten bij de NVVS, de Nederlandse Vereniging Voor Seksuologie.

 
    1    3  4  5  6  7 
 

Nazan Demirkiran coacht rondom thema's personal coaching en relatiecoaching. -Ze heeft ervaring met multiculturele thema's -Ze kan in het Nederlands en in het Turks Coachen. -Coachingstraject heeft vaak na 4-6 gesprekken al resultaat. KENMERKEN VAN NAZAN: Pit, humor, confronteren en warm, luisterend oor zonder oordeel, stimuleert om de grenzen uit te zoeken.
 

Rader Coaching & Counselling biedt ondersteuning bij het oplossen of het accepteren van problemen. U krijgt inzicht in de eigen denkpatronen, overtuigingen en leert bewuster keuzes maken. U maakt zich daarbij nieuwe competenties eigen en oefent met nieuw gedrag. Soms kijken we ook waar bepaald gedrag of bepaalde gevoelens vandaan komen, zonder daarbij te gaan ‘graven in het verleden’. Rader Coaching & Counselling biedt een praktische en klantgerichte benadering en begeleidt op weg naar herstel.
 

Innerchanges, jouw verandering leven. De plek voor inspiratie, Coaching en Trainingen. Op een inspirerende manier begeleid ik jou graag om de antwoorden te vinden die jij zoekt. Ik hoop je te ontmoeten.
 

Praktijk voor psychosociale hulpverlening bij individuele en/of relationele problemen. Er is geen verwijzing van een huisarts nodig. Afhankelijk van de zorgverzekeraar(deels)vergoed.
 

Inspireren om passies te vinden en met plezier te gaan leven. Ik begeleid zowel mensen die een volgende stap in hun loopbaan willen maken, als mensen die vastgelopen zijn. Ik ben Jungiaans psycholoog, talentencoach en teamtrainer. KLM is een van de klanten. Verandering van binnenuit, bij mij leer je geen truc. Ik werk veel met ACT is opgepakt voor wetenschappelijk onderzoek. ACT is een talentenmeting die je qua snelheid en diepgang zal verbazen. Echte talenten worden zichtbaar. Niet alles wat je goed kan is je talent. Je krijgt met ACT een sleutel voor ontwikkeling mee. Hoe ben ik dit vak ingerold terwijl ik werkzaam was in de IT? Het omslagpunt was een auto-ongeluk, waarbij ik dacht dat willen ook kunnen was. Langzaam maar zeker ben ik veel beter in contact gekomen met mijn gevoel en intuitie. Iets wat nu mijn grootste vermogen is in mijn werk. Talentontwikkeling en ontdek je verborgen talenten! Kosten mogelijk vergoed door zorgverzekeraar.
 

Precious Coaching & Training helpt je je doelen te verwezenlijken. Door individuele gesprekken en praktische oefeningen krijg je meer zicht op jezelf, wat je wilt en kunt en hoe jij je doel gaat bereiken. Blokkades in heden of verleden die dit in de weg staan worden opgeruimd. Ook verzorg ik trainingen op maat over onderwerpen waar ik expertise op heb ontwikkeld.
 

Praktijk voor individuele- en groepssupervisie in Amsterdam van Marja Zwart. Scherpstellen betekent dat bewegings- en lichaamsgerichte werkvormen behulpzaam zijn bij het laten samenvallen van denken, voelen en handelen. De verbondenheid met het lichaam versterkt je innerlijke kracht en je relatie met de wereld om je heen.
 

Gewichtsbeheersing Overgangscoach | Vrouwengezondheid Coachtrainingen gewichtsconsulenten Training en workshops eigen praktijk
 

(Samen)leven en werken met zin. Lichaam een geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, dus als u niet goed in uw vel zit of in de relatie dan heeft dat uitwerking op uw geest en andersom. Beiden worden in de begeleiding betrokken. Zowel als u als individu of als stel komt
 

Hulp, Aandacht, Actie en Succes staan centraal bij Praktijk HAAS. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.
 
    1    3  4  5  6  7 
 
advertentie