Ervaringen met Ine Bimbergen coaching | training

Gemiddeld cijfer voor Ine Bimbergen coaching | training: 9.1 (Gebaseerd op 26 ervaringen)
 
Algemeen 9.2
Coach 9.2
Inhoud 9.2
Effectiviteit 8.9
Organisatie 9.3
 
 
Verfijn op soort  
Julia over Ine Bimbergen coaching | training (ervaring ingevuld 28 11 2018) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Ik heb het traject als heel positief ervaren. Ine heeft mij meteen de indruk gegeven dat zij mij begrijpt. Zij heeft goed naar mij geluisterd en steeds oefeningen met mij gedaan/taken aan mij gegeven die heel nuttig waren en mij verder hebben gebracht. De sfeer was altijd heel prettig en ik kon alles kwijt. Bijzonder prettig vond ik ook dat Ine zo flexibel was en zich steeds erop in kon stellen dat weer iets veranderd was in mijn situatie.
 
Jenny du Plessis over Ine Bimbergen coaching | training (ervaring ingevuld 07 06 2018) Balans werk/privé
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Voor het eerst in mijn leven nam ik deel aan een coaching en was er niet van overtuigd dat het effectief zouden zijn. Wel, niets is minder waar. Ik voelde mij gelijk op mijn gemak, gehoord en veilig. Ik kon veel kwijt en door de sturing van Ine maar ook zeker de effectieve technieken die zij, in eerst instantie, ongemerkt toepaste, kon ik zelf weer mijn eigen weg vinden en werken aan mijn eigen oplossingen. Succes geboekt.
 
Suzanne over Ine Bimbergen coaching | training (ervaring ingevuld 18 12 2017) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ik vond het coachingstraject met Ine echt goed. Het voelde heel natuurlijk om met haar te praten. Er was geen vooropgezet programma, maar op basis van wat er aan het begin van het gesprek ter sprake kwam, gaf ze altijd goede structuur aan het gesprek. Mede dankzij het traject met haar heb ik, naast de bewuste keuze om te stoppen met mijn baan, concrete inzichten opgedaan die ik kan meenemen naar mijn volgende werk.
 
Joost Veenhoven over Ine Bimbergen coaching | training (ervaring ingevuld 24 11 2017) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Het coachingstraject dat ik bij Ine heb gevolgd heeft mij echt verder geholpen in mijn persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ze kon vanuit casussen die ik inbracht goed wist toe te sturen naar kernpunten, waarbij ze ook zinvolle oefeningen en modellen inbracht. Ik vond het bijzonder hoe ze uit de kluwen van problemen die ik inbracht toch kernthema’s wist te halen waarin al deze dingen weer terug kwamen. Dat heeft mij echt verrast.
 
N.N. over Ine Bimbergen coaching | training (ervaring ingevuld 24 10 2017) Balans werk/privé
Algemeen 10
Coach n.v.t.
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Intelligente, sympathieke, empathische en niet-moraliserende gesprekspartner. Puttend uit verschillend therapeutisch gedachtengoed. Koffie en koekjes. Humor en ironie die afstand tot je benarde situatie scheppen en gewoonweg opluchten. Ine is een absolute aanrader!

 
Frank Kooiman over Ine Bimbergen coaching | training (ervaring ingevuld 20 09 2017) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Je merkt aan de werkwijze van Ine Bimbergen dat ze een heel ervaren coach is die zeer goed kan luisteren. Soms heeft ze aan enkele woorden genoeg als aanknopingspunt om gedrag te verklaren, verduidelijken of te laten zien hoe je dat bij kunt sturen.
Ik heb dat als verhelderend en erg leuk ervaren. Ook de oefeningen die we daarbij gedaan hebben (kernkwadranten, persoonlijke ruimte) hebben daaraan bijgedragen.
Ine kan goed een vertrouwelijke sfeer creëren die prettig aandoet, ze kan uitstekend luisteren, ook ‘tussen de regels door’ en prima gedrag op een prettige manier verduidelijken en verklaren zodat de gecoachte daar op een concrete manier mee aan de slag kan. Iedereen werkt met en vanuit introjecten en veronderstellingen, het is goed deze te analyseren om daar bewust mee om te gaan.
Resultaat is meer extravert, duidelijker naar anderen en op zoek naar de 'beinvloedbare ruimte' die elk mens heeft!


 
Anita over Ine Bimbergen coaching | training (ervaring ingevuld 05 09 2017) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 10
Coach 9
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Ine is een prettige en kundige coach. Ze kan goed aansluiten op de zaken die op dat moment spelen en daar de rode draden uit trekken. Ze heeft veel verschillende werkvormen gebruikt die mij een hoop hebben geleerd. Juist het doen van oefeningen / rollenspellen helpt goed in het ervaren van mijn gedrag / reacties en hoe alternatieven eruit zien.
 
Marja over Ine Bimbergen coaching | training (ervaring ingevuld 25 07 2017) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Ine is een ontzettend fijne, ervaren en betrokken coach. Haar kracht is haar vermogen om helemaal aan te sluiten bij waar je op dat moment bent in je proces en wat je daarin nodig hebt. Elke sessie was daardoor weer anders en gaf iedere keer opnieuw inzicht en steun in de roerige tijd waar ik in zat. Ik vind haar heel goed in het luisteren 'onder de waterlijn' en de belangrijke thema's weet ze daardoor meteen te benoemen. Naast het inzicht dat dit brengt had ze in mijn traject ook bij elk van die thema's kennis en tools paraat om mee te werken, zodat ik er echt mee aan de slag kon. Ik voelde mij als persoon echt gezien en gesteund door haar warme, betrokken en persoonlijke benadering.
 
Marco van Ieperen over Ine Bimbergen coaching | training (ervaring ingevuld 08 02 2017) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Het coachtraject dat ik bij Ine heb doorlopen heb ik als als leerzaam, waardevol en leuk ervaren. Ik voelde me snel op mijn gemak. Dan heb je snel een natuurlijk voelende dialoog. De ongedwongen sfeer en omgeving vond ik ook erg fijn. Ine luistert aandachtig, zet je aan het denken met vragen, oefeningetjes en wat humor op z'n tijd. Echt heel fijne en zeer kundige coach!
 
S. Cremers over Ine Bimbergen coaching | training (ervaring ingevuld 03 12 2016) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 8
 
Betrokken, vertrouwen, vertrouwd, veiligheid, kalmte en vakmanschap. Slechts enkele woorden die omschrijven hoe ik Ine heb ervaren tijdens de coach sessies die ik bij haar heb mogen volgen. Voor mij vielen bij Ine verschillende puzzelstukjes op zijn plaats en heb ik daardoor stappen kunnen zetten in het bereiken van mijn doelen. Ine is voor mij een coach zoals, voor mij, een coach hoort te zijn. Met haar heb ik inzichten gekregen en heb ik de juiste tools aangereikt gekregen om me verder te ontwikkelen.
 
Martine over Ine Bimbergen coaching | training (ervaring ingevuld 15 09 2016) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ik heb Ine Bimbergen als een heel prettige coach ervaren. Ik voelde me erg bij haar op m'n gemak en had het gevoel dat ik alles kon zeggen: emotionele en moeilijke dingen, maar er was zeker ook ruimte voor lichtere onderwerpen en humor. Ik voelde me begrepen, serieus genomen, en gewaardeerd.

Naast de fijne gesprekken en feedback die ik kreeg, liet ze me prettige oefeningen doen, die me hielpen om een bredere kijk op dingen te krijgen. Sommige oefeningen waren juist gericht op rust creëren en meer aandacht hebben voor het lijf.

Ine heeft een open houding, is flexibel, enthousiast, bekwaam, geeft goede feedback, en werkt heel intuitief. Voor mij een ideale coach!
 
J. Naber over Ine Bimbergen coaching | training (ervaring ingevuld 12 08 2016) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
De begeleiding die ik van Ine ontvangen heb, in een aantal sessies, hebben mij erg geholpen. Ine werkt op een heel creatieve, open en integere manier met een dosis humor. Dat sloot heel goed bij mij aan. Het heeft mij aan het denken gebracht en nieuwe wegen geopend. Dank, Ine!
 
Anke over Ine Bimbergen coaching | training (ervaring ingevuld 21 07 2016) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Soms ontmoet je mensen waarvan je meteen weet dat het goed zit. Bij Ine was dat voor mij ook het geval. Mooi hoe ze je uitdaagt, nieuwe manieren van denken verkent, handvatten meegeeft. En veel met humor werkt, zonder daarbij oppervlakkig te worden - integendeel.
 
Katinka Dallinga over Ine Bimbergen coaching | training (ervaring ingevuld 15 07 2016) Communicatie
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Ik ben heel enthousiast over de aanpak van Ine. Ze straalt veel rust en betrokkenheid uit. Ze is heel deskundig en schakelt makkeljk rondom opkomende vragen. Ine zorgde voor een prettige setting en een veilige sfeer.Ze is nooit negatief/afkeurend, maar benadrukt positieve kanten en zet je aan het nadenken over hoe zaken anders/beter kunnen. Ze geeft veel ruimte voor eigen invulling. Ze zet op de juiste momenten theorie in. Er was een goede balans tussen eigen inbreng, zelf aan het werk en sturing en suggesties voor oplossingen. Er was altijd voldoende tijd, nooit een blik op de klok / nooit gehaast. Ik heb concrete en praktische handvatten en speerpunten gekregen, die ik me echt eigen heb kunnen maken.
 
Noortje over Ine Bimbergen coaching | training (ervaring ingevuld 24 06 2016) Balans werk/privé
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ik heb Ine ervaren als een hele vaardige en betrokken coach. Wat ze heel goed kan is steeds weer inspelen op datgene wat zich op dat moment aandient, waardoor ik precies die begeleiding en inzichten heb gekregen die ik op dat moment nodig had en het meteen concreet kon toepassen in mijn dagelijks leven. Daarnaast vond ik de sessies heel dynamisch, door te praten maar ook vooral door de oefeningen waardoor ik op een dieper niveau nieuwe inzichten verkregen heb. Ine kan je op de juiste momenten uitdagen net dat stapje verder te gaan, zonder je te pushen. Ik heb vijf sessies gehad en deze als heel waardevol ervaren, ik heb er veel van geleerd en ook de juiste ondersteuning gekregen om het me eigen te kunnen maken!
 
Erik du Pon over Ine Bimbergen coaching | training (ervaring ingevuld 15 06 2016) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 7
Organisatie 8
 
Ik heb Ine ervaren als een coach die met lichtheid en humor de diepte in gaat. Onderzoekend en scherp.Waar nodig bedient ze zich van modellen en middelen om e.e.a. helder te duiden.
 
Angela Kok over Ine Bimbergen coaching | training (ervaring ingevuld 13 06 2016) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Als loopbaancoach kan Ine Bimbergen putten uit haar eigen loopbaan en de keuzes die daaraan ten grondslag liggen. Ine luistert goed en weet de belangrijkste punten kernachtig samen te vatten. Ze daagt de coachee uit om grenzen te verkennen, zonder daarbij ‘het vertrouwde’ uit het oog te verliezen. Ine is bereid om haar eigen netwerk te benutten om coachees de mogelijkheid te bieden om te oefenen met netwerken. Ze communiceert vlot; de samenvattingen van een sessie had ik binnen enkele dagen in mijn mailbox en op andere berichten volgde ook altijd snel een reactie. Ine helpt de coachee om emotionele schommelingen op te vangen door aan de hand van Mindfulness oefeningen bewust stil te staan bij het moment zelf.
 
Tinie Mars over Ine Bimbergen coaching | training (ervaring ingevuld 08 06 2016) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Al na 1 coachingsgesprek met Ine keek ik uit naar de volgende sessie. Ine is vriendelijk, warm en empathisch en houdt tijdens het gesprek goed de doelstelling van de dag in de gaten. Ze beschikt over een uitgebreid assortiment aan technieken om de kern van de problemen in de communicatie met anderen aan het licht te brengen. Ze oordeelt niet, ze maakt dingen inzichtelijk. Ze geeft je huiswerk: Oefenen met nieuw gedrag, zodat je sterker wordt. Dat ze ook zeer betrokken is bij haar cliënten blijkt uit het feit dat ze tussen door mailtjes stuurt die je alert houden op je persoonlijke doelen. Kortom: Ine Bimbergen is een grote steun in de rug als bepaalde dingen op je werk of in je privé-leven niet lekker lopen.
 
wendy raaphorst over Ine Bimbergen coaching | training (ervaring ingevuld 19 05 2016) Balans werk/privé
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
De coachsessies waren een fijn moment om samen te sparren en tools aangereikt te krijgen om zelf mee aan de slag te gaan. Coach Ine Bimbergen weet een prettige vertrouwelijke sfeer te scheppen.
 
Suzanne Klatten over Ine Bimbergen coaching | training (ervaring ingevuld 24 03 2016) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ik heb een heel fijn coachingstraject bij Ine gehad de afgelopen maanden. Ze heeft een hele prettige en effectieve manier van dingen inzichtelijk maken door ze te visualiseren; daarnaast heeft ze een enorme positiviteit. Ze gaf me elke sessie het gevoel dat ik goed bezig was en dat ze me serieus nam, wat zorgde voor vertrouwen, motivatie en een heel goed gevoel over het traject. Van harte aanbevolen!
 
Kees over Ine Bimbergen coaching | training (ervaring ingevuld 07 03 2016) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
De gesprekken met Ine zijn behalve inspirerend ook gezellig en ontspannend geweest. Door haar empatisch vermogen en de respectvolle manier waarop ze zaken benadert, creëert ze vertrouwen die een basis zijn geweest voor mijn verdere herstel in een moeilijke periode. Zij heeft mij goed geholpen bij het verkrijgen van controle en balans in het leven door het maken van bepaalde keuzes. Ik zou Ine zeker aanbevelen.
 
Jeroen van Pelt over Ine Bimbergen coaching | training (ervaring ingevuld 18 06 2014) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Bij Ine kom je 'thuis' op een centrale locatie in de binnenstad van Utrecht. Tijdens de intake hebben we de onderzoeksvraag scherp gekregen en daarna gingen we heel hands-on op zoek naar antwoorden. Dit heeft voor mij echt heel goed gewerkt!
 
Marlijn over Ine Bimbergen coaching | training (ervaring ingevuld 07 04 2014) Balans werk/privé
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ik vond de Ine een zeer fijne coach. Ze is in staat om je zelf te laten ontdekken hoe je anders tegen de zaken aan kunt kijken of hoe je je gedrag kunt aanpassen zodat het wel werkt. Dat doet ze soms subtiel en soms heel duidelijk, maar vaak wel met een lach. Ik moest soms wennen aan haar oefeningen, maar ze werkten erg goed. Ik kan Ine zeker aanbevelen!
 
Anouk over Ine Bimbergen coaching | training (ervaring ingevuld 06 04 2014) Personal / Life coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Ine heeft mij op een hele prettige, professionele en aandachtige manier ondersteund in een voor mij moeilijke periode met verschillende stressfactoren. Mede dankzij Ine heb ik in een nieuwe situatie weer meer balans gevonden en zit ik weer lekker in m'n vel.
 
Herman {Post over Ine Bimbergen coaching | training (ervaring ingevuld 04 02 2014) Communicatie
Algemeen 8
Coach 7
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Jouw coaching heeft mij op een aantal zaken inzicht gegeven; typeren van medewerkers in de juiste proportie jongen=man, kijk en luister naar de emoties van anderen en laat ook je eigen emoties zien/horen. Je spiritualiteit is een ontwikkeld gebied waar je gerust meer mee zou mogen doen.

Ine je mag mij zeker als referentie gebruiken.

Je ontvangst was open en “vertrouwd”, Je werkwijze over het algemeen goed en heldere outcome. Wat mij betreft mag je gerust meer inzichten teruggeven en hoef je niet ( bij mij tenminste) voorzichtig te zijn. Hiermee zou de coaching en jij wat steviger aanvoelen voor mij.
( maar ik weet dat is niet coach en adviseur eigen) protocolletje  Jij hebt zo’n heldere kijk en deskundigheid dat het zonde is dat je dit op momenten niet stevig teruggeeft.

Kortom, je krijgt een 8+
 
I.L. te Utrecht over Ine Bimbergen coaching | training (ervaring ingevuld 23 01 2014) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 8
Organisatie 10
 
In een prettige sfeer heb ik met ondersteuning en aandacht van Ine Bimbergen inzicht gekregen in mijn sterke en minder sterke kanten: hoe kan ik meer mijzelf zijn (en beschermen) in mijn functie als leidinggevende. Ik ben zeer positief over de uitwerking van het coachingstraject: ik ben sterker, heb een betere balans in het leven en kan mezelf beter opvangen.