Coach(es) van Keizer & Co, communicatie en coaching

Annett Keizer
 
Ik train en coach professionals (HBO/WO) om effectief te communiceren. Met zichzelf; met de ander. Want je podium pakken en helder je boodschap overbrengen in gesprekken die er toe doen, is niet altijd makkelijk. Soms kun je daar wel wat steun, reflectie, advies en tips bij gebruiken!

Vanuit mijn bureau, Keizer & Co, geef ik twee soorten boosts:

• COMMUNICATIEBOOST: voor professionals die hun communicatieve vaardigheden (individueel of in teamverband) willen opfrissen en versterken om effectief, gemotiveerd en met meer plezier (samen) te werken.

• CARRIÈREBOOST: voor professionals die (binnenkort) toe zijn aan een volgende stap in hun loopbaan en die zichzelf willen oriënteren, positioneren en presenteren op de arbeidsmarkt anno nu.

Wat voor boost heb jij nodig om vooruit te komen?

Kies voor resultaatgerichte, no-nonsense coaching of voor korte, praktische workshops en trainingen.
Geen oeverloze gesprekken om te analyseren. Of langslepende en geldverslindende loopbaantrajecten. Wel: snel tot de kern komen van wat jou/jullie bezighoudt en daar een passende oplossing voor vinden die past bij de praktijk van alle dag.

Vanuit mijn jarenlange ervaring als adviseur en manager bij overheidsorganisaties én bedrijfsleven en het coachen en trainen van honderden professionals analyseer ik snel waar de angel zit.

Wil je kennismaken met mij en mijn werkwijze?

Kijk op www.KeizerCo.nl en www.CarriereBoost.NU voor meer informatie en inspiratie.
Bel of mail me gerust via 06 188 400 10 of annett@keizerco.nl
of
Kom naar een Masterclass Communicatie of MATCH-middag om alvast aan de slag te gaan!
----------------------