Ervaringen met Het kantoor van nu

Gemiddeld cijfer voor Het kantoor van nu: 8.9 (Gebaseerd op 13 ervaringen)
 
Algemeen 8.8
Coach 9.2
Inhoud 8.8
Effectiviteit 8.7
Organisatie 9
 
 
Verfijn op soort  
Victor van Maren over Het kantoor van nu (ervaring ingevuld 31 01 2018) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 8
 
Het traject was professioneel, flexibel en super ingedeeld en heeft geleid tot concrete acties die ook direct toepasbaar waren bij mijn werkgever.
Al met al, een zeer prettige samenwerking
 
Alexander van der Ploeg over Het kantoor van nu (ervaring ingevuld 10 11 2017) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Anke weet op een zachte wijze door te dringen tot in de kern van de vraagstukken waarmee je worstelt.
Ze is een (loopbaan)coach die je motivatie weer naar boven haalt. Ik heb na een gesprek met haar een zeer tevreden gevoel overgehouden.
Ik zou haar zeker aanbevelen wanneer je staat voor een lastige keuze zoals studiekeuze, carrière switch of andere belangrijke beslissingen.
 
Maureen van Aken over Het kantoor van nu (ervaring ingevuld 29 09 2017) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
De Motivatie Analyse bij Het Kantoor van Nu heeft mij met een zeer persoonlijke en professionele benadering op weg geholpen naar een volgende stap in mijn loopbaan. Als je een loopbaancoach zoekt voor een jobswitch, outplacement, of volgende stap in je carrière, dan beveel ik Het Kantoor van Nu van harte aan.
 
Sander van Harten over Het kantoor van nu (ervaring ingevuld 27 09 2017) Ondernemers coaching
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Super bedankt voor alle ondersteuning en coaching. De coaching bij Het Kantoor van Nu vind plaats vanuit een grote kennis over (arbeids)motivatie en persoonsontwikkeling. De coach(ing) is persoonlijk en doortastend.
 
Hans Ritmeester over Het kantoor van nu (ervaring ingevuld 24 08 2017) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 8
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 10
 
De benadering Van Anke ervaar ik als professioneel kundig als warm menselijk. In een ontspannen setting helpt ze mij op fijne wijze op weg naar nieuw werk.
Door creatief gebruik te maken van diverse vormen van praten, denken en delen helpt Anke mij in mijn persoonlijke ontwikkeling, zoals in het vinden van mijn passie en plezier, als verder leren netwerken, als leren van nieuwe vormen van presenteren.
 
Anne-Marie over Het kantoor van nu (ervaring ingevuld 30 03 2017) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 5
Organisatie 9
 
Ik wist 3 jaar na mijn afstuderen nog niet goed waar ik heen wilde en wat ik nou wilde gaan doen met mijn carrière. Met Anke Meerding heb ik een loopbaancoachingstraject gedaan waarin ze me hielp om (met SIMA methode) een beter beeld van mezelf te krijgen: wat zijn je drijfveren, wat zijn motiverende omstandigheden en onderwerpen voor mij? Op een leuke manier hebben we dit onderzocht. Ze heeft een uitgebreid profiel over me geschreven en me heel erg geholpen met welke aspecten ik in ieder geval in mijn werk moet zoeken. Bedankt!
 
Leerkracht basisonderwijs over Het kantoor van nu (ervaring ingevuld 28 11 2016) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Als leerkracht in het onderwijs was ik op zoek naar meer duidelijkheid omtrent de richting die ik op wil. Anke heeft met haar deskundigheid mij verder kunnen helpen. Ik heb nu scherp welke richting ik in wil slaan en dat geeft rust en motiveert mij opnieuw om te excelleren in mijn werk. Ik ben erg blij met het resultaat en vertel graag over de dingen die ik heb mogen ontdekken en leren.
 
Frederik de Graaf over Het kantoor van nu (ervaring ingevuld 14 11 2016) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 9
Organisatie 8
 
Om als 50 jarige algemeen manager ,zonder specialistische kennis, zeer goed betaald en dus verwend, zomaar ineens zonder werk te komen zitten, is een schokkende ervaring. Zeker op het dieptepunt van de afgelopen crises. Het zelfvertrouwen wordt daardoor flink aangetast. En geeft ook onrust in het gezin.
Er was bij mij een grote wens om voor mijzelf te beginnen.Vooral om niet meer me aan te hoeven passen aan de werkgever en een groot verlangen naar vrijheid van handelen. Maar paste dit wel bij me na dertig jaar loondienst? Ik zag al die onzekerheid eigenlijk niet zitten maar een baan vinden lukte niet. De (financiële) druk neemt dan toe.
Met Anke Meerding van Het kantoor van nu de situatie in kaart gebracht. Na het doorlopen van het traject kwam zij, voor mij verrassend, tot het advies toch te kiezen voor het eigen ondernemersschap. Zij bracht mij ook in contact met diverse ondernemers om zo mijn keuze te toetsen. Nu erg blij met deze stap. Het is natuurlijk niet zo dat je dan direct succes hebt. Met veel vallen en opstaan gaat het wel steeds meer de goede en gewenste kant op. En, heel belangrijk, ik ben gelukkig nu met mijn bedrijfje en met mijzelf.
 
Reinoud over Het kantoor van nu (ervaring ingevuld 13 09 2016) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Het maken van een motivatieprofiel dmv van de SIMA methode was niet alleen verhelderend toen ik deze met Anke Meerding uitgewerkt heb, maar is ook ruim een jaar later nog steeds een waardevol document om af en toe er weer bij te pakken en de stand van zaken te evalueren.
Ook heeft Anke een waardevolle ondersteuning geboden bij het reageren op vacatures en voorbereiding van sollicitaties.
Het hele proces van kennismaking met het Kantoor van Nu, offerte, afspraken, uitvoering en afronding was correct, helder en transparant.
 
Jan-Joost over Het kantoor van nu (ervaring ingevuld 23 06 2016) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Op zoek naar nog meer passie in je werk? Dan kan Anke Meerdink je helpen. Zij is een intelligente bewogen professional met een ijzersterk netwerk. Anke helpt je vanuit een gedegen analyse gegarandeerd een stap verder!
 
Ad Spruijt over Het kantoor van nu (ervaring ingevuld 07 06 2016) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 10
Organisatie 9
 
Prettig om met Anke mijn drive helder te krijgen. Door inzet van haar effectieve methode heb ik een helder beeld waar mijn kracht ligt. Ze luistert en vormt een objectief beeld waar ik verder mee kan. Ze communiceert helder, en to the point en motiveert op een manier die tot actie aanzet. Het heeft mij zeer geholpen met het vinden van de baan waar naar ik op zoek was.
 
Niets Peterbroers over Het kantoor van nu (ervaring ingevuld 01 06 2016) Studiekeuze coaching
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 8
 
Nuchtere kijk op de studiekeuze waar de persoon in kwestie centraal staat ipv de studie. En een fijne samenwerking.
 
Hans van Vliet over Het kantoor van nu (ervaring ingevuld 01 06 2016) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Anke heeft mijn zeer kundig naar een nieuwe baan begeleid. Erg bijzonder om te ervaren hoe doortastend Anke is.