advertentie

 

Gezondheid & Welzijn, Verslaving

Resultaten voor Gezondheid & Welzijn, Verslaving (65 bureaus)Verslaving is een toestand waarin een persoon fysiek en/of mentaal van een gewoonte of stof afhankelijk is, zodanig dat hij/zij deze gewoonte of stof niet, of heel moeilijk los kan laten. Als het lichaam deze stof of gewoonte dan moet loslaten kunnen er ernstige ontwenningsverschijnselen optreden bij deze persoon. Voorbeelden van verslavingen zijn: alcoholverslaving, drugsverslaving, gokverslaving, chatverslaving, internetverslaving, gameverslaving, seksverslaving, workaholisme en medicatieverslaving. Verslavingsproblematiek is vaak complex en goede ondersteuning is geboden.

 
    1    3  4  5  6  7 
 

Nazan Demirkiran coacht rondom thema's personal coaching en relatiecoaching. -Ze heeft ervaring met multiculturele thema's -Ze kan in het Nederlands en in het Turks Coachen. -Coachingstraject heeft vaak na 4-6 gesprekken al resultaat. KENMERKEN VAN NAZAN: Pit, humor, confronteren en warm, luisterend oor zonder oordeel, stimuleert om de grenzen uit te zoeken.
 

Praktijk voor psychosociale hulpverlening bij individuele en/of relationele problemen. Er is geen verwijzing van een huisarts nodig. Afhankelijk van de zorgverzekeraar(deels)vergoed.
 

Inspireren om passies te vinden en met plezier te gaan leven. Ik begeleid zowel mensen die een volgende stap in hun loopbaan willen maken, als mensen die vastgelopen zijn. Ik ben Jungiaans psycholoog, talentencoach en teamtrainer. KLM is een van de klanten. Verandering van binnenuit, bij mij leer je geen truc. Ik werk veel met ACT is opgepakt voor wetenschappelijk onderzoek. ACT is een talentenmeting die je qua snelheid en diepgang zal verbazen. Echte talenten worden zichtbaar. Niet alles wat je goed kan is je talent. Je krijgt met ACT een sleutel voor ontwikkeling mee. Hoe ben ik dit vak ingerold terwijl ik werkzaam was in de IT? Het omslagpunt was een auto-ongeluk, waarbij ik dacht dat willen ook kunnen was. Langzaam maar zeker ben ik veel beter in contact gekomen met mijn gevoel en intuitie. Iets wat nu mijn grootste vermogen is in mijn werk. Talentontwikkeling en ontdek je verborgen talenten! Kosten mogelijk vergoed door zorgverzekeraar.
 

Tips, inspiratie en begeleiding voor Life Essentials. Life Empowerment en Intensives. Leren koersen op succes en persoonlijke vrijheid, ook wanneer dit door een crisis heen moet.
 

Ieder mens heeft gaven,talenten, wensen en onzekerheden. En ook ieder mens loopt wel eens tegen problemen, belemmeringen en blokkades op. Zowel als particulier individu als in een werksituatie. Coaching Frankly helpt je om inzicht te geven in die belemmeringen, waardoor je je kunt ontdoen van die last en beter je doelen gaat bereiken en wensen verwezenlijken.
 

SLIM Coaching is een ambitieuze praktijk met een anders dan anders aanpak op het gebied van gewichtsbeheersing en welzijn. Onze missie is om mensen op weg te helpen die gedrags- en denkpatronen hebben ontwikkeld waardoor ze in een ongewenste situatie zijn gekomen en bijvoorbeeld worstelen met overgewicht.
 

Fitter en Slanker helpt jou met afvallen, door jouw eet- en beweegpatroon ten gunste aan te passen.
 

Praktijk voor brede onderwijsondersteuning in Lelystad voor kinderen met leer-, gedrags- en ontwikkelingsproblemen Vreugd!Onderwijs gaat voor het totale plaatje en kijkt niet alleen naar de oppervlakte van het leerprobleem. Zij gaat op zoek naar de oorzaak, zodat het leerprobleem ook echt aangepakt wordt!
 

Simotion Coaching biedt persoonlijke begeleiding en advies met NLP-technieken. Tevens organiseren wij ook workshops en trainingen op maat op de mooiste locaties van Zeeland. "Omstandigheden en gebeurtenissen heb je niet altijd in de hand, wél de manier waarop je ermee omgaat."
 

OTEE draait al wat jaren mee in de trainingen. In 2006 is het besluit genomen om "alleen nog maar leuke dingen" te doen. Als we geen 'lol hebben' in uw opdracht doen we hem dus ook niet. Aan de andere kant, als we voor u aan de gang gaan doen we dat ook met volledige overtuiging en 100% inzet.
 
    1    3  4  5  6  7 
 
advertentie