advertentie

 

Gezondheid & Welzijn, Ziekte (omgaan met)

Resultaten voor Gezondheid & Welzijn, Ziekte (omgaan met) (247 bureaus)Als je zelf of een dierbare getroffen wordt door een levensbedreigende ziekte zoals kanker, dan raakt dat vaak de hele directe omgeving. Dan kan enige ondersteuning heel welkom zijn, als aanvulling op de reguliere medische zorg. Gelukkig zijn er organisaties die deze ondersteuning bieden aan mensen die ziek zijn en aan hun naasten.

 
    1    3  4  5  6  7  8  9  10 
 

Laat je angsten, stress en onzekerheden los met EFT! EigenWaarde Counselling/EFT Coaching Amsterdam biedt hulp bij het opruimen en loslaten van onverwerkte emoties en negatieve overtuigingen, die je belemmeren om het leven te leiden wat je graag wilt. "Je kan niet bepalen hoe de wind staat, maar wel hoe je je zeilen zet!"
 

Mossel Coaching werkt in en vanuit Purmerend. Specialisatie: coachen bij verlies en rouw. Verlies door overlijden, door echtscheiding, verlies van baan, van gezondheid etc. Je kunt ook terecht voor mediation; als je 'Nee' wilt leren zeggen; als jouw familielid een psychiatrische stoornis heeft of als je meer balans wilt tussen werk en privé.
 

Rouw en verlies zijn onderdeel van ons leven. Soms kun je moeite hebben om het verlies te integreren in je leven en loop je tegen belemmeringen aan. Bij Virtus Praktijk kun je terecht voor verlies na overlijden, zelfdoding, en verlies door ziekte of beperkingen. Naast verliesbegeleiding werk ik als jobcoach in de begeleiding van mensen met autisme, ADHD en niet-aangeboren hersenletsel op de werkplek.
 

Ik help mijn clienten ontdekken wie ze zijn en wat hun unieke kracht is. Dat geeft ze de motivatie, de vrijheid, het plezier, het lef en het vertrouwen zichzelf te zijn in hun professionele en persoonlijke leven.
 

Welkom! Ik ben praktisch, denk graag met je mee. Ik stel, in contact met jou, confronterende liefdevolle vragen en blijf daarmee afgestemd op jouw aangegeven traject doelstelling. Maakt, onder mijn enthousiaste begeleiding, jouw doelen, wensen en behoeftes waar. Ik werk ervaringsgericht. We gaan niet praten over. We gaan vooral lekker praktisch te werk, terwijl diepgang er (ongemerkt) ook is. Jij blijft de regie behouden. Vele werkvormen zijn mogelijk, en worden ingezet waar het passend en dienend is aan jou. Welkom om een intakegesprek te komen ervaren!
 

Nazan Demirkiran coacht rondom thema's personal coaching en relatiecoaching. -Ze heeft ervaring met multiculturele thema's -Ze kan in het Nederlands en in het Turks Coachen. -Coachingstraject heeft vaak na 4-6 gesprekken al resultaat. KENMERKEN VAN NAZAN: Pit, humor, confronteren en warm, luisterend oor zonder oordeel, stimuleert om de grenzen uit te zoeken.
 

Individuele loopbaancoaching en persoonlijke coaching in Amsterdam. Voor leidinggevenden, medewerkers en particulieren om persoonlijke en professionele ambities te (her)ontdekken en te realiseren. Met als resultaat krachtig, effectief en geïnspireerd te werken en leven. Kenmerkend voor ons bureau is dat er altijd een relatie wordt gelegd tussen wat je wilt in je werk en leven en wie je bent als persoon. Dat levert zelfkennis op om oplossingen te vinden voor terugkomende patronen en vragen. Andere kenmerken: persoonlijk, open-minded en resultaatgericht. Kenmerken Jetten Coaching en Consultancy: betrokken, integer, positief, inspirerend, komt snel tot de kern en resultaatgericht. 


 

Mijn bedrijf Girasole Coaching is gespecialiseerd in het coachen van hoogsensitieve volwassenen en kinderen (HSP/HSK), loopbaancoaching, burnout coaching en coachen van (starterende) leidinggevenden en startende coaches.
 

Rader Coaching & Counselling biedt ondersteuning bij het oplossen of het accepteren van problemen. U krijgt inzicht in de eigen denkpatronen, overtuigingen en leert bewuster keuzes maken. U maakt zich daarbij nieuwe competenties eigen en oefent met nieuw gedrag. Soms kijken we ook waar bepaald gedrag of bepaalde gevoelens vandaan komen, zonder daarbij te gaan ‘graven in het verleden’. Rader Coaching & Counselling biedt een praktische en klantgerichte benadering en begeleidt op weg naar herstel.
 

Coaching, Training en Reïntegratie is gevestigd in Rijswijk en Den Haag sinds 2006. Het bedrijf is opgericht door Tineke Detering. Zij is al vele jaren werkzaam als (loopbaan-)coach en stresscounselor. Voor grotere projecten werkt zij samen met andere bureaus.
 
    1    3  4  5  6  7  8  9  10 
 
advertentie