Ervaringen met Mossel Coaching

Gemiddeld cijfer voor Mossel Coaching: 9.4 (Gebaseerd op 13 ervaringen)
 
Algemeen 9.2
Coach 9.5
Inhoud 9.2
Effectiviteit 9.4
Organisatie 9.5
 
 
Verfijn op soort  
Hannah, 36 jaar over Mossel Coaching (ervaring ingevuld 28 09 2018) Rouw- en verliesverwerking
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Mirella is gespecialiseerd in rouwverwerking na miskramen. In mijn geval betrof het een abortus waar ik eigenlijk ernstige twijfels over had. Dit is ingewikkelde materie omdat er natuurlijk naast verdriet en gemis ook vragen speelden over waarom ik deze keuze had gemaakt. Mirella heeft een zeer zachte en liefdevolle houding, wat precies was wat ik nodig had. Ik heb mezelf en mijn partner kunnen vergeven, en heb weer het gevoel dat ik mag bestaan en verder kan met mijn leven.
 
Lucy over Mossel Coaching (ervaring ingevuld 21 07 2018) Rouw- en verliesverwerking
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Ik kwam doordat mijn opa overleden is. Ik kon hierdoor niet echt met mijn gevoel omgaan en wou dit thuis of met familie niet bespreken zo ben ik bij Mirella Mossel gekomen al had Mirella geen ervaring met kinderen wou ze het toch gaan proberen met mij en het is gelukt! Mirella heeft mij heel erg goed geholpen ik kan goed omgaan met mijn gevoel nu.
 
Miranda over Mossel Coaching (ervaring ingevuld 13 01 2018) Stress / Burnout coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ik heb 5 keer een sessie bij Mirella gehad. Ik heb dit als zeer prettig ervaren. Er heerst een rustige/ontspannen sfeer. Mirella luistert goed naar je en bekijkt samen met jou wat op dat moment belangrijk is om aan te pakken.
Ik kan Mirella zeker aanbevelen als coach.
 
Vlinder over Mossel Coaching (ervaring ingevuld 25 06 2017) Rouw- en verliesverwerking
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Mirella is een professionele en betrokken coach met veel inlevingsvermogen. Ze heeft mij uitstekend geholpen. Ik zou haar als coach zeker aanraden!
 
Els over Mossel Coaching (ervaring ingevuld 02 01 2017) Mental coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ik ben in februari 2016 begonnen bij Mirella. De band met mijn jongste zoon was niet zoals het hoorde te zijn. Daarnaast was mijn eigenwaarde niet zo goed, dit kwam door de gebeurtenissen uit mijn jeugd. Door mijn gesprekken met Miranda kwam ik erachter waarom dingen zo waren en wat ik er zelf aan kon doen. Dat ik bijvoorbeeld zelf verantwoordelijk was voor het beeld wat andere mensen van mij hadden of dat er bepaalde patronen waren en die moesten doorbroken worden.
Ik ben het zelf niet gewend om mijn gevoelens te uiten en vond dat 1 van de moeilijkste dingen, maar Mirella was heel lief en geduldig, ze kon dingen ook goed verwoorden. Ik vond het erg prettig bij haar en zou haar zeker aanraden!
 
Mary over Mossel Coaching (ervaring ingevuld 26 10 2016) Personal / Life coaching
Algemeen 8
Coach 8
Inhoud 9
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Ik heb een aantal coachingsgesprekken gehad bij Mirella.
Al in het eerste gesprek kwam een voor mij heel belangrijk onderdeel uit mijn jeugd naar boven. In de gesprekken was veel ruimte voor mijn verhaal en wist Mirella, ook door de variatie in de behandelingsvormen steeds de vinger op de gevoelige plek te leggen.
Ik heb het gevoel dat ik nu op een andere manier met stress om kan gaan en dat geeft veel rust.
Mirella is integer, met een duidelijke manier van communiceren.
Ik zou haar zeker aanraden!
 
Marian over Mossel Coaching (ervaring ingevuld 12 11 2014) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 10
Inhoud 9
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Heb de coaching als zeer prettig ervaring, het sloot aan bij mijn visie in het leven (spiritueel) en Mirella heeft me de juiste handvatten geboden om op bepaalde vlakken in mijn leven actie te ondernemen. Ook vond ik de zelfreflectie heel prettig. Kan haar absoluut als coach aanraden. Weet ook zeker dat als ik ooit weer op een punt in mijn leven kom dat ik merk dat ik ondersteuning nodig heb ik zeker weer naar haar toe zal gaan.
 
Helena over Mossel Coaching (ervaring ingevuld 06 03 2014) Personal / Life coaching
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Ik vond het heel fijn om voor een groot deel zelf de regie te hebben over de sessies. Mirella kon uit een warrig verhaal de belangrijkste zaken halen, zodat ik daaraan kon werken. De toegevoegde geleide visualisaties waren heerlijk en brachten veel duidelijkheid. Mirella is een heerlijk mens die open staat voor alle onderwerpen die ik maar wilde bespreken. Ik hou Mirella zeker stand by in mijn agenda (ook al is het alleen voor een heerlijke visualisatie, als ik die nodig heb).
 
jegni over Mossel Coaching (ervaring ingevuld 20 01 2014) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 9
Coach 9
Inhoud 9
Effectiviteit 9
Organisatie 9
 
Mirella's passie om "mensen weer te laten bloeien" sprak mij erg aan en dat is haar ook helemaal gelukt! Zij is een lieve, respect- en begripvolle vrouw, zeer betrokken, kan goed en aandachtig luisteren. De te bereiken doelen worden samen besproken (met event. opdrachtjes).Ik kreeg al snel een beter inzicht, bewuster van m'n gedrag, positiever denken en doen. Kreeg al snel weer wat zelfvertrouwen terug. Na iedere sessie ging ik opgelucht en vol energie naar huis, met informatie om goed mee verder te komen.
Gelukkig koos ik Mirella uit de website coachingland.
Dat was een beste keus!
 
Marga over Mossel Coaching (ervaring ingevuld 27 09 2011) Personal / Life coaching
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Door de betrokken, professionele en respectvolle begeleiding van Mirella heb ik met maar 5 gesprekken weer alles op "de rails" gekregen! Door een conflict met de buren ging ik hyperventilerend naar huis. Inmiddels heb ik letterlijk en figuurlijk weer lucht gekregen en energie + zelfvertrouwen om te zoeken naar creatieve oplossingen.
 
Collin over Mossel Coaching (ervaring ingevuld 22 08 2011) Persoonlijke ontwikkeling
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Wat ik fijn vont was dat ik gevoelens meer een plekje kon geven. Je gaat samen met Mirella praten en ik hep toen, door dat praten en de dingen die zij zeij en deet, anders kunnen kijken naar dingen waardoor ik ze beter of anders ging 'zien'.
Zelf ben ik heel creatief bezig en ik denk in plaatjes,toen ik een keer iets mocht tekenen om te laten zien waar ik heen wilde vont ik dat een hele fijne manier omdat woorden soms te kort sgieten.
En met mijn vorige tuissituatie heben we met een soort pionnen, poppetjes vorm gegeven, weer dat beeldende wat voor mij zo enorm fijn was.
Mirella kijkt naar wat jij fijn vint en wat voor metode er handig is voor je om je beter te kunen ontwikelen.

Vaak hat ik ook paniekaanvallen en last van flauwvallen maar sindts de gespereken komen die haast niet meer voor omdat ik weer rust hep kunnen creeeren in mezelf met de hulp van Mirella.

Om me heen zijn er ook mensen die zeggen dat ik er veel rustiger uitzie en dat ik een stuk opener en spontaner ben geworden.

Een paar jaar hep ik verschillende personen gesproken en begeleidink gehat wat niet hielp voor mij, het leek of ze niet echt luisterden of zo en ik hat eigenlijk gezegt dat ik genoeg hat van mensen die het beroep haden om mensen te helpen.
Maar op een grappige manier ben ik met Mirella in contakt gekomen en pas na een paar maanden hat ik door wat voor werek ze deet. Toen ze zij dat ik bij haar terecht kon als ik een keer mijn ei kwijt wou, hep ik daar ja op gezegt..

En ik hep er eght alles behalve spijt van dat ik naar haar toe ben gekomen om te praten.
 
Peter over Mossel Coaching (ervaring ingevuld 22 08 2011) Rouw- en verliesverwerking
Algemeen 10
Coach 10
Inhoud 10
Effectiviteit 10
Organisatie 10
 
Mirella heeft mij uitstekend geholpen bij de verwerking van het verlies van mijn vader, zodat dit mij nu niet meer beperkt. Zij heeft voor mij de juiste balans gevonden tussen een persoonlijke en zakelijke benadering. Zij is een prettig persoon, biedt een veilige omgeving en werkt met duidelijke hoofd- en subdoelen. Tussentijds wordt steeds gekeken in hoeverre de doelen zijn bereikt en wat er voor nodig is om de volgende stap te zetten. Indien nodig worden ook "opdrachten" meegegeven. Voor mij betekende dit onder andere gesprekken aangaan met familieleden, die mij erg hebben geholpen bij het verwerkingsproces. Gebruikte methodes worden helder uitgelegd.
 
Esther Nies over Mossel Coaching (ervaring ingevuld 17 08 2011) Rouw- en verliesverwerking
Algemeen 8
Coach 9
Inhoud 8
Effectiviteit 8
Organisatie 9
 
Al bij het eerste coachingsgesprek voelde ik me op mijn gemak door de ontspannen sfeer en de benadering van Mirella. Ook de tranen kwamen ook al snel en dat gebeurt alleen als je je op je gemak voelt.
Door alle gesprekken en de ontspanningsoefeningen aan het einde van een coaching, voelde ik me gaandeweg sterker worden en kon ik mijn gevoelens beter accepteren en werd het verdriet minder aanwezig.