advertentie

 

Gezondheid & Welzijn, Zorgcoach

Resultaten voor Gezondheid & Welzijn, Zorgcoach (72 bureaus)Als u ziek bent of na een ongeluk thuiskomt, komen er in een keer veel dingen op u af: ziekenhuisbezoeken, onderzoeken, gesprekken met artsen en verpleegkundigen. Er kan behoefte zijn aan aangepast vervoer, aanpassingen in en om het huis, hulpmiddelen e.d.. Om deze zorg te verkrijgen moet een patiënt contact hebben met veel instanties, die ieder een eigen verantwoordelijkheid hebben voor een stukje van de zorg. De weg vinden is voor veel patiënten en hun partners of familie erg lastig en tijdrovend. Een zorgcoach neemt voor deze mensen het werk uit handen.

 
    1    3  4  5  6  7  8 
 

Coaching al dan niet in combinatie met hypnotherapie, gespecialiseerd in Pijnreductie. Samen gaan we naar de bron en lossen jouw issue vanaf daar samen op. Mijn praktijk is in Berghem, dat is 4km van Oss in de driehoek Den Bosch, Nijmegen en Tiel.
 

Voor particulieren - zorginstellingen & schoolorganisaties in Alphen aan den Rijn & omstreken
 

Rouw en verlies zijn onderdeel van ons leven. Soms kun je moeite hebben om het verlies te integreren in je leven en loop je tegen belemmeringen aan. Bij Virtus Praktijk kun je terecht voor verlies na overlijden, zelfdoding, en verlies door ziekte of beperkingen. Naast verliesbegeleiding werk ik als jobcoach in de begeleiding van mensen met autisme, ADHD en niet-aangeboren hersenletsel op de werkplek.
 

Welkom! Ik ben praktisch, denk graag met je mee. Ik stel, in contact met jou, confronterende liefdevolle vragen en blijf daarmee afgestemd op jouw aangegeven traject doelstelling. Maakt, onder mijn enthousiaste begeleiding, jouw doelen, wensen en behoeftes waar. Ik werk ervaringsgericht. We gaan niet praten over. We gaan vooral lekker praktisch te werk, terwijl diepgang er (ongemerkt) ook is. Jij blijft de regie behouden. Vele werkvormen zijn mogelijk, en worden ingezet waar het passend en dienend is aan jou. Welkom om een intakegesprek te komen ervaren!
 

Nazan Demirkiran coacht rondom thema's personal coaching en relatiecoaching. -Ze heeft ervaring met multiculturele thema's -Ze kan in het Nederlands en in het Turks Coachen. -Coachingstraject heeft vaak na 4-6 gesprekken al resultaat. KENMERKEN VAN NAZAN: Pit, humor, confronteren en warm, luisterend oor zonder oordeel, stimuleert om de grenzen uit te zoeken.
 

Innerchanges, jouw verandering leven. De plek voor inspiratie, Coaching en Trainingen. Op een inspirerende manier begeleid ik jou graag om de antwoorden te vinden die jij zoekt. Ik hoop je te ontmoeten.
 

Praktijk voor psychosociale hulpverlening bij individuele en/of relationele problemen. Er is geen verwijzing van een huisarts nodig. Afhankelijk van de zorgverzekeraar(deels)vergoed.
 

Omgaan met verlies. Bij Accept bent u welkom bij echtscheiding, verlies van werk, afnemende gezondheid, overlijden van een dierbare, met name bij rouw na suïcide / zelfdoding.
 

Denk-Anders is er voor iedereen die een steuntje in de rug nodig heeft.
 

Anita’s zelfzorgservice leert Moeders hun zelfzorg na de bevalling verbeteren waardoor ze meer in hun Kracht staan. Als ervaringsdeskundige biedt zij: - ZelfzorgTips en Advies van Professionals - Online ZelfzorgPlan bij milde klachten - Begeleiding bij het vinden van de juiste behandelaars
 
    1    3  4  5  6  7  8 
 
advertentie