Coach(es) van GezondheidsOplossingen.nl

Angélique Seerden
 
"Het liefst wil ik mensen in hun kracht zetten, ze in beweging brengen zodat zij zelf aan het roer gaan staan en zij zichzelf kunnen inspireren".

Angélique Seerden heeft brede coachingservaring. Zij begon haar carrière in de ICT-wereld. Ruim 20 jaar bracht zij in deze complexe wereld de warmte en menselijke maat terug door bruggen te slaan tussen systeem en mens. Eerst als leidinggevende en later op adviserend beleidsniveau bleken werken met een team en het beste in een mens naar boven halen haar talenten en passies.

Het werd Angélique steeds duidelijker dat genieten van het moment en blij zijn met wat je hebt voor haar de essentie in het leven is. Zij gelooft dat het leven een continue leertraject is. Niet alleen door het volgen van opleidingen, maar vooral door aan jezelf te werken en zelfreflectie toe te passen. "Wat doe ik, hoe doe ik dat en waarom doe ik wat ik doe? En hoe wil ik het.

Ook leerde zij al jong dat je zelf een rol hebt in hoe gelukkig je bent. Deze inzichten, gecombineerd met de normen en waarden ‘verantwoordelijkheid nemen, aanpakken, doorzetten en ergens voor durven gaan’, die zij als dochter uit een ondernemersgezin met de paplepel ingegoten kreeg, deden haar na 20 jaar trouwe dienst besluiten een nieuw pad in te slaan: ze ging de Life Coach Academy volgen en startte vervolgens in 2007 haar eigen coachpraktijk ORBI Coaching. Sinds 2014 is zij ook als natuurgeneeskundig therapeut werkzaam en maakt daar waar nodig combinaties van verschillende therapievormen om de meest passende en duurzame oplossing voor de coachee/client te realiseren.
----------------------
 
Birgitta Boon
 
In de afgelopen 32 jaar dat ik verschillende verpleegkundige functies (A-, oncologie-, stervens begeleidster-, IC-, technisch verpleegkundige en leidinggevende) vervuld. Daarin zag ik ook regelmatig dat we mensen niet konden helpen. Na diverse positieve ervaringen van mijzelf en mijn directe omgeving zag ik dat complementaire (aanvullende) therapieën vaak aanslaan doordat men op een andere manier naar gezondheid en ziekte kijkt. Mijn grote wens is dan ook om een brug te slaan tussen compelementiare en reguliere zorg. Ik werk sinds 2010 met de Raymedy methode.”

Doktersassistente – Verpleegkundige A – Oncologisch verpleegkundig specialist – Intensive Care verpleegkundige – Reanimatie docent – Individueel Transformatie Coach – Team Coach – Natuurgeneeskundige therapeut – Biofysisch therapeut – NEI en EMDR therapeut – Raymedy therapeut – Hormoon verpleegkundige
 
----------------------