Ervaringen met Innovation Coach

Gemiddeld cijfer voor Innovation Coach: 9.5 (Gebaseerd op 4 ervaringen)
 
Algemeen 9.3
Coach 10
Inhoud 9.3
Effectiviteit 9.3
Organisatie 10
 
 
Verfijn op soort  
Rotterdammer over Innovation Coach (ervaring ingevuld 18 03 2018) Relatietherapie
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
We zijn voor relatietherapie bij Nazan geweest. Ze wist bij ons eerste gesprek al heel goed ons de weg te wijzen waarin wij verschilden van elkaar. Door haar diepe vragen hebben we soms huilend en soms lachend ons emoties kunnen blootstellen. Het was ook erg fijn dat we deels Nederlands deels Turks konden praten omdat mijn man de Nederlandse taal niet goed beheerst. Dat hielp ons enorm om in onze eigen taal te praten over onze verschillen zoekend naar een oplossing. Dat hebben we ook zeker gevonden! Zeer veel dank Nazan!!!!
 
anoniem uit Nootdorp over Innovation Coach (ervaring ingevuld 06 07 2017) Relatietherapie
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie n.v.t.
 
Hele fijne, inlevende en ruim ervaren coach om onderhuidse, oude en als klein beginnend, maar groot wordende problemen middels voorbeelden, oefeningen en gesprekken te verbeteren.
Ik heb het als een bijzonder fijn traject ervaren en ze heeft ruim boven de verwachting gepresteerd.
 
Anette B. over Innovation Coach (ervaring ingevuld 25 08 2014) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Nazan is een warmhartige coach die je het gevoel geeft dat je in alle vertrouwen aan haar alles kan vertellen. Ze geeft praktische voorbeelden en is een slimme meedenker. Ik functioneer inmiddels veel beter op mijn werk (was bijna mijn baan kwijt) en thuis ben ik weer de oude lieve echtgenote geworden van mijn man. Ze heeft mij echt geholpen om de krachtige IK weer uit me te halen. Ik raad haar van harte aan!
 
Bahar Saygili over Innovation Coach (ervaring ingevuld 04 02 2014) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 10
 
Ik heb nazan leren kennen als een hele fijne gesprekspartner. Ze luisterd aandachtig en is oprecht geïnteresseerd. Ze geeft vele praktische voorbeelden en tools waar je wat mee kunt. Ze weet goed waar ze het over heeft en straalt positieve energie uit. Ik voelde mij er direct op mijn gemak en ik neem alles wat ik van haar geleerd heb mee in de besluiten die ik zal maken.