Ervaringen met GezondheidsOplossingen.nl

Gemiddeld cijfer voor GezondheidsOplossingen.nl: 9.2 (Gebaseerd op 8 ervaringen)
 
Algemeen 9.1
Coach 9.5
Inhoud 9
Effectiviteit 9.1
Organisatie 9.3
 
 
Verfijn op soort  
I. over GezondheidsOplossingen.nl (ervaring ingevuld 28 10 2014) Balans werk/privé
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 9
Organisatie n.v.t.
 
Bijzonder inzichtgevend en daarmee inspirerend. Hier ga ik een leven lang profijt van hebben. Bij een toekomstig vraagstuk benader ik Angelique graag weer!
 
Monique van den Berg over GezondheidsOplossingen.nl (ervaring ingevuld 06 08 2014) Personal / Life coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Ik heb het traject bij Angelique als zeer prettig en doeltreffend ervaren. Angelique is erg intuïtief en weet snel tot de kern door te dringen en de coachee de juiste richting in te sturen. Ze laat de coachee op een andere manier naar situaties kijken, buiten de kaders te denken en inzichten te verschaffen. Angelique heeft een breed pakket aan methodieken en vakkundige kennis daarover ter beschikking. Ik ben weer in mijn kracht gekomen en heb meer zelfvertrouwen gekregen.
 
Barbara-Ann Hoekstra over GezondheidsOplossingen.nl (ervaring ingevuld 03 08 2014) Personal / Life coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
De professionaliteit en ruime ervaring van de coach alsmede haar warme en open persoonlijkheid heb ik als zeer positief ervaren en hebben er mede toe geleid dat ik al na een aantal gesprekken zover was om zelf verder te gaan met de stappen die wij samen inzichtelijk hebben kunnen maken.
 
R Thoolen over GezondheidsOplossingen.nl (ervaring ingevuld 30 04 2014) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Na een burn-out ben ik een personal coaching traject ingegaan om een goede balans te kunnen vinden tussen werk en privé, leren nee te zeggen en mijzelf weer het middelpunt te maken van mijn eigen leven. Door de coaching sessies die Angélique is dat goed gelukt en zit ik op het juiste spoor, goede begeleiding, kennis van zaken, praktische tools en uitermate betrokken. Het confronteren was niet altijd even leuk, maar heeft mij wel degelijk geholpen de goede weg in te slaan, zodat het leven voor mij gemakkelijker is geworden.
 
Paula van Oosten over GezondheidsOplossingen.nl (ervaring ingevuld 23 03 2014) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
De coach kwam bij mij thuis voor de sessies. ! Ik vond dat heel prettig en vertrouwd.
Zij gaf mij door goed te luisteren op subtiele wijze de juiste handvatten om duidelijkheid en inzicht te krijgen in mijn situatie. Haar vragen en opmerkingen waren hierbij ook een enorme steun.
Ik heb heel veel geleerd van mijn coachingstraject over mijn gedrag, denkpatronen en het zoeken van balans. Ik voel me een stuk sterker en wijzer!
 
Marlies over GezondheidsOplossingen.nl (ervaring ingevuld 18 03 2014) Personal / Life coaching
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Angelique heeft mij geholpen om zaken los te laten en meer tijd en ruimte voor mijzelf te nemen. Daardoor houd ik meer energie over en steek ik beter in mijn vel.
 
Megan over GezondheidsOplossingen.nl (ervaring ingevuld 18 03 2014) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Een vakkundige vrouw met veel gevoel. Je leert je zelf snel kennen door de methodes die zij toepast. Ze laat je zien hoe belangrijk het is om belevenissen goed te verwerken. De huiswerk die je meekrijgt is niet alleen leerzaam maar ook grappig om te doen. Prettig klein kantoor waar je je thuis voelt.
 
Jason Coleman over GezondheidsOplossingen.nl (ervaring ingevuld 13 03 2014) Personal / Life coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Angelique is a great coach, who listens carefully and enthusiastically to what is being said, and can then help dive deeper and shine some light on the issues at hand. In three words, a fantastic coach.