Coach(es) van Hartenrijk

Marij Goote Capel
 
Na mijn basis- en voortgezet onderwijs, heb ik de HBO opleiding sociaal pedagogische hulpverlening met als afstudeerrichting psychiatrie gedaan. Daarna heb ik mij bijgeschoold in het individueel werken met cliënten met psychische hulpvragen, communicatie en diverse methoden die ik vraaggericht inzet om direct aan te kunnen sluiten op wat mijn cliënten nodig hebben. Ik kies er dan ook bewust voor mij niet te specialiseren in 1 methode.
Al mijn hele leven ben ik bezig met persoonlijke ontwikkeling. Ik ben HSP en beelddenker en heb dus een groot invoelend en analytisch vermogen en ben echte omdenker. Erkenning is voor mij de sleutel tot verwerking en ont-wikkeling van oude kwetsuren, zodat je kunt leren zijn wie je bent. Zonder angst of afweer, maar vanuit vertrouwen.
De EigenWijsheid die ik van hieruit ontwikkeld heb is mijn grootste kracht... Ze geeft mij het vermogen te voelen wat iemand voelt, ookal spreekt hij dat niet uit, te weten wat iemand écht laat zien met zijn gedrag.
Daarnaast ken ook ik de 'klappen van de zweep', burn-out en een zware depressie heb ik moeten over winnen om te komen waar ik nu ben.

Gevormd en geïnspireerd door het holisme, systeemgericht denken, haptonomie, psychosynthese, creatieve pedagogie en onvoorwaardelijk opvoeden, heb ik een eclectische, fenomenologische manier van werken. Ik werk vanuit het NU en altijd gericht op het waarom achter de vraag/klacht. Zo kom je tot de kern van het 'probleem' en krijg je handvatten waarmee je uiteindelijk zelf verder kunt.
----------------------