advertentie

 

Gezondheid & Welzijn, Voeding & Gewicht

Resultaten voor Gezondheid & Welzijn, Voeding & Gewicht (197 bureaus)Heeft u overgewicht of ondergewicht? Is uw voedingspatroon voor verbetering vatbaar? Een gewichtsconsulent is speciaal opgeleid om gezonde mensen met gewichtsproblemen te begeleiden. Bent u bekend met eetstoornissen zoals anorexia- of boulimia nervosa? Dan zijn er in Nederland diverse behandelcentra voor eetstoornissen.

 
    1    3  4  5  6  7  8  9  10 
 

Weight4All, praktijk voor begeleiding van en naar een gezond gewicht.,
 

Slimming You, voedingsadvies op maat. Een gediplomeerd voedingsadviseur helpt u gewicht (vet) te verliezen. Na een uitgebreide lichaamsanalyse ontvangt u een behandelplan op maat, waarbij rekening wordt gehouden met uw gezinssituatie, werkzaamheden en voedselvoorkeur. Slimming You is ook gespecialiseerd in voedingsadvies voor sporters. Geïnteresseerd? Bezoek de website van Slimming You.
 

Te klein voor je lichaam is informeel, laagdrempelig en je wordt begeleid om niet tijdelijk af te vallen, maar om het nu juist EINDELIJK eens vol te houden en positief over je lichaam te worden.
 

Ik heb een praktijk voor stress counseling. Ik behandel mensen die last hebben van langdurige of chronische stress. Ik doe dat d.m.v. gesprekken en bespreek ook het belang van een gezonde leefstijl (beweging en voeding). Ik heb een praktische en no-nonsense aanpak, waarbij zelf werkzaamheid van de cliënt een rol speelt.
 

Hartenrijk biedt coaching, therapie en ondersteuning bij ouderschapsvragen, omgaan met hooggevoeligheid, vergroten van zelfvertrouwen, maar ook bij onrust & angstklachten, somberheid & depressie, burn-out, etc. Daarnaast biedt Hartenrijk een herstel- en reïntegratietraject (groepstraject) voor mensen met bovenstaande klachten, wat zowel vanuit een bedrijf als particulier gevolgd kan worden. Hartenrijk gebruikt hierbij meerdere methoden, o.a. gesprekken, visualisaties/hypnotherapie, symbooldrama, paardencoaching en is gespecialiseerd in het achterhalen van oorzaken van de klachten. Samen doorlopen we de benodigde stappen om tot de kern te komen en krijg je handvatten waarmee je zelf verder kunt. Dit kan zowel indivudueel als in groepsverband (in een intensiever traject; Expeditie Leven).
 

De HSP-coach biedt persoonlijke begeleiding aan hooggevoelige vrouwen die oververmoeid zijn en last ervaren van hun gevoeligheid zowel in prive- alswel in werksituaties. Gespecialisatie: HSP, stress, burn-out, energiemanagement en emotiemanagement.
 

Welkom! Ik ben praktisch, denk graag met je mee. Ik stel, in contact met jou, confronterende liefdevolle vragen en blijf daarmee afgestemd op jouw aangegeven traject doelstelling. Maakt, onder mijn enthousiaste begeleiding, jouw doelen, wensen en behoeftes waar. Ik werk ervaringsgericht. We gaan niet praten over. We gaan vooral lekker praktisch te werk, terwijl diepgang er (ongemerkt) ook is. Jij blijft de regie behouden. Vele werkvormen zijn mogelijk, en worden ingezet waar het passend en dienend is aan jou. Welkom om een intakegesprek te komen ervaren!
 

Samen met mijn team help ik leiders, professionals en organisaties bij hun overgang naar de nieuwe tijd. Ik richt me op vraagstukken rond spiritualiteit, bezieling, zingeving, leiderschap, communicatie en authenticiteit.
 

Adviseren van sporters over voeding, zodat zij hun doelen zoals afvallen en sportprestaties verbeteren op een gezonde en efficiënte manier bereiken.
 

Rader Coaching & Counselling biedt ondersteuning bij het oplossen of het accepteren van problemen. U krijgt inzicht in de eigen denkpatronen, overtuigingen en leert bewuster keuzes maken. U maakt zich daarbij nieuwe competenties eigen en oefent met nieuw gedrag. Soms kijken we ook waar bepaald gedrag of bepaalde gevoelens vandaan komen, zonder daarbij te gaan ‘graven in het verleden’. Rader Coaching & Counselling biedt een praktische en klantgerichte benadering en begeleidt op weg naar herstel.
 
    1    3  4  5  6  7  8  9  10 
 
advertentie