Ervaringen met Managers-EQ

Gemiddeld cijfer voor Managers-EQ: 9.4 (Gebaseerd op 5 ervaringen)
 
Algemeen 9.4
Coach 9.6
Inhoud 9.4
Effectiviteit 9.4
Organisatie 9.2
 
 
Verfijn op soort  
Eveline over Managers-EQ (ervaring ingevuld 31 03 2014) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Heleen is een hele prettige en warme persoonlijkheid, en tegelijkertijd is ze scherp en confronterend als het nodig is. Het traject heeft mij heel veel opgeleverd en ik kan Heleen van harte aanbevelen.
 
Saskia Christiaens over Managers-EQ (ervaring ingevuld 30 10 2011) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ik heb zoveel aan onze gesprekken gehad. Ik merk dat ik uit onze gesprekken nog steeds veel haal, niet alleen voor mezelf, maar ook voor de coachingsgesprekken die ik voer met de teamleden.
 
Fré over Managers-EQ (ervaring ingevuld 28 08 2011) Personal / Life coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 9
 
Heleen heeft mij enorm geholpen om de juiste koers te vinden. Na een heftige periode kon ik met haar hulp weer vooruit kijken. Met hele praktische en zelfreflecterende aanwijzingen van een geweldige warme persoonlijkheid als Heleen heb ik mijn doelen bereikt van de sessies en ik kan er nog altijd naar teruggrijpen wat ik daar leerde. Dus het is ook een blijvend resultaat. Met plezier en nieuwsgierigheid ging ik naar elke sessie en met een dubbel gevoel nam ik afscheid na een geslaagde missie!
 
Roelof over Managers-EQ (ervaring ingevuld 26 08 2011) Leidinggeven
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
"Met de kennis en kunde van Heleen en de door haar aangedragen theoretische modellen en oefeningen zijn voor mij de leerdoelen gehaald. Vooral Heleens enthousiasme heb ik gewaardeerd, maar ook haar interesse in de ander, haar vakkennis en gedrevenheid. Ik heb het gehele coachingstraject als bijzonder leerzaam en prettig ervaren."
 
Iris Groeneveld over Managers-EQ (ervaring ingevuld 12 08 2011) Personal / Life coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
De gekozen werkvormen hebben bij mij erg goed gewerkt. Mijn echte belemmerende gedachten heb ik opgespoord. Ik heb ervaren dat Heleen voor mij de juiste keuze heeft gemaakt qua aanpak/methode. Ik had niet verwacht, dat ik zó snel zou veranderen! Ik voel mij nu krachtig en heb meer zelfvertrouwen.