Ervaringen met Keizer & Co, communicatie en coaching

Gemiddeld cijfer voor Keizer & Co, communicatie en coaching: 8.4 (Gebaseerd op 3 ervaringen)
 
Algemeen 8.3
Coach 8.7
Inhoud 8.7
Effectiviteit 8
Organisatie 8
 
 
Verfijn op soort  
Gert Popkema over Keizer & Co, communicatie en coaching (ervaring ingevuld 10 06 2014) Leidinggeven
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 7
 
De faciliteit was keurig in orde. Het ziet er netjes en goed onderhouden uit. Ook de kamers zagen er netjes en schoon uit.
Het enige wat verbeterd zou kunnen worden is de bereikbaarheid of de parkeermogelijkheden. Met de bus is het Oorsprongpark goed bereikbaar maar met de auto is er geen parkeermogelijkheid. De choachee's worden daardoor verplicht met de bus te komen en de auto elders te parkeren.
 
Dony Potasse over Keizer & Co, communicatie en coaching (ervaring ingevuld 15 04 2014) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 7
Coach 8
Inhoud 8
Effectiviteit 7
Organisatie 8
 
Annett Keizer is een doortastend en warm persoon. Je kunt met haar een prettig gesprek voeren, maar zij richt zich ook ieder coachgesprek op de resultaten. De rollenspellen zijn uiterst leerzaam, soms ook confronterend. Hierdoor wordt je uit je comfortzone gehaald, wat nodig is om je ook te ontwikkelen. Daarnaast vind ik het prettig dat zij ruime ervaring heeft in het communicatievak. De cases die je inbrengt zijn voor haar herkenbaar en haar anekdotes uit haar eigen praktijk leerzaam.
 
Rita over Keizer & Co, communicatie en coaching (ervaring ingevuld 13 09 2012) Loopbaanbegeleiding
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit n.v.t.
Organisatie 9
 
Annett heeft me een spiegel voorgehouden, waar ik mijn goede (en minder goede) kanten kon zien. Ze kan ook streng zijn, zodat je wordt gedwongen om na te denken waarom je doet wat je doet. Zij is een warme persoonlijkheid waarbij je je meteen op je gemak voelt.