Ervaringen met MichielBrandt KennisPraktijk

Gemiddeld cijfer voor MichielBrandt KennisPraktijk: 9.7 (Gebaseerd op 4 ervaringen)
 
Algemeen 9.5
Coach 10
Inhoud 9.5
Effectiviteit 9.8
Organisatie 9.8
 
 
Verfijn op soort  
Suzanne over MichielBrandt KennisPraktijk (ervaring ingevuld 23 02 2015)
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Michiel heeft mij geholpen mijn kracht in te zetten op het moment dat ik dat nodig heb. Hij heeft mij geleerd zelfvertrouwen terug te krijgen en keuzes te maken die bij mij passen in plaats van na te denken welke keuzes een ander zou maken. Michiel maakt gebruikt van verschillende technieken wat de sessies levendig houden.
Michiel is een kundig, begripvol en betrouwbaar persoon die ik anderen zeker zou aanraden!
 
R. de Bruijn over MichielBrandt KennisPraktijk (ervaring ingevuld 03 08 2014) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Michiel hanteert op een zeer creatieve en menselijke wijze verschillende instrumenten om je te ondersteunen bij je ontwikkelingsvragen. Hij levert maatwerk, afgestemd op je eigen mogelijkheden, op een "spelende" wijze krijg je meer inzicht op je eigen functioneren. Het geheel is samen optrekken met respect. Het resultaat mag er zijn en maakt dat ik tijdens mijn werkzaamheden regelmatig gebruik maak van hetgeen Michiel aan de orde heeft gesteld tijdens de sessies.
 
Luuk over MichielBrandt KennisPraktijk (ervaring ingevuld 10 07 2014) NLP-coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Michiel heeft mij geholpen met mijn nagelbijtprobleem, wat ik van jongs af aan heb. Hij heeft een hele prettige werkwijze waarbij jij als persoon centraal staat en hij alles doet om je vooruit te helpen. En dat is zeker ook gelukt!
 
A. Geurts over MichielBrandt KennisPraktijk (ervaring ingevuld 19 06 2014) NLP-coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Michiel heeft mij aangereikt mijn leerthema's te onarmen en hier meer zelfcompassie en zelfliefde voor te voelen. Door deze insteek sta ik veel meer in mijn kracht en energie zowel persoonlijk als professioneel. Ik heb tools aangereikt gekregen waarbij ik vanuit een eigen krachtige verbinding, zelf verbinding aan kan gaan. E.e.a. werd bekrachtigd door het werken buiten in de natuur (bos). Een echte aanrader!