Coach(es) van Hoebe Coaching, Training en Advies

Carrolien Hoebe
 
Het is mijn passie mensen te begeleiden bij het ontdekken van zichzelf, problemen op te lossen en de sleutel te vinden die leidt tot een positief en duurzaam resultaat.

Ieder mens is uniek en heeft zijn
of haar eigen verhaal!

Mijn naam is Carrolien Hoebe. Ik ben in 1974 geboren in een dorp vlakbij Schagen. Ik ben opgegroeid op een boerderij samen met mijn ouders, twee broers en een zus.

Er is veel gebeurd in mijn leven, te veel om hier te benoemen.
Na het derde ongeluk is mijn leven drastisch veranderd. Tijdens een langdurig revalidatietraject en zwaar reintegratietraject is duidelijk geworden dat ik mijn oude IT functie niet meer kon uitvoeren door lichamelijke beperkingen. Met die kennis ben ik mijzelf gaan omscholen en bijna vier jaar na het ongeluk heb ik de stap gezet om een eigen ‘life coach' praktijk op te starten.

Ik heb de studie ‘Life Coaching’ en ‘Angst en stress beheersing’ gevolgd. Op dit moment doe ik de studie SNRO HBO Psychosociaal Counselor. Het spreekt voor zich dat ik mij blijf ontwikkelen en scholen om mijn werk goed te kunnen blijven doen.

Tijdens de revalidatietrajecten heb ik zelf ervaren wat mentale
ondersteuning voor een mens kan betekenen. Wat is er mooier dan jouw dat ook te laten ervaren?!
Alles wat ikzelf heb meegemaakt in mijn leven en de vergaarde kennis gebruik ik nu om andere mensen mentaal te ondersteunen. Mijn missie is dat mensen weer meer van het leven kunnen genieten. Wil jij dit ook? Neem dan contact op

Mijn werkwijze:
Mijn werkwijze kun je omschrijven als: liefdevol en ook duidelijk, doelgericht, inlevend, respectvol, gestructureerd, humoristisch, creatief en inzichtgevend.
Ga jij 100% voor een beter leven? Dan wil ik jou daar graag 100% in ondersteunen

Waar ik verder blij van word:
Genieten van gezelligheid en warmte van familie en vrienden
Zwemmen met gehandicapten (vrijwilligerswerk) bij S.A.S.V. te Schagen.
Kinderopvang bij Steady Fit te Schagen (vrijwilligerswerk)
Een heerlijke wandeling in de natuur
Een goed gesprek
Cabaretvoorstelling met veel humor of een goede film
Persoonlijke ontwikkeling
Genieten van alles wat er op mijn pad komt.
----------------------