Ervaringen met Hillen Coaching

Gemiddeld cijfer voor Hillen Coaching: 9.1 (Gebaseerd op 47 ervaringen)
 
Algemeen 9
Coach 9.3
Inhoud 9.2
Effectiviteit 9.1
Organisatie 8.9
 
 
Verfijn op soort  
Paul over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 19 10 2018) Stress / Burnout coaching
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Ik was (ben) geen fan van coaches of coaching maar toen ik zodanig overwerkt raakte dat ik er zelf niet meer uit kwam moest ik wel. Door haar betrokkenheid en persoonlijke benadering heeft Clara Hillen mij, ondanks mijn uitgesproken reserveringen, toch aan het denken en praten weten te krijgen. Dankzij haar praktische tips en begeleiding heb ik keuzes kunnen maken en de balans tussen werk en privé weten te herstellen.
 
Wendela Tenner over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 17 09 2018) Professional / Personal Organizer
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Clara heeft me geholpen vol vertrouwen aan een nieuwe baan te beginnen. Ze heeft me geholpen in te zien hoe belangrijk het is dat ik mijn grenzen bewaak en daar heel duidelijk ben naar anderen. En dat het heel goed is voor de mensen om mij heen en voor mijzelf dat ik doorvraag, zonder een oordeel te vormen over de ander.
 
Anoniem over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 10 09 2018) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Clara was direct erg gemakkelijk en open in het contact. Hierdoor voelde ik mij snel op mijn gemak.
Met behulp van praktische hulpmiddelen goed gelukt om nieuwe weg in te slaan en knopen door te hakken.

 
Jolande over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 10 07 2018) Balans werk/privé
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 6
 
Ik heb veel baat gehad bij de coaching van Clara. Ze heeft mij een luisterend oor geboden en mij geholpen weer een duidelijk zicht te hebben. Ik ben haar erg dankbaar voor de hulp die zij mij geboden heeft, ze is een kanjer!
 
Sören de Jong over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 15 02 2018) Balans werk/privé
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Clara heeft mij erg goed gecoached om vooral weer in mijn eigen kracht te gaan geloven. Door concreet te kijken wat nu goed voor me zou zijn en dat in kleine stappen te definiëren. Ze biedt allerlei kleine oefeningen om weer met een positieve blik stappen te maken. Ik heb Clara is erg fijn en professioneel persoon ervaren!
 
GD over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 06 10 2017) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ik heb mijn gesprekken met Clara als zeer prettig ervaren. Zij toonde oprechte aandacht en interesse voor mijn verhaal, vroeg door waar ik vaag bleef en zette mij aan het denken. Clara is een warm mens die ik iedereen als coach kan aanraden.
 
Wera van Hoof over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 09 04 2017) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Ik heb erg veel gehad aan de coachingsgesprekken met Clara. Tijdens de intake had ze snel door waar bij mij het knelpunt zat. Door haar onbevooroordeelde en invoelende houding creëerde ze een fijne sfeer wat maakte dat ik open en eerlijk durfde te zijn. In een kort traject heeft ze me leren omgaan met mijn knelpunten door middel van concrete oefeningen en tips. Die praktische insteek vond ik erg prettig. Na elke afspraak ging ik weg met een overzichtelijke planning, duidelijke afspraken met mezelf en een dosis goede moed. Clara is zeer ervaren, nuchter en maakt problemen 'lichter'. Haar onvoorwaardelijke steun en continue aanmoediging heeft mij erg geholpen!
 
A.M. Kruyswijk over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 05 04 2017) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 7
 
Met een kleine hulpvraag efficiënt en effectief van start gegaan. Ik had hulp nodig bij het maken van een studiekeuze en red hierin doeltreffend geholpen. Met behulp van een aantal simpele methodieken en twee korte gesprekken heb ik een keuze kunnen maken.
 
Pauline van Oudheusden over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 22 03 2017) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Ik heb de gesprekken met Clara als zeer prettig en nuttig ervaren. Ik voelde mij direct op mijn gemak waardoor ik heel open kon zijn. Ik heb met concrete tips al heel snel een verbetering aan kunnen brengen in mijn situatie en ben inmiddels gestart met nieuwe plannen voor de toekomst die ik enthousiast en vol vertrouwen tegemoet zie. Dat was mij niet gelukt zonder de coaching van Clara. Ik kan Clara als coach van harte aanbevelen.
Ze is open, luistert goed, pikt de essentiële zaken er snel uit en probeerde echt af te stemmen op wat ik nodig had.
 
Ronald Wiersma over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 11 01 2017) Personal / Life coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Ik heb mijn gesprekken als zeer prettig, warm en persoonlijk ervaren. Clara heeft veel kennis en kreeg snel duidelijk met veel persoonlijke en gerichte vraagstelling wat mijn onzekerheden en doel was van de coaching, hier moest ikzelf namelijk ook nog een beetje achter komen. In een kort traject heb ik veel bruikbare informatie gekregen, Clara heeft veel kennis van haar vak en wist me heel gericht antwoorden en inzichten te geven en gaf mij inzicht in mijn zelfreflectie.
 
Martha Talma over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 22 12 2016) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
De coaching van Clara heb ik altijd als heel prettig, leerzaam en inspirerend ervaren. Ze neemt de vragen in het hier en nu als uitgangspunt, speelt daar ter plekke op in. Ze spiegelt goed, waardoor blinde vlekken zichtbaar worden. Haar houding is oordeelloos en waarderend, en ze heeft humor. Als je haar om haar mening vraagt, geeft ze die ook, wat ik prettig vind. En ze eindigt altijd met een actieplan, wat het concreet en toepasbaar maakt. Ik kan haar zeker aanbevelen als coach!
 
P. Beentjes over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 01 12 2016) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 10
Organisatie 9
 
Ik heb er veel aan gehad. Het heeft mij net het zetje gegeven om een de juiste keuze te maken. Ook heb ik meer inzicht gekregen in wat ik zelf wil bereiken en wat mijn mogelijkheden zijn. Ik vond het zeer inspirerend. Het heeft mij op meerdere vlakken geholpen.
 
Nienke over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 25 08 2016) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie 8
 
Ik vond het erg fijn hoe ze te werk ging. Ze liet dingen aan mij over maar als ik aangaf dat ik haar mening wilde gaf ze die ook.

Als ze iets vroeg en ik geen antwoord wist bleef ze doorvragen totdat ik zelf goed had nagedacht en een antwoord kon geven.
Hierdoor kan ik nu ook anders naar mezelf kijken.

Ik heb veel over mezelf geleerd en wat mijn valkuilen en goede punten zijn. Dit helpt erg mee met de sollicitaties.
 
Hanneke over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 12 08 2016) Time-management coach
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Een veelzijdige coach; van vele markten thuis. Ook een pluspunt is dat zij erg vraaggericht gewerkt. Ik kan haar zeker als coach aanraden voor mensen die op zoek zijn naar een coach die enerzijds begripvol is en goed kan luisteren en anderzijds praktische handvaten aanreikt voor het omgaan met diverse dillema's op het werk.

 
Michelle Emmen over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 13 05 2016) Overig
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Ik heb het erg fijn gevonden dat Clara me coachte. Zij is als coach heel open, vraaggericht, praktisch en positief. De openheid van de coaching blijft me bij: ik mocht elke keer gewoon ergens beginnen met kletsen en dan kwamen we samen op een bespreekpunt om verder uit te diepen. Het praktische karakter van de coaching hielp om echt te implementeren. Ik kreeg consequent de vraag ‘hoe ga je dat doen’ en daardoor kom ik in de actiemodus terecht kwam, en ik kreeg daardoor veel zin om ermee aan de slag te gaan. Clara hield tijdens de coaching mijn leerdoel in de gaten dus de rode draad was gegarandeerd.
 
Ikram T over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 09 05 2016) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 10
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Clara is een heldere en warme coach die zeer goed 'de vraag achter de vraag' kan stellen. Mijn problemen en onzekerheden werden op een holistische manier bekeken en eindigden met concrete actiepunten en nuttige tips. Ik kan Clara daarom aan iedereen van harte aanbevelen!
 
Els over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 03 05 2016) Balans werk/privé
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 9
Organisatie 8
 
aan alle doelen heb ik kunnen werken en daarin ook resultaten bereikt. Dit traject kwam voor mij op het goede moment en Clara heeft mij uitstekend kunnen helpen waardoor ik nu weer meer relaxed in het leven sta en het nodige over mijzelf heb geleerd. Het geleerde was prima toepasbaar in de praktijk.
 
Anne over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 24 03 2016) Conflicthantering
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
De twee sessies hebben me handvatten geboden om met een lastige samenwerkingssituatie om te gaan. Met praktische tips en de reflectie op mijn eigen handelen kwam ik tijdens de sessie tot relevante en bevrijdende inzichten die ervoor zorgden dat ik me veel meer eigenaar van het proces voelde. Op deze manier begon ik de samenwerking als een leerproces te zien, in plaats van een onmogelijke opdracht. Waarschijnlijk overbodig, dat de coachingssessies hierdoor erg waardevol waren voor mijn persoonlijke ontwikkeling.
 
Christine Kuiper over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 22 02 2016) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ik heb Clara ervaren als een prettige coach met een warme persoonlijkheid, die als het nodig is je het juiste zetje geeft. De coaching heeft mij geholpen te relativeren. Daarnaast heeft het mij bewust gemaakt van mijn eigen aandeel en de stappen die ik zou kunnen zetten. Bij het zetten van de stappen werd ik vervolgens gecoached. Dank Clara!
 
WJBS over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 01 12 2015) Ondernemers coaching
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 7
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Clara was een fijne coach, die mij af en toe een zetje gaf in het begintraject van mijn onderneming. Ik vond het heel spannend om voor mezelf te beginnen na jaren in loondienst gewerkt te hebben, en Clara hielp mij mijn zelfvertrouwen wat op te krikken. Het was ook fijn dat ze vroeger in dezelfde branche werkzaam was als ik, waardoor ze bepaalde situaties heel goed kende en me ook met praktische zaken als handige gecodeerde excelsheets kon helpen.
 
Anouk over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 15 10 2015) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Clara heeft mij precies de goede methodes aangereikt, ook via beeldende oefeningen waardoor het voor mij glashelder werd waar het probleem zat. Heb mijn keuze gemaakt en kan eindelijk weer verder op mijn eigen pad.
 
C. over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 29 09 2015) Stress / Burnout coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Clara heeft enorm goed naar mij geluisterd, snel gezien wat mijn kwaliteiten en valkuilen waren en mij deze ook zelf laten ontdekken door het stellen van vragen en het aanbieden van handige tools. Ik voelde mij vanaf het eerste moment erg op mijn gemak en veilig bij Clara. Clara is niet bang om de vinger op de zere plek te leggen, maar ook zeker niet bang om oprechte complimenten te maken naar mijn persoonlijke vooruitgang.

Al met al een zeer prettige en erg goed geschoolde, professional!
 
K. over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 13 08 2015) Time-management coach
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Clara heeft mij goed geholpen met time-management, niet alleen in mijn werk maar ook privé. Daarnaast heeft zij mij geholpen met het leren maken van keuzes. Dit deed ze goed dmv het gebruik maken van mijn eigen kracht dmv vragen en luisteren. Ze heeft praktische tools waardoor je goed aan de slag kan.
 
A.J. Bos over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 20 07 2015) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Clara kan snel schakelen, heeft gedegen vakkennis en is niet bang om te confronteren, wanneer nodig. Voor mij een zeer waardevol traject geweest.
 
Ellen Oosterom over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 19 06 2015) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Clara heeft mij geholpen met het in kaart brengen van mijn talent(en). Ze hield me regelmatig een spiegel voor. Soms legde ze de vinger op zere plekken. Maar bovenal liet ze me mijn eigen kracht ontdekken. Daar ben ik haar heel dankbaar voor.
 
Marieke over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 16 06 2014) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Clara heeft mij ontzettend goed geholpen. We hebben heel fijne gesprekken gehad en voor mij is dit heel waardevol geweest. Ik ben haar ontzettend dankbaar voor wat ze heeft gedaan.
 
Anita Peters over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 09 04 2014) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 9
Organisatie 8
 
Goed maatwerk. Theorieën die mijn eigen gedrag duiden waren voor mij heel helpend bij het implementeren van mijn gewenste verbeteringen.
 
Martine over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 27 03 2014) Assertiviteit
Algemeen 7
Coach 8
Inhoud 7
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Clara is een fijne gesprekspartner, luistert goed en houd je een spiegel voor. Ze biedt handvatten en laat je nadenken over oplossingen die goed bij jou en jouw situatie passen.
 
Mariska over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 13 03 2014) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 7
Coach 9
Inhoud 7
Effectiviteit 10
Organisatie 7
 
Het traject begon niet als loopbaanbegeleiding, maar Clara zag heel snel dat dat eigenlijk was wat ik wilde en ging vervolgens voortvarend aan de slag. Ze is direct en niet altijd comfortabel, maar dat hoort erbij. Het samen bepalen van stappen en wat wanneer gedaan kan / moet worden is heel fijn!
 
Nelly de Zwaan over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 08 03 2014) Personal / Life coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Coaching door Clara was een verrijkende ervaring: ik vond het niet alleen leerzaam maar vooral ook heel leuk. Clara is deskundig, enthousiast, begripvol. Ze heeft alles wat een coach nodig heeft. Als ik ooit weer ergens mee zit, kom ik zeker bij haar terug, want ze werkt snel en doeltreffend. Ik kan het iedereen aanraden!
 
Annemiek Goes over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 03 03 2014) Executive Coaching
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 10
 
Clara heeft mij door haar professionele manier van coachen mij echt geholpen om weer in mijn kracht te komen en plezier in mijn werk te houden.
 
Mirja over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 25 10 2013) Personal / Life coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 9
 
De gesprekken met Clara waren zeer prettig en effectief. Clara is een heel prettig en toegankelijk persoon, en ze schiep een klimaat waarin alles bespreekbaar was. Ze is heel ervaren, luistert goed en observeert scherp, waardoor ze precies de juiste vragen stelt en rake speldenprikjes geeft. Doordat de gesprekken altijd al zo verhelderend waren en veel inzichten verschaften, gingen de gedragsveranderingen die ik wilde bereiken al bijna vanzelf. En voor de laatste stappen gaf ze praktische opdrachten, die SMART waren en daardoor goed uit te voeren. Ik beveel haar van harte aan.
 
Janine over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 12 09 2013) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 8
 
Wat een goede coach! Wat een fijn mens! Clara is betrokken en professioneel en weet de kern te raken, op een altijd vriendelijke manier. Ik ben haar dankbaar voor haar wijsheid en mindfulness.
 
Pierre over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 12 09 2013) Leidinggeven
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Clara is een kundige coach, een prettige gesprekspartner en kan erg goed de kern samenvatten en daarmee aan de slag gaan. Een coach waar ik veel aan heb gehad.
 
Codam over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 06 08 2013) Ziekte (omgaan met)
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 8
 
Clara is een betrokken en deskundige coach. Ze weet de juiste snaar te raken en vraagt door op woorden en zinnen die voor jezelf onbelangrijk lijken, maar dat niet zijn!Dat is haar kracht.
 
Pia over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 05 08 2013) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Ik heb bij Clara een geweldig coachingstraject doorgemaakt. Clara is een heel sympathiek, empatisch, open en professioneel mens. We hebben samen in een kort tijdsbestek veel en effectief werk verricht. Clara weet situaties snel en scherp te analyseren, heeft inzicht in menselijke verhoudingen en wist mij op de juiste manier te prikkelen. Kortom, ik kan haar echt aanbevelen!
 
Cora Brink over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 16 01 2013) Time-management coach
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 8
 
De gesprekken verliepen plezierig: rustig en toch to-the-point, met humor en diepgang. Clara geeft veel ruimte voor eigen observaties en ideeen en komt op het juiste moment met bemoedigende woorden, prikkelende vragen en praktische tools. Zo kom je als vanzelf telkens een stap verder.
 
Paul Vlaar over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 09 01 2013) Reïntegratie / IRO
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Clara Hillen heeft mij bijzonder goed ondersteund bij het hervinden van creativiteit en energie in mijn werk. De werkwijze was transparant en methoden werden zeer afwisselend ingezet. Humor, een groot relativeringsvermogen en zorgvuldige aandacht voor mijn sterke en zwakke punten waren de inspirerende ingrediënten voor een geslaagd coachingstraject
 
Anoushka over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 29 11 2012) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Clara Hillen is een prettige coach met veel ervaring. Door haar grote arsenaal van oefeningen en kennis begeleidde ze mij bij het maken van keuzes en zoeken naar oplossingen. Grote kracht is dat alles praktisch SMART werd gemaakt. Ik heb veel aan haar coaching gehad.
 
Monica over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 28 11 2012) Communicatie
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 7
Effectiviteit 7
Organisatie 8
 
Clara heeft mij goede spiegel voorgehouden, bruikbare tips en adviezen gegeven waar ik mee verder kan. Heel fijn.
 
Jan over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 26 11 2012) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 8
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
Clara is een scherpzinnige, ervaren en positieve coach. Een goed luisteraar, prettig in de omgang. Ze heeft oog voor diepliggende aspecten, maar is absoluut niet zweverig; juist pragmatisch in haar oplossingen. Ze heeft mij goed vooruit geholpen. Ik zou haar iedereen aanbevelen.
 
Bert Verhulst over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 27 10 2012) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Clara heeft mij zeer uitvoerig geholpen bij het begeleiden van een sollicitatie en ik ben daar ontzettend tevreden over. Ze is erg goed in het stellen van de juiste vragen om een sollicitatiebrief te schrijven waar ik in geloof.
 
Christel Jansen over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 25 10 2012) Time-management coach
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Clara Hillen weet als geen ander door te dringen tot de kern. Ze doet dit door accuraat vragen te stellen en door te blijven vragen in een open sfeer waarin je je op je gemak voelt. Voor mij werkte dit meer dan goed.
 
Helmke Sciarone over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 21 10 2012) Assertiviteit
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Een ervaren vrouw. Van vele methodes thuis. Heb ik als heel prettig ervaren, omdat ik daardoor niet in een modelletje gedrukt werd. Door haar heb ik het gevoel gekregen dat ik invloed kan uitoefenen op mijn leven, zonder dat ze uit het oog verloor dat de omgeving soms heel erg weerbarstig is.

En als het nodig was, kon ik vrij snel een tussendoor afspraak maken. Dat vind ik belangrijk die flexibiliteit vooral aan het begin van het coachingstraject.

W.b. het resultaat, dat is een proces. Ik ben er nog niet, maar ik ben onderweg.
 
Gerda Wanders over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 21 10 2012) Assertiviteit
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 10
Organisatie 8
 
Het voelde erg goed om begeleid te worden door Clara. Ze is nuchter, weet duidelijk waar ze het over heeft, kan zich heel erg goed inleven in iemands situatie en weet snel resultaat te boeken.
 
Pauline Vivolo over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 20 10 2012) Leidinggeven
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Clara Hillen is een coach die, naast vakkennis en een geweldige gesprekstechniek, over authenticiteit beschikt waardoor zij meer dan een coach is. (overigens geeft zij ook mindfulnesstrainingen)
Zij benadert de coachie met een heldere en ook concrete (smart)aanpak waarbij je ook op een vriendelijke manier gespiegeld wordt, vanuit acceptatie, waardoor je echt snel stappen kunt maken.
 
Marcel Boon / IFIXIT.nl over Hillen Coaching (ervaring ingevuld 20 10 2012) Ondernemers coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Clara is top!

zij heeft mij zeer goed en effectief geholpen met mijn bedrijf en hoe ik hier in sta.
Ik zat op een dood spoor en nu zie ik weer allerlei mogelijkheden en loopt het allemaal veel beter.