Ervaringen met Joris van der Bijl Personal-, Executive & Business Coach

Gemiddeld cijfer voor Joris van der Bijl Personal-, Executive & Business Coach: 9.3 (Gebaseerd op 5 ervaringen)
 
Algemeen 9.2
Coach 9.4
Inhoud 9.4
Effectiviteit 9.2
Organisatie 9.4
 
 
Verfijn op soort  
Florence Diepeveen-Golaz / Strongbloom over Joris van der Bijl Personal-, Executive & Business Coach (ervaring ingevuld 12 10 2015) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 10
Coach 9
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Het enthousiasme en de veelzijdige aanpak (o.a. My E-Tool, NLP, hypnotherapie)lieten me al na een eerste afspraak vooruitgang boeken!
Joris's rustige, vriendelijke aard; nuchtere maar tevens persoonlijke betrokkenheid, maakten dat ik me gelijk op mijn gemak en veilig voelde.
Joris paste zijn aanpak op creatieve wijze aan als ik ergens vastliep en kwam steeds met situatie-gerichte oplossingen.
Ik heb in korte tijd veel (bewust en onbewust) van Joris geleerd en heb veel baat bij het toepassen daarvan.
Mijn coaching-gesprekken met Joris waren een geweldige en waardevolle ervaring die ik al veel eerder had willen meemaken en die ik iedereen kan aanbevelen!
 
Britta over Joris van der Bijl Personal-, Executive & Business Coach (ervaring ingevuld 15 07 2015) NLP-coaching
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Fijn coachtraject, mooie gesprekken, leverden mij iedere keer nieuwe inzichten op waarmee ik ook direct aan de slag kon. Joris is heel betrokken, zorgzaam en met een vleugje humor brengt hij op gepaste wijze “lucht” in het gesprek. Zijn kennis en voorliefde voor NLP maakt het coachingstraject bijzonder!
 
André van der Heijden / Stay-Tuned over Joris van der Bijl Personal-, Executive & Business Coach (ervaring ingevuld 24 06 2015) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Joris is écht en van grote klasse - hij denkt, doet optimaal persoonlijk met je mee - in elke situatie - is concreet over bewustzijn, vrijheid en omgaan met gedachten en emoties. Hij maakt deze begrippen direct toegankelijk met bruikbare tips en heldere voorbeelden, in zijn eigen, prachtige spreekstijl die je zo nu en dan zelfs kippenvel bezorgt..
 
C. Workamp over Joris van der Bijl Personal-, Executive & Business Coach (ervaring ingevuld 22 06 2015) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Voordat ik met Joris in contact gebracht werd was ik mij niet bewust van een aantal eigenschappen die ik bezit, maar ook die ik niet bezit. Tijdens de eerste kennismaking werd mij al snel duidelijk dat ik bij Joris zowel op zakelijk vlak, als ook privé, stappen kon maken. Met zijn persoonlijke aanpak, de rust die hij overbrengt en het delen van zijn ervaringen heeft hij mij tot nieuwe inzichten geleid. Op dagelijkse basis kom ik situaties tegen die mij doen herinneren aan een van de gesprekken met Joris. Waar ik vroeger zeer ad-rem op had gereageerd, leef ik mij nu in en geef een positieve draai aan de situatie. Uiteindelijk hebben de gesprekken met hem mij een positievere levenshouding gegeven en op zakelijk vlak de rust en de “helicopterview” die ik zocht. Joris kan vanuit zijn ervaringen en zijn innemende persoonlijkheid een toegevoegde waarde zijn voor een ieder, zowel zakelijk als privé.
 
Robert van Twuijver over Joris van der Bijl Personal-, Executive & Business Coach (ervaring ingevuld 16 06 2015) Personal / Life coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
De bijeenkomsten met Joris vormden een ankerpunt in mijn mentale agenda. Ik keek ernaar uit en ze gaven me focus in mijn ontwikkeling. Joris luistert goed, oordeelt niet en stelt vragen die mij inzicht geven. Het voelt goed om met en 'voor' een coach te werken die zo intelligent, enthousiast en betrokken is.
Niet alleen de gesprekken maar ook het zeilen met hem waren een beleving die ik niet gauw zal vergeten.