advertentie

 

Gezondheid & Welzijn, Sportcoach / Personal trainer

Resultaten voor Gezondheid & Welzijn, Sportcoach / Personal trainer (59 bureaus)Wilt u graag onder persoonlijke begeleiding sporten? Dan is de sportcoach of personal trainer wat u zoekt. Samen met de personal trainer stelt u een persoonlijk trainingsschema op. Een goede personal trainer kan ook adviseren over voeding en ontspanning en helpt u met het stellen van reële doelen. Een personal trainer weet u bovendien goed te motiveren, ook op momenten dat u het even niet meer ziet zitten.

 
    1    3  4  5  6 
 

Coachingsbureau Henk Berkenbosch richt zich op het leren omgaan met ADHD, zowel voor de persoon zelf als zijn omgeving. Tevens richt het zich op het bewustworden van kwaliteiten en die leren te benutten.
 

Bach Vitaliteitscoaching is opgericht in september 2010 met als doel een bijdrage te leveren aan optimaal inzetbare werknemers binnen het bedrijfsleven. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Marieke Bach. Zij is gediplomeerd Vitaliteitscoach, stresscounselor, empowerment trainer, gewichtsconsulente en beschikt over de benodigde medische basiskennis.
 

Via coachen, counseling en training ondersteunt Scalare particulieren en bedrijven in hun behoefte aan verandering en groei van zowel individuen als groepen. Ware verandering komt voort uit een wezenlijke behoefte om plannen om te zetten in stappen en vervolgens die berg te beklimmen die eens zo hoog en onbereikbaar leek. Scalare is het Italiaanse woord voor ‘opklimmen of besteigen’. En dat is waar het bij Scalare om gaat. Elke keer weer een stapje erbij op de ladder van persoonlijke ontwikkeling vanuit contact met uw eigen kern zodat u groeit en in staat bent tot zaken waarvan u voorheen alleen had kunnen dromen. Scalare gaat in haar benadering uit van wat er zich in het hier en nu aandient omdat we niet gisteren en niet morgen maar alleen nu wat kunnen doen om een verandering in te zetten. Wat men ook doet in het leven, het gaat erom datgene aan te boren wat dicht bij iemand ligt, wat blijdschap en vervulling geeft. Daar zijn wij graag ondersteunend in!
 

Smit Sport Service richt zich op het inpassen van beweegactiviteiten in de levensstijl en mogelijkheden van de cliënt, het vaststellen van realistische doelen en adviseert over aanpassingen in de levensstijl waardoor doelstellingen haalbaar worden. Een voedingsadvies kan hier onderdeel van zijn.
 

Colinda's Food&Fun staat voor coaching bij afslanken of aankomen met gezonde voeding en bewegen. Wilt u ook afvallen, aankomen of meer gaan bewegen? Wij kunnen u daarbij helpen! Kom naar de praktijk Colinda’s Food&Fun in de gemeente Nieuwegein (provincie Utrecht). Met een (sport)voedingsadvies en beweegadvies op maat bereikt u gegarandeerd uw doelen. Begin bij het begin, ga gezond leven… met verantwoorde voeding en voldoende beweging.
 

Personal Trainer Enschede biedt u professionele hulp bij het afvallen, fitter worden en lifestyle coaching. De trainer Ruben Buursen is LAPT gecertificeerd, jong en gedreven. Personal Trainer Enschede doet er alles aan om samen met u uw doelen te behalen.
 

MijnVoedingscoach is een actief coachende diëtist: Jouw individuele uitdaging staat centraal. De voedingscoach organiseert hieromheen alle mogelijke oplossingen om jouw doel te bereiken.
 

fit20 is het bedrijf voor een haalbare Personal Trainingsmethode voor veel mensen met resultaat. De ondernemer van de studio is bepalend voor het succes van de vestiging.
 

In mijn praktijk help ik mensen een bewust eet- en beweegpatroon eigen te maken. Afhankelijk van uw persoonlijkheid en behoeften biedt ik een ieder op maat gesneden begeleiding aan. Desgewenst kan dit ook online.
 

Begeleiding voor mensen die hun eetpatroon gezonder willen maken en hierdoor willen afvallen, aankomen of hun sportprestaties verbeteren.
 
    1    3  4  5  6 
 
advertentie