De aanpak van Keizer & Co, communicatie en coaching

Algemeen
Welke vorm van coachen of trainen Keizer & Co ook aanbiedt, we beginnen altijd met een PERSOONLIJK KENNISMAKINGSGESPREK. In dat gesprek verkennen we je vraag in de context van jouw organisatie.

Vervolgens kijken we samen wat de meest PRAKTISCHE AANPAK is om een antwoord te vinden op je vraag. In een heldere (vrijblijvende) offerte doen we een voorstel voor aanpak, werkwijze, planning en kosten.

Naast een uitgebreide intake, houden we een schriftelijke EVALUATIE en een eindgesprek aan het eind van elk traject. Of het nu gaat om 1-op-1-gesprekken of teamsessies. We willen weten of onze aanpak ook leidt tot het gewenste resultaat!

COACHING
Een coachtraject bestaat doorgaans uit:
- een vrijblijvende intake
- 6 persoonlijke gesprekken van 1,5 uur per 2 à 3 weken
- 4x 30 minuten online ondersteuning via Skype/telefoon
- 2x toegang tot een Masterclass Communicatie


ANNETT KEIZER is de eigenaar en ruggengraat van Keizer & Co. Zij traint en coacht jou en/of je team en begeleid je van A tot Z. Ze is deskundig op het gebied van Transactionele Analyse, Belbin, Roos van Leary, groepsdynamica, NLP-methoden en motivatie & talentontwikkeling.

'&Co' staat voor zowel contact en coöperatie met de klant, als met experts uit het netwerk van Annett, die voor coaching en training kunnen worden ingezet als dat nodig is. Denk bijvoorbeeld aan trainingsacteurs, collega'trainers, HRM-specialist voor assessements of organisatiedeskundigen.

TRAINING/WORKSHOP
Keizer & Co biedt zowel trainingen en workshops met open inschrijving (zie www.keizerco.nl) als in-company trainingen (ca. € 500,- per dagdeel). Thema's zijn o.a.:
- communicatieve vaardigheden als feedback, luisteren, vragen stellen;
- communicatiestijlen;
- presenteren & positioneren als professional;
- teamontwikkeling & samenwerking;
- ontdekken van talenten & drijfveren.