Ervaringen met Hart voor Veerkracht Therapie en Coaching

Gemiddeld cijfer voor Hart voor Veerkracht Therapie en Coaching: 9.5 (Gebaseerd op 3 ervaringen)
 
Algemeen 9.3
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
 
Verfijn op soort  
Dhr. van der Spek over Hart voor Veerkracht Therapie en Coaching (ervaring ingevuld 16 03 2017) Performance coaching
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Het is belangrijk om je 'thuis'te voelen bij jouw coach. En dit is precies wat mijn ervaring met Ellen-Tine is. In het eerste gesprek geeft ze je al een prettig en comfortabel gevoel. Essentieel in mijn traject. Ik ben uiteindelijk enorm voorruit gegaan en ben nu in staat om veel meer uit mijzelf te halen. Zowel privé als zakelijk.
 
Monique de Ruiter-Alberts over Hart voor Veerkracht Therapie en Coaching (ervaring ingevuld 12 03 2017) Stress / Burnout coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Met de begeleiding van Ellen Tine heb ik het Stress Reductie Programma doorlopen. Ik vind Ellen Tine een hele prettige coach om mee samen te werken. Er zijn tijdens de sessies veel situaties naar voren gekomen die we samen hebben besproken en in kaart hebben gebracht. Ellen Tine neemt de tijd voor je, ik voelde mij erg op mijn gemak. Er is veel ruimte geweest om situaties te bespreken, maar ook om de opdrachten te bespreken of te doen. Kortom een hele fijne coach om mee samen te werken!
 
Thomas de Ruiter over Hart voor Veerkracht Therapie en Coaching (ervaring ingevuld 02 03 2017) Performance coaching
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Ellen Tine is een heel fijne coach. Heeft veel aandacht voor jou als persoon en past haar coaching daarop aan. Niet een standaard programma en gebonden aan tijd maar persoonlijke aandacht is wat een zeer sterk punt is van Ellen Tine. Stelt zich begripvol op, luistert en handelt vervolgens naar de situatie om altijd weer de juiste focus te pakken.

Heel prettige ervaring en ik kan een ieder Ellen Tine aanraden als coach.