advertentie

 

Gezondheid & Welzijn, Sportcoach / Personal trainer

Resultaten voor Gezondheid & Welzijn, Sportcoach / Personal trainer (60 bureaus)Wilt u graag onder persoonlijke begeleiding sporten? Dan is de sportcoach of personal trainer wat u zoekt. Samen met de personal trainer stelt u een persoonlijk trainingsschema op. Een goede personal trainer kan ook adviseren over voeding en ontspanning en helpt u met het stellen van reële doelen. Een personal trainer weet u bovendien goed te motiveren, ook op momenten dat u het even niet meer ziet zitten.

 
    1    3  4  5  6 
 

Bach Vitaliteitscoaching is opgericht in september 2010 met als doel een bijdrage te leveren aan optimaal inzetbare werknemers binnen het bedrijfsleven. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Marieke Bach. Zij is gediplomeerd Vitaliteitscoach, stresscounselor, empowerment trainer, gewichtsconsulente en beschikt over de benodigde medische basiskennis.
 

Smit Sport Service richt zich op het inpassen van beweegactiviteiten in de levensstijl en mogelijkheden van de cliënt, het vaststellen van realistische doelen en adviseert over aanpassingen in de levensstijl waardoor doelstellingen haalbaar worden. Een voedingsadvies kan hier onderdeel van zijn.
 

Colinda's Food&Fun staat voor coaching bij afslanken of aankomen met gezonde voeding en bewegen. Wilt u ook afvallen, aankomen of meer gaan bewegen? Wij kunnen u daarbij helpen! Kom naar de praktijk Colinda’s Food&Fun in de gemeente Nieuwegein (provincie Utrecht). Met een (sport)voedingsadvies en beweegadvies op maat bereikt u gegarandeerd uw doelen. Begin bij het begin, ga gezond leven… met verantwoorde voeding en voldoende beweging.
 

Personal Trainer Enschede biedt u professionele hulp bij het afvallen, fitter worden en lifestyle coaching. De trainer Ruben Buursen is LAPT gecertificeerd, jong en gedreven. Personal Trainer Enschede doet er alles aan om samen met u uw doelen te behalen.
 

MijnVoedingscoach is een actief coachende diëtist: Jouw individuele uitdaging staat centraal. De voedingscoach organiseert hieromheen alle mogelijke oplossingen om jouw doel te bereiken.
 

In mijn praktijk help ik mensen een bewust eet- en beweegpatroon eigen te maken. Afhankelijk van uw persoonlijkheid en behoeften biedt ik een ieder op maat gesneden begeleiding aan. Desgewenst kan dit ook online.
 

Begeleiding voor mensen die hun eetpatroon gezonder willen maken en hierdoor willen afvallen, aankomen of hun sportprestaties verbeteren.
 

MijnVoedingscoach is een actief coachende diëtist: Jouw individuele uitdaging staat centraal. De voedingscoach organiseert hieromheen alle mogelijke oplossingen om jouw doel te bereiken.
 

GewichtCoach Wendy is een praktijk waar klanten gestimuleerd, gemotiveerd en geleerd wordt om gezonde keuzes in hen leven te maken. Kortom; een stok achter de deur! De begeleiding vind plaats bij de klant thuis. Personal Training is ook te boeken icm voeding.
 

Bij Prowellness kunt u terecht om een gezond voedingspatroon aan te leren en een slank en fit lichaam te krijgen en te behouden. Onder persoonlijke begeleiding van een ervaren coach/gediplomeerd personal trainer die u ook met uw bewegingspatroon kan helpen. Op recreatief- en topsport niveau.
 
    1    3  4  5  6 
 
advertentie