Ervaringen met Minerva Counseling & Coaching Breda

Gemiddeld cijfer voor Minerva Counseling & Coaching Breda: 9.5 (Gebaseerd op 8 ervaringen)
 
Algemeen 9.5
Coach 9.6
Inhoud 9.6
Effectiviteit 9.4
Organisatie 9.5
 
 
Verfijn op soort  
Rob Wouters over Minerva Counseling & Coaching Breda (ervaring ingevuld 01 02 2017) Agressie
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Jolande is een zeer proffesionele therapeut en psychologe. Zij zorgt ervoor dat je in een ongedwongen sfeer jezelf beter leert kennen en ook meer in contact staat met je gevoel eens. Ik ben twee maal per week bij haar geweest en dit ervaar ik als zeer prettig. Jolande helpt je echt en van uit haar professionele blik gecombineerd met gevoel maak je sneller vooruitgang. Ondanks dat het traject is afgelopen blijf ik graag eenmaal per week bij haar komen om toch nog meer over mijzelf en mijn gevoelens te weten te komen. Al met al een dikke 10.
 
Anique over Minerva Counseling & Coaching Breda (ervaring ingevuld 22 12 2015) Personal / Life coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Meteen in de eerste sessie hebben we door de goede reflectie van Jolande al kwartjes op hun plaats kunnen laten vallen waardoor ik in heel korte tijd grote stappen heb kunnen maken. Super fijn om met Jolande te werken, ze geeft een veilig en vertrouwd gevoel waardoor je je helemaal bloot durft te geven en geen enkele terughoudendheid voelt.
 
Michelle over Minerva Counseling & Coaching Breda (ervaring ingevuld 30 05 2015) Assertiviteit
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie n.v.t.
 
Ik ben erg tevreden. Vanaf de eerste sessie voelde het erg veilig en vertrouwd om alles te vertellen. Ik voel me in een korte tijd een stuk beter en heb een aantal handvatten gekregen waarmee ik in de toekomst vooruit kan.
 
Jess over Minerva Counseling & Coaching Breda (ervaring ingevuld 10 05 2015) Depressie
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Ik vind hulp van Counseling,Coaching heel erg fijn, Jolande geeft me een heel veilig en rustig gevoel, en ze is heel erg betrokken, het vertrouwen was er daardoor meteen, de kennis die ze heeft voelde heel erg veilig, en de tips en tools die ze mij gaf, wilde ik direct toepassen. Bij mijn eigen coach, kan ik ook alles vertellen en krijg ik geen stickers op geplakt wat ik wel kreeg bij mijn 2 laatste psychologen naast mijn coach heb ik een veilig vangnet waaronder Jolande, waar ik ook heel fijn mee kan praten, nu ik over mijn depressie heen ben, in 1 jaar tijd leer ik nu m'n grenzen aan te geven ook door de enorme kennis helpt Jolande mij daarin. Ik voel me zo erg blij weer en heb weer zoveel power gekregen, dat het voelt alsof ik vlieg ik ben weer blij en ik kan weer genieten van zoveel mooie dingen om mij heen. Zonder de Counseling Coaching zat ik nu nog in mijn depressie..ik mag me nu weer gelukkig voelen, en vrij.
 
carina over Minerva Counseling & Coaching Breda (ervaring ingevuld 20 12 2014) Mental coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
ik ben tevreden,want ze kan goed luisteren, ze vraagt soms door en doet mij zo nadenken over sommige dingen, ze heeft hints om hoe problemen op te lossen, ze werkt aan mijn zelfvertrouwen , ze is ondersteunend, vriendelijk , positief en goedlachs. het klikt goed en daarom durf ik meer over mezelf te praten
 
Ingrid van Diepen over Minerva Counseling & Coaching Breda (ervaring ingevuld 20 12 2014) Mental coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 9
Organisatie n.v.t.
 
Ik zit nog midden in het traject. Ik wordt gecoacht via Skype, daar ik door mijn angststoornis ,die ik al 20 jr heb,(nog) niet kan reizen.
Na jaren tevergeefs therapie bij andere instellingen gehad te hebben, begint deze therapie bij Minerva nu al vruchten af te werpen.
Ik hoop in 2015 weer lekker in mijn vel te zitten en mijn wereld te gaan vergroten. Met behulp van Minerva gaat dat zeker lukken.Ik heb December 2014 als afronding ingevuld, maar ben nog niet klaar.
 
Maya Smits over Minerva Counseling & Coaching Breda (ervaring ingevuld 05 09 2014) Depressie
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
De coaching van Jolande (Minerva) sloot naadloos aan op de reguliere hulp die ik destijds kreeg en heeft mij enorm geholpen in mijn herstelproces.
 
Astrid over Minerva Counseling & Coaching Breda (ervaring ingevuld 28 08 2014) Angst / fobie
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ik heb meer dan lof voor Jolande. Ik heb al meerdere therapie├źn gehad, waaronder behandeling door een psycholoog en een psychotherapeut maar de behandeling bij Minerva Coaching heeft mij het meest geholpen. Ik heb heel veel handvaten gekregen waarmee ik in de toekomst verder kan!